Αλκίνοος Ιωαννίδης

Status
Not open for further replies.
Χαιρετε ρε παιδια κ εγω νεος στο φορουμ!!Ο Αλκινοος ειναι πραγματικος καλλιτεχνης συμφωνα με τα δικα μου γουστα κ επιβεβαιωθηκα απο το προσφατο live του στη σαλαμινα!και ο καινουργιος δισκος νομιζω οτι ειναι πολυ καλα δουλεμενος κ προσεγμενος!! ;D

τυχαινει να γνωριζω καποιους απο τους μουσικους του ιωαννιδη και ετυχε να κουβεντιασου το συγκεκριμενο περιστατικο, λιγες μερες μετα που εγινε!

οπως μου ειπαν τα παιδια, ετυχε την συγκεκριμενη μερα, το κοινο να ειναι χαλια, να μιλαει συνεχως, να μην δινει καμια σημασια στο τι γινεται πανω στην σκηνη και τετοια.

οποτε σε καποια φαση, ελαχιστα πριν το τελος βγηκε ο ιωαννιδης και ειπε πως δεν εχει νοημα να πηγαινουμε σε συναυλιες απλα για να λεμε στον κυκλο μας πως πηγαμε και οποιος εχει ερθει για αυτο, μπορει να φυγει σε αυτο το σημειο και να πει ψεματα στους φιλους του πως την ειδε ολοκληρη και ετσι να αφησει και τον υπολοιπο κοσμο να δει με την ησυχια του.

αυτα μου ειπαν, αυτα σας λεω.

ξερω πως και παλι ειναι ''σπασμενο τηλεφωνο'' αλλα θεωρησα πως αξιζε να αναφερθει!

Πολύ φοβάμαι ότι όταν ο κόσμος δε σου δίνει σημασία και μιλάει φωνάζει κτλ κτλ κτλ ενώ είσαι πάνω στη σκηνή, φταις εσύ γιατί κάτι δεν κάνεις σωστά και τον κάνεις να βαριέται, δε φταίει ο κόσμος που μάλιστα πλήρωσε για να σε δει και σε ακούει να του τη λες κι από πάνω...

Βασικά η συγκεκριμένη κοπέλα, μου ειπε κατ' αρχάς πως εμφανίστηκε σε μια σκηνή τύπου ρεμπετάδικο, όπου καλώς ή κακως ο κόσμος θα μιλήσει κίολας, κατα δεύτερον όπως είπε η ίδια δεν είναι να πεις πως υπηρχε και τόση φασαρία κατα τα λεγόμενά της, και τέλοσπάντων εμένα αδικαιολόγητο (και ελεεινά αστείο) μου ακούγεται ακόμα και αν δεν είχε κοιμηθεί καλά εκείνο το βράδυ.

χα...

σε αυτο ειμαι εντελως αντιθετος...

πιστεψε με...

οσες φορες εχει τυχει να ειμαι καπου σαν κοινο, ειτε αυτο ειναι συναυλια, ειτε ανπλαγκντ βραδια, ειτε θεατρικη παρασταση, ειτε ταινια στο σινεμα, ΠΑΝΤΑ υπαρχουν καποιοι κοπανοι που δεν εννοουν να καταλαβουν με τιποτα που βρισκονται!

απλα καποιες φορες, οι κοπανοι ειναι παραπανω απο οτι συνηθως!

και μην ξεχνας οτι οποιος εχει παει ειδικα σε ενα λαιβ, παρ οτι πληρωσε, μπορει να μην εχει ΙΔΕΑ για το τι προκειται να δει.

μπορει να τον εφερε η γκομενα του, μπορει να ηρθε για να το παιξει ψαγμενος στην παρεα του η στο τελος τελος μπορει να παει γιατι ακουσε ας πουμε τον προσκυνητη στο fame story και ολα τα αλλα να μην του λενε τιποτα...

πιστεψε με, εχω σιχαθει να το βλεπω να συμβαινει...

Απλά νομίζω πρέπει να διαφοροποιηθεί το πάω σε ένα ρεμπετάδικο, όπου δεν πρόκειται για ρεσιτάλ κιθάρας αλλά μια παρεϊστικη φάση. Δε λέω καλός χρυσός ο Αλκίνοος αλλά αν δε θέλει τέτοια φάση ας παίζει σε θέατρα μόνο.

Evilnye είπε:
και τέλοσπάντων εμένα αδικαιολόγητο (και ελεεινά αστείο) μου ακούγεται ακόμα και αν δεν είχε κοιμηθεί καλά εκείνο το βράδυ.
εμενα παλι οχι.

δεν μπορεις εσυ να δινεις την ψυχη σου -ξερω πως ακουγεται καπως μελο, αλλα κακα τα πραγματα ετσι ειναι, αν πραγματικα πιστευεις αυτο που κανεις(και δεν ξερω αν το πιστευει ο ιωαννιδης, απλα βαζω τον εαυτο μου στην θεση του)- και ο αλλος απο κατω να γκαριζει στο κινητο η να κανει χαβαλε με τους φιλους του.

και τα δυο μπορει να τα κανει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ στο σαλονι του και να μην μας τσακιζει τα νευρα.

Evilnye είπε:
Απλά νομίζω πρέπει να διαφοροποιηθεί το πάω σε ένα ρεμπετάδικο, όπου δεν πρόκειται για ρεσιτάλ κιθάρας αλλά μια παρεϊστικη φάση. Δε λέω καλός χρυσός ο Αλκίνοος αλλά αν δε θέλει τέτοια φάση ας παίζει σε θέατρα μόνο.
παιδια, ο χωρος δεν ειναι το μονο πραγμα που καθοριζει την συμπεριφορα μας.

ειναι και οσα γινονται εκει μεσα.

ασε που οπως ειπα, με την παιδια που εχουμε γενικοτερα ουτε σε θεατρο ουτε πουθενα δεν μπορουμε να μην κανουμε διαγωνισμο του μεγαλυτερου ουνου.

BigAlejandro είπε:
χα...

σε αυτο ειμαι εντελως αντιθετος...

πιστεψε με...

οσες φορες εχει τυχει να ειμαι καπου σαν κοινο, ειτε αυτο ειναι συναυλια, ειτε ανπλαγκντ βραδια, ειτε θεατρικη παρασταση, ειτε ταινια στο σινεμα, ΠΑΝΤΑ υπαρχουν καποιοι κοπανοι που δεν εννοουν να καταλαβουν με τιποτα που βρισκονται!

απλα καποιες φορες, οι κοπανοι ειναι παραπανω απο οτι συνηθως!

και μην ξεχνας οτι οποιος εχει παει ειδικα σε ενα λαιβ, παρ οτι πληρωσε, μπορει να μην εχει ΙΔΕΑ για το τι προκειται να δει.

μπορει να τον εφερε η γκομενα του, μπορει να ηρθε για να το παιξει ψαγμενος στην παρεα του η στο τελος τελος μπορει να παει γιατι ακουσε ας πουμε τον προσκυνητη στο fame story και ολα τα αλλα να μην του λενε τιποτα...

πιστεψε με, εχω σιχαθει να το βλεπω να συμβαινει...
Όταν είναι ένας ή δύο ή κάποιοι λίγοι όπως λες φίλε Alejandro ΟΚ, όταν όμως είναι μεγάλο μέρος του κοινού τότε επιμένω ότι κάτι δεν πάει καλά με την απόδοσή σου... Και εγώ δεν έχω δει σε καμία συναυλία ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ "κόπανους"...

περιεργο...

εγω μπορω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ να σου πω τουλαχιστον 3 ιβεντς που ο κοσμος ηταν για τα μπαζα...

Τώρα εν τω μεταξύ επειδή τη συγκεκριμένη κοπέλα την εμπιστεύομαι γενικά και ξέρω και τη συμπεριφορά της, είμαι βέβαιη πως αν ο κόσμος φερόταν κάφρικα θα το είχε σχολιάσει και η ίδια. Αλλά τέλοσπάντων σε ένα ρεμπετάδικο, που προσφέρει, ποτό και φαί, θα ακούσεις μουσική, θα κάνεις και χαβαλέ. Και τέλοσπάντων αν θέλει ησυχία εκκλησίας ας το κάνει σε εκκλησία.

Και φυσικά υπάρχουν πολλά εβεντς με κόσμο για τα μπάζα (δε θα ξεχάσω τη μλκισμένη που είχα δίπλα μου όταν είδα το cats η οποία σε όλη τη διάρκεια της παράστασης γκρίνιαζε πως δεν της άρεσε και μίλαγε στο κινητό της. Βρίστηκα μια δυο φορές μαζί της και μυαλό δεν έβαλε... μόνο εγώ χαλάστηκα δυστυχώς)

Αλλά άλλο παράσταση, άλλο ρεμπετάδικο με ποτό φαί κτλ.

BigAlejandro είπε:
περιεργο...

εγω μπορω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ να σου πω τουλαχιστον 3 ιβεντς που ο κοσμος ηταν για τα μπαζα...
Είσαι σίγουρος ότι φταίει μόνο ο κόσμος??? Μήπως έχουμε παραχαιδέψει τους διάφορους μυγιάγγιχτους "καλλιτέχνες" που παρεξηγούνται με το παραμικρό??? Δε μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου να ήταν όπως πολύ εύκολα χαρακτηρίζεις "για τα μπάζα" και να μην είχε καμία σχέση με τον καλλιτέχνη που εμφανιζόταν... Κάθε καλλιτέχνης έχει το κοινό που του αξίζει και αν όντως συνέβη αυτό που αναφέρεις μάλλον εξαίρεση είναι και όχι ο κανόνας...

Evilnye είπε:
Αλλά άλλο παράσταση, άλλο ρεμπετάδικο με ποτό φαί κτλ.

δεν νομιζω να ειχε φαι!

αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος και αυτο πραγματι αλλαζει καπως τα πραγματα,

θα το διασταυρωσω και θα επανελθω!!!

τωρα παω να ξεραθω γιατι δουλευα στο λαιβ με τους χεβεν εντ χελλ και τους μπλαιντ γκαρντιαν και το κεφαλι μου εχει γινει καζανακι!!!

(Με 40 ευρά αν δεν είχε φαί θα είχα σπάσει την κιθάρα του αλά Bluto)

Πες μας και κανένα σχόλιο αύριο από τη συναυλία!

Παιδιά να σας θυμίσω οτι το θέμα είναι "απόψεις για το νεο cd του Αλκίνοου Ιωαννίδη"  ;)

relayer είπε:
Είσαι σίγουρος ότι φταίει μόνο ο κόσμος??? Μήπως έχουμε παραχαιδέψει τους διάφορους μυγιάγγιχτους "καλλιτέχνες" που παρεξηγούνται με το παραμικρό??? Δε μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου να ήταν όπως πολύ εύκολα χαρακτηρίζεις "για τα μπάζα" και να μην είχε καμία σχέση με τον καλλιτέχνη που εμφανιζόταν... Κάθε καλλιτέχνης έχει το κοινό που του αξίζει και αν όντως συνέβη αυτό που αναφέρεις μάλλον εξαίρεση είναι και όχι ο κανόνας...
δεν ξερω αν ειναι εξαιρεση η κανονας.

ξερω πως αυτα τα τσιτατα τυπου '' ο καθενας εχει αυτο που του αξιζει'' ειναι μπαρουφες.

και μπορω να σου πω τουλαχιστον δεκα παραδειγματα που δεν θα στεκει η φραση σου!

ακομα δεν ξερω αν παρεξηγούνται με το παραμικρό οι ''καλλιτεχνες'' γιατι δεν το χω κουβεντιασει με πολλους.

ξερω ομως πως εγω 9 στις δεκα φορες που βγαινω για να παρακολουθησω κατι υποφερω.

και υποφερω γιατι προσβαλουν την αισθητικη μου ατομα που κανονικα θα επρεπε να ηταν στο σπιτι τους και να βλεπανε αναστασιαδη, η λαζοπουλο  η δεν ξερω και γω τι αλλο αντι να με ενοχλουν.

ισως να μαι ομως εγω ο παραχαηδεμενος, δεν ξερω.

και κατι ακομα

Και τέλοσπάντων αν θέλει ησυχία εκκλησίας ας το κάνει σε εκκλησία.
αυτο συμπτωματικα ηταν το επιχειρημα μιας βλαμμενης σε μια συναυλια για το οτι δεν επρεπε να με ενοχλει που μιλουσε στο κινητο της για μια ωρα διπλα μου.

μου ειπε αυτα ακριβως τα λογια...

''αν θες ησυχια να πηγαινεις σε εκκλησια και οχι σε συναυλια''

p.s.ζητω συγνωμη και απο την ευη και απο τον relayer αν φαινομαι επιθετικος.

αληθεια δεν ειμαι.

απλα εχω μεγαλη ευαισθησια με το θεμα.

Jasemeister είπε:
Παιδιά να σας θυμίσω οτι το θέμα είναι "απόψεις για το νεο cd του Αλκίνοου Ιωαννίδη"  ;)
σορρυ απο μενα που ξεφυγε η κουβεντα.

αλλα ετσι γινεται πολλες φορες(και αυτο ειναι το ωραιο εδω που τα λεμε), απο αλλου ξεκινας και αλλου βρισκεσαι!!!

αληθεια τι θα γινει με την μπυροποσια? ;D ;D ;D

Καμία παρεξήγηση.

Έχω μετανιώσει εδώ κ ώρα που έγραψα την ιστορία παρασυρόμενη μάλλον με την χαλαρή διάθεσή μου.

Μιας και την έριξα τη μπόμπα εδώ, μάλλον ζητάω από όποιον μοντ θέλει να κόψει το θέμα από το σημείο που ανέφερα την ιστορία γιατί είναι λίγο σαχλαμάρα!

(Αλλά μιας και το θέμα και η ιστορία είναι αστεία, σόρυ εγώ ακόμα γελάω, μπορούμε ευχαρίστως να συνεισφέρουμε στο http://www.noiz.gr/index.php?topic=169886.0 ή να συνεχιστεί στο καινούριο και κομμένο θέμα  :P )

Σόρυ και πάλι!!

εγω δεν πιστευω πως το θεμα ειναι για αναλυκλωση.

δεν σου κρυβω πως θα μου την ''σπασει'' αν καταληξει εκει.

πιστευω πως μιλαμε για κατι σχετικα σοβαρο.

ας γινουν λοιπον δυο τα θεματα μιας και δεν εχει σχεση το δευτερο μισο της κουβεντας με το νεο σιντι του ιωαννιδη, αλλα δεν βρισκω ΚΑΝΕΝΑΝ λογο να καταληξει ανακυκλωση.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back