Ακούστε και αυτό !!

Μπραβο ρε μαστορα,παρα πολυ καλο!!!!!! 8O 8O 8O 8O

Aξεπέραστος!Πολύ ωραίες φράσεις και feeling φίλε μου!!!

Ευτυχώς που o delta66 ξέθαψε το thread και είχα και γω την ευκαιρία να το ακούσω :D

Όντως πολύ ωραίες φράσεις, λίγο γλυκερό για τα γούστα μου αλλά όμορφο όπως και να ΄χει.

A blast from the past!!.....οταν καποιος με τεχνικη και ταχυτητα τυχαινει να εχει και feeling, ιδου τα αποτελεσματα!!!...Το να τα εχεις ολα αυτα αυτοματα σε τοποθετει στην κατηγορια του "αξιοπροσεχτου"....αφηνεις αυτοματως πισω σου αυτο που ονομαζουμε "μετριοτητα"...θα ρωτησετε βεβαια:για να φτασω εκει χρειαζονται απειρες ωρες μελετης....Ναι η μελετη επιβαλλεται...απο μονη της ομως δεν αρκει....πρεπει να το εχεις!

Αψογος φιλε μου. Πολυ εκφραστικο παιξιμο και ωραιο φρασιδι. Πολυ καλη δουλεια ;)

Πω πω... 8O

Οι τρεμολιές δίνουν απίστευτο feeling στο κομμάτι... :D

Εμένα μου θυμίζει πιο πολύ το Crying του Satriani παρά Gary Moore.

Τε σπα, γαμάτο(ίσως ήθελε να το τραβήξεις λίγο ακόμα σε διάρκεια ή να του κάνεις μια αλλαγή...)!!! :wink:

Μια που "ξεθάφτηκε" και συνεχίζει να χαίρει συγχαρητηρίων από όσους το ακούν, (απόλυτα δικαιολογημένα, να προσθέσω και τα δικά μου) ε.. νομίζω ήρθε ο καιρός, 2 χρόνια μετά, ν ανεβάσεις κάτι απο το 2007. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οτι "εγραψε" "εγραψε"

Καινουργια φτιαξε.

Μη κολλας στο παρελθον.

Ηδη μετα απο τοσο καιρο εχεις αναπτυξει γνωση (μουσικη).

Νεα πραγματα λοιπον.

Αν γινει μια ολοκληρωμενη δουλεια το παιρνεις και το "συγυριζεις" το ηδη υπαρχον υλικο.

8)

Καταρχάς συγχαρητήρια για το performance

(τεχνική σε άψογο balance με συναίσθημα-είναι πολύ μα πολύ εύκολο να υπερσκελίσει το ένα το άλλο)

Φαίνεται ότι το έχεις(απλά όλοι θα θέλαμε μια κορύφωση!!!!!!!!!)

'Ασχετη ερώτηση,το rythm section είναι midi ή από κάποιο αρμόνιο;

Mπράβο φίλε! Μου άρεσε πολύ εώς το 1:03, μέχρι εκεί έδειξες ότι μπορείς να βάλεις σε μια σειρά την σκέψη σου και να την μεταφράσεις κιθαριστικά.Από εκεί και πέρα παίζεις σαν να μην έχεις κατασταλάξει ακριβώς στο τι θες να "πεις" αλλά αυτό είναι πταίσμα μπροστά στην τεχνική σου και γενικά στον ωραίο τρόπο που εκφράζεσαι.Εις ανώτερα!

πολλα πολλα συγχαρητηρια και απο μενα. ωραιος-εκφραστικος-τεχνικα & μουσικα διαβασμενος.

αισθησιακο και μοντερνο παιξιμο ταυτοχρονα , χωρις να ειναι ουτε πολυ μελο ουτε πολυ επιθετικο. που τελικα σημαινει κατασταλαγμενος μουσικος με ωριμοτητα.

με λιγα λογια οπως λεει και ενας noizας...ΣΩΣΤΟΣΤ!!

μπραβο... ;D ;D ;D ;D

(μακαρι να φτασω κι εγω σ αυτη τη φρασεολογια καποτε ::))

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
longshadow είπε:
Από εκεί και πέρα παίζεις σαν να μην έχεις κατασταλάξει ακριβώς στο τι θες να "πεις"
??? :o
Γιατί προβληματίστηκες? :)

Trending...

Νέα θέματα

Back