Εκτος το συγκεκριμένο πρισετι του v-synth που νταξει έλεος ρε παιδιά, έχω ακούσει σε δεκάδες παραγωγές έτοιμα πρισέτια απο γνωστά vsti και hardware synths. Αυτό που μου λεν εμένα είναι "Κάτσε εσύ να μαμιέσαι να βγάζεις πρωτότυπους ήχους ή να παραλλάζεις τα presets και κάντο ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή κανείς δε πρόκειται να καταλάβει απολύτως τίποτα." Η αλήθεια είναι αυτή. Κανείς δε πρόκειται να σου πει "μπράβο τι μαμάτο preset είναι αυτό?" Αυτά είναι κολλήματα που πρέπει κανείς να ξεπεράσει αν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά, όπως το κλασσικό "αυτό μοιάζει με αυτό, αυτό μοιάζει με κείνο, αυτό μοιάζει με το άλλο και το παράλλο...." Όταν κάτι βγάζει κάποιος προς τα έξω και έχει χρησιμοποιήσει διάφορα έτοιμα (λούπες samples πρισέτια κλπ) αυτό που μου δείχνει εμένα είναι ότι τα χει καλά με τον εαυτό του και στα @@@@ του τι θα πουν οι άλλοι. Τώρα αν αυτό λέγεται θάρρος ή θράσος είναι στο κάθε ακροατή πάνω του να αποφασίσει (και μιλάω για τους "μουσικούς" ακροατές όχι τους "απλούς", ας μου συγχωρεθεί η έκφραση.).
Τα ίδια και περισσότερα ισχύουν για ολόκληρα κομμάτια όπως ειπώθηκε σε προηγούμενα posts, το πρισέτ είναι η κορυφή του παγόβουνου!
Τα ίδια και περισσότερα ισχύουν για ολόκληρα κομμάτια όπως ειπώθηκε σε προηγούμενα posts, το πρισέτ είναι η κορυφή του παγόβουνου!