- Πόντοι
- 18
ένα βιντεάκι για το δεύτερο demo μας...η μουσική είναι "αμιξαριστι"..ακούω σχόλια ;D ;
Airheads promo video
Airheads promo video
ευχαριστούμε πολλή!!είναι η εισαγωγή του demo και το μονο κομμάτι χωρίς φωνή...εννοείτε πως θα μιξαριστεί..geodimitri είπε:Εμένα μου άρεσε. Πολύ Maidenιά!
Βέβαια χωρίς λόγια μου φάνηκε λίγο μονότονο.
Επίσης θέλει οπωσδήποτε μίξη παιδιά, να πάρουν όγκο οι κιθάρες, να τονιστεί η διφωνία και να ανεβεί η ένταση του κομματιού γενικά γιατί ακούγεται πολύ χαμηλά.
Aυτό το αμιξαριστι είναι όπως λέμε απνευστί, αφθορί κλπ εις -ι;airheads είπε:ένα βιντεάκι για το δεύτερο demo μας...η μουσική είναι "αμιξαριστι"..ακούω σχόλια ;D ;
Η πλάκα είναι ότι δεν είσαι γενικώς ανορθόγραφος. Τα περισσότερα είναι σωστά. Αλλά εκεί που γράφεις και είναι όλα οκ, ξαφνικά πετάς π.χ. ένα "ανιπομονεσιας" ή "πολλή μικρή γεύση" και γίνεται κόλαση. ;Dairheads είπε:*όσον αφορά τα ελληνικά νομίζω πως έχω ξανά αναφέρει ότι είμαι ανορθόγραφος και αυτό δεν διορθώνεται από την μια μέρα στην άλλη..
εεεεεεεμμμ... : επειδή αυτές τις λέξεις δεν μου τις διαβάζει η σελίδα που μετατρέπω τα greeklish σε ελληνικά...Jazzjoker είπε:Η πλάκα είναι ότι δεν είσαι γενικώς ανορθόγραφος. Τα περισσότερα είναι σωστά. Αλλά εκεί που γράφεις και είναι όλα οκ, ξαφνικά πετάς π.χ. ένα "ανιπομονεσιας" ή "πολλή μικρή γεύση" και γίνεται κόλαση. ;D