Επανέρχομαι μετά από μια εβδομάδα απουσίας (λόγοι υγείας γαρ) και βλέπω ένα ωραιότατο flame. Τι ωραία' date=' καιρό είχαμε να πλακωθούμε βρε παιδιά! :lol:
Λοιπόν, καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον φίλο Speedheel για την ενημέρωση. Εγώ βλέπω αυτή την κίνηση της Clavia πολύ καλή γιατί πραγματικά είχε μείνει πίσω στα Lead και τα είχε αφήσει για χρόνια ως είχαν, πιθανώς επαναπαυμένη από την απόλυτα επιτυχημένη πορεία τους.
Ήταν καιρός να βγει ένα νέο Lead ή το Wave αν προτιμάτε. Εγώ είμαι της άποψης ότι καλό είναι να βάλουν και εφφέ αυτή τη φορά αλλά επειδή ο ήχος των Lead είναι ωραιότατος (ακόμα και dry), δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα κολλήσει στα εφφέ αν του ταιριάξει στο αυτί ο ήχος του οργάνου. Ευτυχώς, εφφέ μπαίνουν και εξωτερικά, ήχος όχι! :wink:
Το μόνο που θα πω για το φίλο ruffneck είναι ότι μπορεί να είναι γνωστός και πετυχημένος παραγωγός και μουσικός αλλά... φίλε μου, πως περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά όταν μου λες ότι έχεις 9 αναλογικά synths και απαριθμείς ένα αναλογικό και 8 ψηφιακά VA; Και επέμεινες κιόλας ότι είναι αναλογικά!!!
Μόνο και μόνο με αυτή την πατάτα, κατάφερες να χάσεις όλο σου το κύρος! Οπότε, no hard feelings αλλά πρέπει να ψάξεις και να γνωρίσεις καλύτερα το gear που κατέχεις ή να προσέξεις την επόμενη φορά που θα κάνεις flame να το κάνεις σωστά.
Φιλικά προς όλους...[/quote']
για τα v/a ηταν πανω στα νευρα μου.οσο για το nord δεν μιλησα μονο για εφε αλλα και για αλλα πραγματα(δες συζητηση).Δικαιωμασας να το θεωρειτε καλητερο σαν ηχο.δικαιωμα μας εγω και αλλη 500 djs να δουλευουν πολυ περισσοτερο korg,roland,access kai waldorf για τον ηχο τους και αυτα που
προσφερουν σε σχεση με το nord.Για μας καλυτερος ηχος ειναι αυτες η εταιριες και θα ειναι γιατι απο το 80 μας στιριζουν στις δικες μας απαιτησεις
και καταλαβενουν τι καινουριο ζηταμε.Με σεβασμο traxtorm,id&t,neophyte,enzyme,rotterdam rec,armada,dht,edel,moh k.τ.λ.
ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.