το ειδος του κσυλου δεν κανει ΚΑΜΜΙΑ διαφορα στον ηχο της ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ κιθαρας....το ΒΑΡΟΣ ομως κανει....παω στοιχημα οτι οι κιθαρες που ειχαν πολλα πριμα ηταν ΘΕΟΒΑΡΕΣ...geka είπε:to ash δεν το θέλω γιατί μου βγαίνουν πολλά πρίμα που δεν μου κάνουν , όπως και το πολύ σκάσιμο που δεν μου κάνει. γι αυτό κατέληξα σε alder ή μαόνι.
Το 90% των gibson?geka είπε:Απλώς βλέπω παντού ότι όπου υπάρχει σώμα μαόνι σπάνια υπάρχει rosewood στην ταστιέρα.
μπα ένα άλλο που το βάζουμε στις κουζίνες*** βάζουν τώρα . Και ένα άλλο αρμαντίλο, γραναντίλο κάπως ετς ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dotto## είπε:Το 90% των gibson?
Για αυτο δεν ειπα το 100%. Τα μοντέλα με εβενο ή ο,τι αλλο ειναι ελαχιστα.Rebel_Of_South είπε:μπα ένα άλλο που το βάζουμε στις κουζίνες*** βάζουν τώρα . Και ένα άλλο αρμαντίλο, γραναντίλο κάπως ετς ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
*** ;D ;D ;D
![]()
Όχι κάποια που να μπορείς να ακούσεις, αν όμως μπορείς να πληρώσεις.geka είπε:Αν βάλω flame maple καπάκι από πάνω από το alder έχει κάποια διαφορά στο όργανο; Το τελευταίο μ ενδιαφέρει κυρίως αισθητικά.
Μπορείς να βάλεις απλά ένα flame maple veneer που είναι μια λεπτή φλούδα πάνω από το καπάκι (για αισθητικούς λόγους).geka είπε:ωχ κατάλαβα. ανεβαίνει έτσι το κοστολόγιο δλδ.
δεν βρίσκω χρώμα ρε γαμώτο που να μ αρέσει. που μπορώ να ψάξω για να πάρω μια συνολική ιδέα;
soulisavgeris είπε:Καλό θα ήταν να μην βάλεις γέφυρα.
Ποιές?Κόβει συχνοτητες.
Το έψαξα και δε βρήκα κάτι, μπορείς να μας διαφωτίσεις περισσότερο?Για ψάξτο λίγο.
Δεν το λένε πολλοί αλλά αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς...
Σωστά.soulisavgeris είπε:Καλό θα ήταν να μην βάλεις γέφυρα. Κόβει συχνοτητες.