Τι google έχεις εσύ; ;D Δεν κατάφερα να βρω αυτό που βρήκες.vonserke010780 είπε:Το googlαρισμα βγαζει τον Μεταλλιδη σαν αντιπροσωπο των Tokai, ...
Ο Σταύρος ειναι εξαιρετική περίπτωση - το καλό να λέγεται.deltafuzz είπε:Πριν απο εναν μηνα ανακοινωσε το ΝS GUITAR STORE στα Ιωαννινα οτι θα φερει (επιτελους) την TOKAI .Μετα απο τλφ συνομιλια με τον Σταυρο Ντουκα μου εξηγισε οτι στο μαγαζι θα φερει τα οικονομικοτερα Made in China μοντελα και τα ακριβοτερα (Japan) κατοπιν παραγγελιας .Εγω παντως ειδη εκανα την παραγγελια , μια UFA180 (Σειρα PREMIUM Made in Japan) σε εξαιρετικη τιμη (πολυ , πολυ καλητερη απο το ΤΟΚΑΙ UK) και αναμονη 4 μηνες.
Τα κλασικά που γουστάρουν όλοι θα έλεγα δηλαδή τις αντιγραφές των les paul & stratocaster που λέγονται love rock & goldstar αντίστοιχα.vonserke010780 είπε:Το googlαρισμα βγαζει τον Μεταλλιδη σαν αντιπροσωπο των Tokai, αλλα απο τη Θεσ/νικη που ειμαι δε μπορω να σου πω με βεβαιοτητα! Κανε ενα τηλ. δε χανεις τιποτα! Για ποιο μοντελο ενδιαφερεσαι αν επιτρεπεται?
http://www.metallidis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=350
Τώρα είδα τι έγραψες αδερφέ. Προς το παρόν είδα τις σελίδες τους και δεν είχαν. Το δε ΝS GUITAR STORE είχε σχεδόν αποκλειστικά Schecter. Αύριο θα πάρω τηλέφωνα να δω. Είσαι ωραίος σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!vonserke010780 είπε:Πηρες τηλ Μεταλλιδη και ΝS GUITAR STORE?