• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Al di Meola

Ήδη 40-50ε chick corea με Stanley clarke (και victor wooten bonus) βάλε και για al di meola άλλα 30... Καλά πάμε :)

Vodkapower είπε:
Πόσο θα πάει το μαλί δλδ ρε παιδιά, πρέπει να αγοράσω και 2 εισ..
Πατάς το λινκ από πάνω, και βλέπεις ή... το διαβάζεις που το έγραψα από πάνω...  ::)

Ήδη 40-50ε chick corea με Stanley clarke (και victor wooten bonus) βάλε και για al di meola άλλα 30... Καλά πάμε :)

Αυτό όντως ήταν...κάπως.. Evilnye άλλο διάβασα άλλο κατάλαβα.. Thnx για την ''ειδηκή'' μεταχείρηση πάντως.. ;D

Για πειτε σχολια απο την χθεσινη συναυλια στο μεγαρο??? σημερα εμεις οι Θεσσαλονικεις ανυπομονουμε να παμε ραδιο σιτυ να τον απολαυσουμε μαζι με ολη την παρεα του

Υ.Γ ξερετε αν δεχεται να βγει φωτογραφια στο τελος τησ συναυλίας του??

latinangelgr είπε:
Για πειτε σχολια απο την χθεσινη συναυλια στο μεγαρο??? σημερα εμεις οι Θεσσαλονικεις ανυπομονουμε να παμε ραδιο σιτυ να τον απολαυσουμε μαζι με ολη την παρεα του

Υ.Γ ξερετε αν δεχεται να βγει φωτογραφια στο τελος τησ συναυλίας του??
Η αν δεχεται να υπογραψει κανα cd η.. καμια κιθαρα?(λεμε τωρα..)

Ήταν απλά υπέροχα, μια υπέροχη μουσική βραδιά με την πιο τέλεια ακουστική χώρου που έχω ακούσει ποτέ.. Αν και περιορίστικε μόνο σε ακουστικά κομμάτια (world sinfonia)-εκτός ενός, άξιζε κάθε δευτερόλεπτο..και περάσαν γρήγορα ρε γαμώ το αυτά τα δευτερόλεπτα..

ΥΓ1 Απο οτι είδα στο τέλος έβγαζε πολλές φωτό, και πολύ τύποι είχαν φέρει και τις κιθάρες τους..(μέχρι και ibanez... :o)

ΥΓ2 Περίμενα ένα καλύτερο εισητίριο για ενθύμιο, αλλά οκ..

Vodkapower είπε:
ΥΓ1 Απο οτι είδα στο τέλος έβγαζε πολλές φωτό, και πολύ τύποι είχαν φέρει και τις κιθάρες τους..(μέχρι και ibanez... :o)
oh yes φιλε μου... μεχρι και ibanez!!!  :D

PICT0081.JPG

Ναι, εγω ημουν... :) Καλησπερα ..

Δεν την ειχα μαζι την κιθαρα αλλα επειδη μενω κοντα, με το που τελειωσε και ειπε οτι θα υπογραψει μερικα αυτογραφα, ετρεξα και την εφερα..

Εμπειρια μεγαλη ητανε αυτη η συναυλια..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back