Alesis Crimson II Special Edition

Loykas21

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλως σας βρηκα.

Μετα απο καποια χρονια απραξιας λογω εργασιακου φορτου αποφασισα να ξαναμπω στο χωρο.

Παιζω σε φυσικο σετ και θελω να παρω ενα ηλεκτρονικο σετ για να μπορω να γραφω τον εαυτο μου αλλα και να παιζω play along.

Κοιταζοντας τι υπαρχει στην αγορα βλεπω το παρακατω οτι μου κανει για αυτο που θελω.

Σε διαφορα review που εχω παρακολουθησει ολοι κανουν αναφορα οτι η αισθηση παιξιματος λογω των mesh head που εχει πλησιαζει αρκετα το φυσικο.

Στημενο απο οτι βλεπω δεν υπαρχει καπου.

Υπαρχει καποιος που να το εχει παιξει η να εχει αποψη για το σετ αυτο;

Ευχαριστω για την αναγνωση εκ των προτερων.

https://www.skroutz.gr/s/25727858/Alesis-Crimson-II-Special-Edition.html

Ντάξει απ'όσο ξέρω για την Alesis, δεν είναι και η top εταιρία.  Θεωρείται γενικά budget επιλογή αλλά ίσως να κάνω λάθος για τα Drumkits της. Γιατί δε πας σε Roland ή έστω Yamaha?

Διότι το αντίστοιχο θα κοστίζει παραπάνω, λογικά.

Κάποια πράγματα είναι θέμα τιμής.
Γιατι απλα θελω να γραφω αυτα που παιζω σε ενα σχετικα αξιοπιστο σετ με μετριο budjet.Δε το θελω για κυριο σετ.

Η παραγγελεια εγινε.Απο βδομαδα θα εχω το σετακι αρα και τις πρωτες εντυπωσεις.

Το σετακι τελικα το  παρελαβα χθες το μεσημερι.Ο χρονος μου για να ασχοληθω μαζι του ηταν αρκετα λιγος.Προλαβα το εστησα και εκανα μια δοκιμη για το αν λειτουργουν ολα τα κομματια.Δουλεψαν ολα.

Σα κατασκευη μπορω να πω οτι μου φαινεται αρκετα καλη .

Ελπιζω το σ/κ να τσουλισει οπως το προγραμματιζω και να αφιερωσω αρκετες ωρες ετσι ωστε να αποκτησω αποψη για το συνολο του.

για πες εντυπώσεις... Έχω βάλει κι εγώ στο μάτι τα συγκεκριμένα εδώ και μήνες. Τα φοβάμαι όμως γιατί... γιατί είναι Alesis. Και το drum set που έχω τώρα Alesis ειναι και δεν μπορώ να πω ότι είναι και υπόδειγμα αντοχής! (είναι πολύ πιο φθηνό βέβαια)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back