εμενα παλι οχι.Evilnye είπε:και τέλοσπάντων εμένα αδικαιολόγητο (και ελεεινά αστείο) μου ακούγεται ακόμα και αν δεν είχε κοιμηθεί καλά εκείνο το βράδυ.
Evilnye είπε:ας παίζει σε θέατρα μόνο.
παιδια, ο χωρος δεν ειναι το μονο πραγμα που καθοριζει την συμπεριφορα μας.Evilnye είπε:Απλά νομίζω πρέπει να διαφοροποιηθεί το πάω σε ένα ρεμπετάδικο, όπου δεν πρόκειται για ρεσιτάλ κιθάρας αλλά μια παρεϊστικη φάση. Δε λέω καλός χρυσός ο Αλκίνοος αλλά αν δε θέλει τέτοια φάση ας παίζει σε θέατρα μόνο.
Όταν είναι ένας ή δύο ή κάποιοι λίγοι όπως λες φίλε Alejandro ΟΚ, όταν όμως είναι μεγάλο μέρος του κοινού τότε επιμένω ότι κάτι δεν πάει καλά με την απόδοσή σου... Και εγώ δεν έχω δει σε καμία συναυλία ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ "κόπανους"...BigAlejandro είπε:χα...
σε αυτο ειμαι εντελως αντιθετος...
πιστεψε με...
οσες φορες εχει τυχει να ειμαι καπου σαν κοινο, ειτε αυτο ειναι συναυλια, ειτε ανπλαγκντ βραδια, ειτε θεατρικη παρασταση, ειτε ταινια στο σινεμα, ΠΑΝΤΑ υπαρχουν καποιοι κοπανοι που δεν εννοουν να καταλαβουν με τιποτα που βρισκονται!
απλα καποιες φορες, οι κοπανοι ειναι παραπανω απο οτι συνηθως!
και μην ξεχνας οτι οποιος εχει παει ειδικα σε ενα λαιβ, παρ οτι πληρωσε, μπορει να μην εχει ΙΔΕΑ για το τι προκειται να δει.
μπορει να τον εφερε η γκομενα του, μπορει να ηρθε για να το παιξει ψαγμενος στην παρεα του η στο τελος τελος μπορει να παει γιατι ακουσε ας πουμε τον προσκυνητη στο fame story και ολα τα αλλα να μην του λενε τιποτα...
πιστεψε με, εχω σιχαθει να το βλεπω να συμβαινει...
Είσαι σίγουρος ότι φταίει μόνο ο κόσμος??? Μήπως έχουμε παραχαιδέψει τους διάφορους μυγιάγγιχτους "καλλιτέχνες" που παρεξηγούνται με το παραμικρό??? Δε μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου να ήταν όπως πολύ εύκολα χαρακτηρίζεις "για τα μπάζα" και να μην είχε καμία σχέση με τον καλλιτέχνη που εμφανιζόταν... Κάθε καλλιτέχνης έχει το κοινό που του αξίζει και αν όντως συνέβη αυτό που αναφέρεις μάλλον εξαίρεση είναι και όχι ο κανόνας...BigAlejandro είπε:περιεργο...
εγω μπορω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ να σου πω τουλαχιστον 3 ιβεντς που ο κοσμος ηταν για τα μπαζα...
Evilnye είπε:Αλλά άλλο παράσταση, άλλο ρεμπετάδικο με ποτό φαί κτλ.
δεν ξερω αν ειναι εξαιρεση η κανονας.relayer είπε:Είσαι σίγουρος ότι φταίει μόνο ο κόσμος??? Μήπως έχουμε παραχαιδέψει τους διάφορους μυγιάγγιχτους "καλλιτέχνες" που παρεξηγούνται με το παραμικρό??? Δε μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου να ήταν όπως πολύ εύκολα χαρακτηρίζεις "για τα μπάζα" και να μην είχε καμία σχέση με τον καλλιτέχνη που εμφανιζόταν... Κάθε καλλιτέχνης έχει το κοινό που του αξίζει και αν όντως συνέβη αυτό που αναφέρεις μάλλον εξαίρεση είναι και όχι ο κανόνας...
αυτο συμπτωματικα ηταν το επιχειρημα μιας βλαμμενης σε μια συναυλια για το οτι δεν επρεπε να με ενοχλει που μιλουσε στο κινητο της για μια ωρα διπλα μου.Και τέλοσπάντων αν θέλει ησυχία εκκλησίας ας το κάνει σε εκκλησία.
σορρυ απο μενα που ξεφυγε η κουβεντα.Jasemeister είπε:Παιδιά να σας θυμίσω οτι το θέμα είναι "απόψεις για το νεο cd του Αλκίνοου Ιωαννίδη"