Ακουστικά. Ποιό από τα δύο;

Για τα 240 λες; Αν ναι τότε συμφωνώ απολύτως! Τα έχω και μόνο ικανοποιημένος είμαι. Λίιιιγο ίσως να δίνουν μπάσο παραπάνω, αλλά και πάλι όχι πολύ. Λίγο περισσότερο απότι περιμένει κάποιος. Δλδ δε νομίζω να χαλάσει 1 μίξη

Χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό τα AKG240DF και τώρα έχω τα 240Μonitor πάλι στα 600Ωhm . Eίναι εξαιρετικά και μόνο το μπάσο λείπει κάπως σε σχέση με τα sennheiser 600 ή τα Grado 60 ειδικά για ροκ ακούσματα αν και συνολικά έχουν πολύ ισορροπημένο ήχο. Άσε που είναι τέρατα αξιοπιστίας και αντοχής!

Ta 140 έλεγα, σωστά. Φίλε ψάξε για τα 140 στα 600 omhs ή έστω το αλλο μοντέλο. Πάντως κι αυτά που λες ειναι κορυφέα.

Στην Ελλάδα πιστεύω ότι βρίσκονται και λίγο φθηνότερα. Πάρε τα 240 καλύτερα, μου είχαν κάνει καλύτερη εντύπωση όταν τα άκουσα "δίπλα-δίπλα".

Tugito ποια 140; Τα 240 εννοείς προφανώς έτσι;

χοχοχο, καλά έχω καεί με την δουλειά που έχω (αυτές τις μέρες δουλεύω 12.00-08.00). Ναι φυσικά τα 240 εννοώ..

;D

παντως τελευταια ακουω ολοενα και καλυτερα σχολια απο φιλους  , για τα akg 271.

κορυφαια λενε! ;)

pitsipitsi είπε:
http://www.thomann.de/gr/akg_k271_studio_stereokopfhoerer.htm

Παιδιά αυτά είναι "monitoring" ? ή όχι ?

Είναι καλή η τιμή τους ? 139 ευρώ με τους φόρους μαζί
Σαν να μην υπάρχω ............  ???
Δεν είναι "καλα", είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Εγώ προσωπικά προτιμώ τα 171, που είναι κλειστά, αυτά είναι ημι-κλειστά.... Αλλά τα 271 είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, όπως βέβαια και τα 240 που είπαν τα παιδιά.

Δεν ξέρω αν κάποιος το έγραψε προηγουμένως, αλλά μπορείτε να τσεκάρετε λίγα σχόλια και τις συχνοτικές τους αναλύσεις εδώ:

http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/akg/akg-k-240-s.php

http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/akg/akg-k-271-s.php

To 240 έχει υψηλότερη απόδοση στις χαμηλές, ίσως επίτηδες γιατί είναι semi-closed...

graphCompare.php

ενώ το 271 είναι πιο ασθενές χαμηλά, πάλι επίτηδες μάλλον για να μην μπουμάρει (είναι closed):

graphCompare.php

Kαι θα διάλεγα πάντα ένα semi closed επειδή τα θεωρώ πιο "φυσικά" και "αεράτα" για σκοπούς mixing από τα closed.

Αν και το thread που ξεκίνησε από τον φίλο tassos1978 (κατά την γνώμη μου) έχει απαντηθεί, και ήδη έχει αποφασίσει, η δική μου -ταπεινή-  άποψη είναι πως μιας και έχω τα beyerdynamic770, η χρήση τους και μόνο για τον έλεγχο των χαμηλών συχνοτήτων, σε ένα όχι τόσο καλά acoustic treaded δωμάτιο, είναι δεδομένη, και απαραίτητη...

menelaos είπε:
http://www.thomann.de/gr/akg_k271_studio_stereokopfhoerer.htm

Παιδιά αυτά είναι "monitoring" ? ή όχι ?

Είναι καλή η τιμή τους ? 139 ευρώ με τους φόρους μαζί
Σαν να μην υπάρχω ............  ???
Δεν είναι "καλα", είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Εγώ προσωπικά προτιμώ τα 171, που είναι κλειστά, αυτά είναι ημι-κλειστά.... Αλλά τα 271 είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, όπως βέβαια και τα 240 που είπαν τα παιδιά.
Ευχαριστώ πολύ

Για "Monitoring" είναι καλύτερα κλειστά ε ?

Λέω να τα πάρω , τα 271 δεν είναι κλειστά αλλά ημίκλειστα

Είναι καλύτερα κλειστά ή ημίκλειστα ?

Τα μπέρδεψες λίγο. Τα Κ 271 είναι κλειστού. Για monitoring είναι καλύτερα τα ακουστικά ανοικτού τύπου.

xmmm, αν δεν κάνω λάθος, τα 171 είναι κλειστά, τα 271 semi (μπορεί να κάνω και λάθος). Edit: μάλλον κάνω λάθος :)

Αν δεν τα θες για να τα φοράς όταν ηχογραφείς ακουστικά όργανα (φωνή, κιθάρα κλπ) πάρε τα 240 που είναι semi, είναι πιο ξεκούραστα στο αυτί και σου δίνουν και μια ελευθερία στον ήχο.

Συγγνώμη βρε παιδιά τα Κ-240 είχαν πάντοτε τόσο χαμηλή τιμή ??? ??? ???

http://www.thomann.de/gr/akg_k_240_studio_kopfhoerer.htm

Ή ο Θωμάς τρελλάθηκε ??? ??? ???

ΥΓ: Τα Κ-240 είναι ημίκλειστου (για μίξη) και τα 271 κλειστού (για εγγραφή

ώστε να μην ακούγεται-διαρρέει από τα ακουστικά η playback ορχήστρα όταν

ηχογραφείς πχ φωνή)!

Φιλαράκι Μενέλαε βαριέσαι να ψάχνεις στο net και όλο μας μπερδεύεις ;D ;D ;D

Έλα ντε, μπερδεύτηκα τελείως. Η πλάκα είναι ότι τα 271 έχουν και automute, ώστε αν τα βγάλεις να σκάσουν ( ;D) αυτόματα ώστε αν έχουν μείνει στο χώρο που γίνεται η εγγραφή να μην χαλάσουν το track ;D ;D ;D

Νομίζω τα τελευταία χρόνια εκεί παίζουν τα 240... ;)

Eχω πάρει τα Κ271 τα χρυσοπλήρωσα ( πριν κάποιους μήνες ) και ενώ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει και πολύ κάνουν ένα τρίξιμο στο δεξί ακουστικό

Δηλαδή όταν ακούς κομμάτια με πιάνο πχ , σε χαμηλές νότες , πχ το Λα Υφεση τότε κάνει "χρρρρρρρρ" μέχρι να τελειώσει το βάθος της νότας

Το δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή το ίδιο

Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά ? ξέρει κανείς ? και τι μου προτείνετε ?

Να αγοράσω άλλο μοντέλο ? με ορολογία πως το λένε αυτό που μου κάνει ? διότι δεν μπορώ να λέω ότι κάνει "χρρρρ"

Ευχαριστώ

asxetos είπε:
Eχω πάρει τα Κ271 τα χρυσοπλήρωσα ( πριν κάποιους μήνες ) και ενώ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει και πολύ κάνουν ένα τρίξιμο στο δεξί ακουστικό

Δηλαδή όταν ακούς κομμάτια με πιάνο πχ , σε χαμηλές νότες , πχ το Λα Υφεση τότε κάνει "χρρρρρρρρ" μέχρι να τελειώσει το βάθος της νότας

Το δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή το ίδιο

Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά ? ξέρει κανείς ? και τι μου προτείνετε ?

Να αγοράσω άλλο μοντέλο ? με ορολογία πως το λένε αυτό που μου κάνει ? διότι δεν μπορώ να λέω ότι κάνει "χρρρρ"

Ευχαριστώ
Μαλλον ειναι προβληματικά. Εγγυηση εχεις προφανώς οπότε αλλαξέ τα.

Trending...

Νέα θέματα

Back