Αγορά tokai guitars online

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος; Δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα για μια απλή ερώτηση...

vonserke010780 είπε:
Το googlαρισμα βγαζει τον Μεταλλιδη σαν αντιπροσωπο των Tokai, ...
Τι google έχεις εσύ; ;D Δεν κατάφερα να βρω αυτό που βρήκες.

Το εχω πειραξει το δικο μου, κανει και split coil με push/pull στο ποντικι! ;D

Πριν απο εναν μηνα ανακοινωσε το ΝS GUITAR STORE στα Ιωαννινα οτι θα φερει (επιτελους) την TOKAI .Μετα απο τλφ συνομιλια με τον Σταυρο Ντουκα μου εξηγισε οτι στο μαγαζι θα φερει τα οικονομικοτερα Made in China μοντελα και τα ακριβοτερα (Japan) κατοπιν παραγγελιας .Εγω παντως ειδη εκανα την παραγγελια , μια UFA180 (Σειρα PREMIUM Made in Japan) σε εξαιρετικη τιμη (πολυ , πολυ καλητερη απο το ΤΟΚΑΙ UK) και αναμονη 4 μηνες.

deltafuzz είπε:
Πριν απο εναν μηνα ανακοινωσε το ΝS GUITAR STORE στα Ιωαννινα οτι θα φερει (επιτελους) την TOKAI .Μετα απο τλφ συνομιλια με τον Σταυρο Ντουκα μου εξηγισε οτι στο μαγαζι θα φερει τα οικονομικοτερα Made in China μοντελα και τα ακριβοτερα (Japan) κατοπιν παραγγελιας .Εγω παντως ειδη εκανα την παραγγελια , μια UFA180 (Σειρα PREMIUM Made in Japan) σε εξαιρετικη τιμη (πολυ , πολυ καλητερη απο το ΤΟΚΑΙ UK) και αναμονη 4 μηνες.
Ο Σταύρος ειναι εξαιρετική περίπτωση - το καλό να λέγεται.

Ας πει καποιος τα plus και τα Minus μιας τυπικής entry level Tokai στα χρήματα που κανει πχ μια Mexico Strat, είμαι περίεργος καθώς δεν έχει τύχει να έχω ακούσει γνώμες. Εχουν καό value for money?

edit: OK, την παλεψα να σκεφτω να κάνω αναζητηση, εχει αναλυθει επαρκώς το θέμα (τέτοια ώρα, τετοια λόγια :) )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
vonserke010780 είπε:
Το googlαρισμα βγαζει τον Μεταλλιδη σαν αντιπροσωπο των Tokai, αλλα απο τη Θεσ/νικη που ειμαι δε μπορω να σου πω με βεβαιοτητα! Κανε ενα τηλ. δε χανεις τιποτα! Για ποιο μοντελο ενδιαφερεσαι αν επιτρεπεται?

http://www.metallidis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=350
Τα κλασικά που γουστάρουν όλοι θα έλεγα δηλαδή τις αντιγραφές των les paul & stratocaster που λέγονται love rock & goldstar αντίστοιχα.

Θεωρώ τρελό να μην υπάρχει σε ολόκληρη Αθήνα μαγαζί με ΤΟΚΑΙ...

Εγω εχω παθει πλακα με τις reissue που εχουν βγαλει απο late 70's (Reborn old), αλλα δε μου βγαινουν τα νουμερα (θα με τσακισουν τα τελωνεια)!

600x450-2014120601192.jpg

600x450-2014052900001.jpg

Ως λατρης των Ιαπωνικων Ρεπλικων και κυριως των late 70's αυτες που ξεχωριζουν απο πλευρας Standards και οσο το δυνατων πλησιεστερα των Original specs ειναι σιγουρα οι ΤΟΚΑΙ , ΑRIA & GRECO (Δεν περιλαμβανω τις licensed by Gibson )αλλα και αλλοι Ιαπωνες κατασκευαστες εκεινης της εποχης που ομως εφτιαχναν κατι λιγο διαφορετικο . Οι ΤΟΚΑΙ JAPAN εξακολουθουν και ειναι εξαιρετικα και κορυφαια οργανα με πολυ υψηλα standard κατασκευης αλλα παντα σε υψηλη τιμη .Επiσης πιστευω οτι καποιος πρεπει να εχει ξεπερασει το ζητημα της Μαρκας και του Logo στο Head stock για να δωσει αυτα τα χρηματα .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβες, καθως βγαζουν και οικονομικα μοντελα με την ιδια υψηλη ποιοτητα αλλα με πιο απλα χαρακτηριστικα! Πχ αν θελεις nitro, fret edge binding και solid flame top θα την πληρωσεις ακριβα την Tokai (και τις υπολοιπες ακριβες Navigator, Momose κτλ) Αν ομως βολευεσαι με plain maple top, λεπτο poly finish και απλο binding εκει ερχεται το value for money στις Ιαπωνικες Les Paul! Τωρα για τις παλιες που φτιαχτηκαν στη ''χρυση εποχη'' της Tokai '79 με '82 τις πληρωνεις ακριβα, λογω συλλεκτικοτητας! Και τα απλα μοντελα οπως LS-50 και LS-60 πωλουνται πανακριβα πλεον!

Άρα από ότι καταλαβαίνω μόνο από έξω μπορεί κανείς να τις αγοράσει...

vonserke010780 είπε:
Πηρες τηλ Μεταλλιδη και ΝS GUITAR STORE?
Τώρα είδα τι έγραψες αδερφέ. Προς το παρόν είδα τις σελίδες τους και δεν είχαν. Το δε ΝS GUITAR STORE είχε σχεδόν αποκλειστικά Schecter. Αύριο θα πάρω τηλέφωνα να δω. Είσαι ωραίος σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Παιδια εχουμε τιποτα νεωτερο για τις TOKAI εφεραν τελικα το NS η ο Mεταλλιδης  ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back