Αλλαγή μαγνητών κιθάρας

Ναι οι μαγνήτες μου ειναι οι V7 και V8 αυτοι που θέλω να αλλαξω.

Παντως για ενισχυτή για την ωρα δεν το κόβω γιατί οπως και να χει θέλει φράγκα. Καποτε ομως θα ήθελα να αποκτήσω εναν Peavy π.χ. Παντως ο Valvestate μου με καλύπτει προς το παρόν και δεν εχω καποιο παράπονο. Απο οτι καταλάβατε θελω για bridge μαγνήτη γκάζι και γλύκα, καλο για ρυθμικά αλλα και σολιδια.

Ναι οι μαγνήτες μου ειναι οι V7 και V8 αυτοι που θέλω να αλλαξω.
Παντως για ενισχυτή για την ωρα δεν το κόβω γιατί οπως και να χει θέλει φράγκα. Καποτε ομως θα ήθελα να αποκτήσω εναν Peavy π.χ. Παντως ο Valvestate μου με καλύπτει προς το παρόν και δεν εχω καποιο παράπονο. Απο οτι καταλάβατε θελω για bridge μαγνήτη γκάζι και γλύκα' date=' καλο για ρυθμικά αλλα και σολιδια.[/quote']

Όπως είσαι πας για αλλαγή μαγνήτη θα δεις μεγάλη διαφορά.Οι συγκεκριμένοι είναι απο τους πιο αδύναμους(όχι σε έξοδο απαραίτητα) μαγνήτες που έχω ακούσει.Κάποιοι άρεσαν τον Peavey μου έτσι;; :lol: :lol: :D :D

Παιδες, συνέβει κατι τραγικό.

Χθες το βραδυ μου κλεψαν τον ενισχυτή.

Αυτη τη στιγμή δεν ξερω τι να κάνω.

Παιδιά μιλάω σοβαρα και παρακαλώ μην κανει καποιος αστειο με το θεμα.

Φιλε ασε, χθές και προχθές ετρεχα γενικώς και ξέχασα να τον πάρω απο πισω απο το αυτοκίνητο.

Ετσι μολις τελειώνω χθες τις δουλειές μου, παω προς το αυτοκίνητο και το βρήσκω ανοιχτό.

Το ξέρω ειναι δικιά μου η βλακεια στην τελική αλλα ετσι έγινε τωρα και δεν ξερω τι να κανω.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις τα στοιχεία (και το serial number, αν το ξέρεις) του ενισχυτή σε όσα περισσότερα φόρουμ μπορείς, μήπως και πάει να πουληθεί με "ύποπτο" τρόπο, μέσω αγγελίας κλπ.

Δεν κλανει τίποτα! Ελπίζω πραγματικά να τον βρείς! Και αν βρείς αυτόν που στον βούτηξε, έρχομαι να του σπάσουμε μαζί τα πλευρά του... ...όμορφα και χριστιανικά... :twisted:

Φιλε ασε' date=' χθές και προχθές ετρεχα γενικώς και ξέχασα να τον πάρω απο πισω απο το αυτοκίνητο.Ετσι μολις τελειώνω χθες τις δουλειές μου, παω προς το αυτοκίνητο και το βρήσκω ανοιχτό.

Το ξέρω ειναι δικιά μου η βλακεια στην τελική αλλα ετσι έγινε τωρα και δεν ξερω τι να κανω.[/quote']

Καλά σε ποιά περιοχή έγινε αυτό;Και πως το ανοίξανε σπάσανε τζάμια;Κάνε αυτό που λέει ο Kwstas παρόλα αυτά.Καλή τύχη!! :D

Το ειχα το αυτοκίνητο πανεπιστήμια ΑΛΛΑ πανω στην εγνατια και το ειχα μεσα στις αποσκευές.

Μα το Θεο δεν ξερω πως το ανοιξανε αλλα τζαμι δεν σπασανε.

Παρόλα αυτα ξερω και το επαναλαμβάνω, οτι πανω απο όλα εγω την εκανα την βλακεια.

Και αν βρείς αυτόν που στον βούτηξε, έρχομαι να του σπάσουμε μαζί τα πλευρά του... ...όμορφα και χριστιανικά... icon_twisted.gif
Να ξερες ΠΟΣΟ θα ήθελα....... Θα περιμένω υπομονετικά και αν τον παρει πουθενα το αυτί μου, κακο φιδι που τον έφαγε (οποιος και να το εχει).....

Δεν ειναι τοσο πολυ τα λευτα οσο η πράξη που με εκνευρίζει.

Και παλι ευχαριστώ για την συμπαρασταση παιδες!

Ξεθάβω αυτό το θέμα, για λόγους οικονομίας...

Λοιπόν, πρόσφατα έγινα ευτυχής κάτοχος μιας Ibanez RG550...

Όπως συνηθίζεται, άλλαξα τους stock μαγνήτες (V7-V8) με τον Dimarzio Evo (bridge) - Dimarzio Breed (neck) κ διατήρησα τον μεσαίο (S1).

Διαπίστωσα όμως, ότι στις θέσεις 2/4 ο μεσαίος μαγνήτης μου καταστρέφει τον ήχο...

Συνεπώς, αποφάσισα να αλλάξω κ αυτόν:

στις επιλογές μου βρίσκονται ο YJM κ ο SDS-1 κ οι δύο της Dimarzio.

Το σκεπτικό μου είναι ότι χρειάζομαι υψηλό σχετικά output ώστε να συμβαδίζει με τους humbuckers.

Παρακαλώ τους κατόχους των παραπάνω, να δώσουν μία γνώμη κ γενικά όλους για κάποια διαφορετική άποψη.

Επίσης, θέλω να θέσω ένα ερώτημα: είναι απαραίτητο ο μεσαίος μαγνήτης να είναι reverse wound?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back