Γειά σας
Με προβληματιζει πολυ ένα θέμα....Θέλω να πάρω ένα ακουστικό σετ ( μάλλον pearl forum) το οποιο θελω να χρησιμοποιω τόσο για το σπίτι και να είναι αθόρυβο ,όσο και live (με θορυβο εννοειται)![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Εχω ήδη ηλεκτρονικα πιατινια και εγλεφαλους Roland και θα παρω και ενα βασικο σετ αληθινα πιατα.
Ποιος ειναι ο πιο ευκολος και οικονομικος τροπος να έχω κατα κυριο λογο το σετ στο σπιτι ''αθορυβα'' και να το μεταρέπω σε ''αληθινό'' για live ?.Εχω σκεφτει καποιους τροπους αλλα το ψαχνω και θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Να πάρω ddrum triggers απο thomann και mesh heads ?
Nα βαλω triggers και τα λοιπα υλικα απο μεσα και να τα βγαζω μαζι με τα mesh heads για live ?
Θα ειναι μπελας η αλλαγη απο δερματα σε mesh heads καθε λιγο ?
Μπορω να αφησω τα triggers απο μεσα και απλα να βαζω δερματα απο πανω ? θα χαλασουν τα triggers ετσι ?
Εχω αποκλεισει την πιθανοτητα να μετατρέψω ηλεκτρονικα πχ (Ρολαντ) σε ακουστικο σετ γιατι ειναι μικρα.
Θελω αληθινα σε μεγεθος τυμπανα (22-12-13-16) και 14 ταμπουρο.Να σημειωσω οτι στο ταμπουρο εχω ηδη βρει λυση αποτε αγνοηστε το, με τα αλλα δεν ξερω τι να κανω
Ευχαριστώ
Με προβληματιζει πολυ ένα θέμα....Θέλω να πάρω ένα ακουστικό σετ ( μάλλον pearl forum) το οποιο θελω να χρησιμοποιω τόσο για το σπίτι και να είναι αθόρυβο ,όσο και live (με θορυβο εννοειται)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Εχω ήδη ηλεκτρονικα πιατινια και εγλεφαλους Roland και θα παρω και ενα βασικο σετ αληθινα πιατα.
Ποιος ειναι ο πιο ευκολος και οικονομικος τροπος να έχω κατα κυριο λογο το σετ στο σπιτι ''αθορυβα'' και να το μεταρέπω σε ''αληθινό'' για live ?.Εχω σκεφτει καποιους τροπους αλλα το ψαχνω και θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Να πάρω ddrum triggers απο thomann και mesh heads ?
Nα βαλω triggers και τα λοιπα υλικα απο μεσα και να τα βγαζω μαζι με τα mesh heads για live ?
Θα ειναι μπελας η αλλαγη απο δερματα σε mesh heads καθε λιγο ?
Μπορω να αφησω τα triggers απο μεσα και απλα να βαζω δερματα απο πανω ? θα χαλασουν τα triggers ετσι ?
Εχω αποκλεισει την πιθανοτητα να μετατρέψω ηλεκτρονικα πχ (Ρολαντ) σε ακουστικο σετ γιατι ειναι μικρα.
Θελω αληθινα σε μεγεθος τυμπανα (22-12-13-16) και 14 ταμπουρο.Να σημειωσω οτι στο ταμπουρο εχω ηδη βρει λυση αποτε αγνοηστε το, με τα αλλα δεν ξερω τι να κανω
Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από moderator: