Για σας ,
έχω μία Parkcaster (Strat type) με Rockinger Parts. Από ήχο είναι ΟΚ, δηλαδή είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα τον μαγνητών. Αυτό που με 'ενοχλεί' και δεν μου κάθεται καλά είναι το μπράτσο (D shape- medium jumbo ταστα 9''Radius) - με δυσκολεύει στα bends.
Πρόσφατα δοκίμασα μία Stratocaster της Deluxe σειράς και παρατήρησα πως το μπράτσο είναι πολλή άνετο και ευκολόπαιχτο.
Γι' αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω ένα μπράτσο απο Warmoth και να το αλλάξω η να κάνω οικονομία και να αγοράσω την deluxe.
Στην πρώτη περίπτωση τα specs του μπράτσου θα είναι τα εξής:
Wood Maple Neck Wood/Indian Rosewood Fingerboard
Orientation Right Handed
Nut Width 1 11/16"
Nut LSR Roller Nut
Back Contour Standard thin
Frets 6105 (ψηλά και λεπτά)
Radius 10-16" Compound
Tuner Ream Vintage Style (O παλιός μου λαιμός έχει KLUSON)
Scale 25-1/2 in.
Satin finish
Από οικονομικής άποψης στην περίπτωση αλλαγής λαιμού θα κοστίσει 400-500 ευρώ (αγορά-μεταφορικά-μάστορας) ενώ η deluxe κάνει 1500 ευρώ. Σας παρακαλώ πείτε μου την άποψή σας.
Ευχαριστώ
έχω μία Parkcaster (Strat type) με Rockinger Parts. Από ήχο είναι ΟΚ, δηλαδή είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα τον μαγνητών. Αυτό που με 'ενοχλεί' και δεν μου κάθεται καλά είναι το μπράτσο (D shape- medium jumbo ταστα 9''Radius) - με δυσκολεύει στα bends.
Πρόσφατα δοκίμασα μία Stratocaster της Deluxe σειράς και παρατήρησα πως το μπράτσο είναι πολλή άνετο και ευκολόπαιχτο.
Γι' αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω ένα μπράτσο απο Warmoth και να το αλλάξω η να κάνω οικονομία και να αγοράσω την deluxe.
Στην πρώτη περίπτωση τα specs του μπράτσου θα είναι τα εξής:
Wood Maple Neck Wood/Indian Rosewood Fingerboard
Orientation Right Handed
Nut Width 1 11/16"
Nut LSR Roller Nut
Back Contour Standard thin
Frets 6105 (ψηλά και λεπτά)
Radius 10-16" Compound
Tuner Ream Vintage Style (O παλιός μου λαιμός έχει KLUSON)
Scale 25-1/2 in.
Satin finish
Από οικονομικής άποψης στην περίπτωση αλλαγής λαιμού θα κοστίσει 400-500 ευρώ (αγορά-μεταφορικά-μάστορας) ενώ η deluxe κάνει 1500 ευρώ. Σας παρακαλώ πείτε μου την άποψή σας.
Ευχαριστώ