- Πόντοι
- 1,708
10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε
Πάμε να ακούσουμε ένα "blues" της εποχής που έκανε θραύση στα σπιτικά πάρτυ. Κομματάρα και εκτελεσάρα από ένα κορυφαίο live.
Αυτό το "μπλουζ" το έχω προλάβει να το χορέψω κ εγω
10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε
Πάμε να ακούσουμε ένα "blues" της εποχής που έκανε θραύση στα σπιτικά πάρτυ. Κομματάρα και εκτελεσάρα από ένα κορυφαίο live.
Πόσο είσαι ωρέ Vrasidas?Αυτό το "μπλουζ" το έχω προλάβει να το χορέψω κ εγω
Πήγες τόσο ρε θερίο?? Το avatar σου με μπερδεύει, αν μου έγραφες "εικοσιτεσσερο" θα το πίστευα.?Σαραντατεσσερο
Επιτέλους... ήμανε έτοιμος να το ποστάρω.Εγώ θα μείνω στον τίτλο του νήματος ...
2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε
Εγώ θα μείνω στον τίτλο του νήματος ...
καπως έτσι αισθάνθηκα και γω βλέποντας χτες τον Μπεάτο.
Νευρίασα.
Δεν ξέρεις πόσα κουρντίσματα, σπασμένες χορδές και στραμπουλήγματα δαχτύλων πέρασα....
Έχει δύο εβδομάδες να ανεβάσει νέο βίντεο ο Πρόεδρος, επί τη ευκαιρία.Εγώ θα μείνω στον τίτλο του νήματος ...
6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε
Εγώ θα μείνω στον τίτλο του νήματος ...
Έχει δύο εβδομάδες να ανεβάσει νέο βίντεο ο Πρόεδρος, επί τη ευκαιρία.
20 χρονών ήμουν. Και που είχα αγοράσει το δίσκο ήταν...κάτι
Κάπου 5η δημοτικόυ (89) αρχίζαμε να πηγαίνουμε σε πάρτυ μεγαλύτερων. Που χόρευαν μπλουζ. Κ χορεύαμε κ εμείςμε pampers το χόρευες?
Τι βιβλίο είχε βγάλει ρε συ? "Πως Να Φτιάξετε Τον Καλύτερο Φραπέ" ή "1000+1 Πιτσαρίες Της Αττικής"??Άσε με ρε Πάνο, ερχόταν στην εταιρεία που δούλευα και έφερνε το βιβλίο του να το πουλήσει.
Τι βιβλίο είχε βγάλει ρε συ? "Πως Να Φτιάξετε Τον Καλύτερο Φραπέ" ή "1000+1 Πιτσαρίες Της Αττικής"??