Αγορα Replicas

Status
Not open for further replies.

spy700or

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γεία σας , ειναι το πρωτο θέμα που ανοίγω και θα είμαι σύντομος. Έχω διαβάσει γενικά διαφορες αποψεις πανω στο θέμα αλλα ποτε δεν εχω βρεθεί αντιμετοπος με REPLICA μπορεί καποίος φιλος να μου πει μαγαζιά στην Αττική (αν υπάρχουν) να δω και εγώ τι παίζει με αυτες. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Αν με τη λέξη replica εννοείς κινέζικη αντιγραφή κιθάρας με λογότυπο FENDER, GIBSON κτλ....

ένα σου λέω.... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Χίλιες φορές μια φτηνή και τίμια κιθάρα παρά ένα κακέκτυπο που τις περισσότερες φορές μόνο κιθάρα δεν είναι !

Εκτός και αν είσαι ηθοποιός και θα παίξεις σε κανένα video clip !!!

AXLNICK είπε:
Αν με τη λέξη replica εννοείς κινέζικη αντιγραφή κιθάρας με λογότυπο FENDER, GIBSON κτλ....

Χίλιες φορές μια φτηνή και τίμια κιθάρα παρά ένα κακέκτυπο που τις περισσότερες φορές μόνο κιθάρα δεν είναι !
Θα διαφωνησω εντονοτατα, αλλα θα μεινω εκει. YMMV

AXLNICK είπε:

Σε προκαλώ να έρθεις σπίτι μου και να καταπιείς σε δευτερόλεπτα όλα αυτά που με τόση ευκολία ξεστόμισες.....

οκ δεν υπαρχει λογος να τσακωθουμε !! αν καποιος μου ελεγε που μπορω να βρω , για να εχω και εγω προσωπικη αποψη και αν ειναι χαλι μαυρο και αραχνο δεν την αγοραζω.

οχι απο ebay γιατι θελω να την δω απο κοντα

Ρέπλικα εννοείται το πιστό αντίγραφο έτσι; Έτσι ήξερα μέχρι και απόψε. Άρα ένα πιστό αντίγραφο...γιατί να διώξει ΜΑΚΡΥΑ έναν επικείμενο αγοραστή; Από ενδιαφέρον ρωτάω.

Ήμουν ακριβέστατος σε αυτό που έγραψα....

Δεν εννοώ ρέπλικα του στυλ... πλήρη ανντιγραφή μιας κιθάρας με τα αντίστοιχα "υλικά" απο κάποιον ενδεχομένως κατασκευαστή αλλά κινέζικη αντιγραφή του στυλ Les Paul 59  με 200 ευρώ !!!

Λυπάμαι αλλά όποιος καθρεπτίζεται σε ένα κινέζικο λογότυπο Gibson απλά κοροιδεύει τον εαυτό του... Τον πατάει μια οποιαδήποτε YAMAHA π.χ. .... με τα ίδια χρήματα !!!

Να μια Black Beauty με 270 δολλάρια...

http://www.dhgate.com/product/chinese-guitar-black-custom-shop-electric/161663758.html#s1-8-1|57350572

Και μια Fender Custom shop με 155....

http://www.dhgate.com/product/custom-shop-telecaster-electric-guitar-in/169121348.html#s1-7-1|57350572

και αν είσαι και μερακλής πάρε και μια 59άρα

http://www.dhgate.com/product/2012-new-arrival-deluxe-custom-1959-iced/143825649.html#s1-9-1|57350572

Ρε σεις... πλάκα μου κάνετε !!!

AXLNICK είπε:
Να μια Black Beauty με 270 δολλάρια...

http://www.dhgate.com/product/chinese-guitar-black-custom-shop-electric/161663758.html#s1-8-1|57350572

Και μια Fender Custom shop με 155....

http://www.dhgate.com/product/custom-shop-telecaster-electric-guitar-in/169121348.html#s1-7-1|57350572

και αν είσαι και μερακλής πάρε και μια 59άρα

http://www.dhgate.com/product/2012-new-arrival-deluxe-custom-1959-iced/143825649.html#s1-9-1|57350572

Ρε σεις... πλάκα μου κάνετε !!!
Ακόμα και το site τρέχει με το ζόρι!!Και η σύνδεσή μου είναι αρκετά καλή!! ;D ;D ;D

AXLNICK είπε:

Ήμουν ακριβέστατος σε αυτό που έγραψα....

Δεν εννοώ ρέπλικα του στυλ... πλήρη ανντιγραφή μιας κιθάρας με τα αντίστοιχα "υλικά" απο κάποιον ενδεχομένως κατασκευαστή αλλά κινέζικη αντιγραφή του στυλ Les Paul 59  με 200 ευρώ !!!

Λυπάμαι αλλά όποιος καθρεπτίζεται σε ένα κινέζικο λογότυπο Gibson απλά κοροιδεύει τον εαυτό του... Τον πατάει μια οποιαδήποτε YAMAHA π.χ. .... με τα ίδια χρήματα !!!
Ασε τα ποστάκια και τα λινκακια κι ελα ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ με τη Yamaha σου και τις οποιες κιθάρες έχεις(προσωπικά έχω 15 Fender ,Gibson,Charvell, Jackson κτλ) να βάλεις τα κλάματα με αυτά που θα ανακαλύψεις...Έχεις μείνει πολύ πίσω φίλτατε....

Οι αντιγραφές είναι λαχείο (μπορεί να σου κάτσει τρελό όργανο, μπορεί και μούφα). Ομως στα ίδια λεφτά παίζουν πλέον και τρελά όργανα που δεν ντρέπονται να βάλουν το λογότυπό τους...Vintage, Squier, Epiphone etc....

degdekis είπε:
Οι αντιγραφές είναι λαχείο (μπορεί να σου κάτσει τρελό όργανο, μπορεί και μούφα). Ομως στα ίδια λεφτά παίζουν πλέον και τρελά όργανα που δεν ντρέπονται να βάλουν το λογότυπό τους...Vintage, Squier, Epiphone etc....
+1500

Τα είπε όλα ο φίλτατος Γιάννης σε 3 σειρές! :D

BillTrantos είπε:
+1500

Τα είπε όλα ο φίλτατος Γιάννης σε 3 σειρές! :D
εεε καλά τώρα!!!

πες μου κιάλλα!!!

τα λεφτά μετά! ;D ;D ;D ;D ;D

Όταν μια εταιρεία είναι στημένη μόνο και μόνο για την κατασκευη αντίγραφου στο εικαστικό μέρος... είναι για πέταμα !

Προσωπικά δεν έχω YAMAHA φίλτατε αλλά περισσότερες από 20 κιθάρες που την μάρκα που γράφουν την αντιπροσωπεύουν κιόλας...

Τα κούτσουρα τα έχω για το τζάκι και αν έτσι έμεινα πίσω.... δεν θέλω να ξαναπάω μπροστά !

Κοίτα τα Κινέζικα μαϊμούλια σου και νόμιζε ότι θες... αλλά μην παίρνεις στο λαιμό σου και άλλους !

Αναφορικά με τις Squier και Epiphone.... δεν είναι μια αλλά χίλιες φορές αξιόπιστες... ειδικά τα τελευταία χρόνια !

Τιμούν και το τελευταίο ευρω που κοστίζουν !!!

degdekis είπε:
εεε καλά τώρα!!!

πες μου κιάλλα!!!

τα λεφτά μετά! ;D ;D ;D ;D ;D
Χαχαχαχα είναι γνωστό,εκτός από τον Waterfall-K,παίρνω και από σένα ποσοστά! ;D ;D ;D

Ωραία!

Ανάβουν τα αίματα!

:D :D :D

Δεν έχω σκοπό να ανάψουν τα αίματα...

Όταν ακούς διαφορές ακόμη και σε όργανα χιλιάδων ευρώ... αρνούμαι να μπω σε συζήτηση για μαιμουδιές που το μόνο που επένδυσαν είναι να αντιγράψουν ένα λογότυπο...

Εκτός και αν παίζεις καφρίλες με 10 hi distortion στο τέρμα... οπότε και χορδές να μην έχει το κούτσουρο πάλι το ίδιο θα ακούσεις !

Αλλά το ερώτημα είναι ένα.... Μια κινέζικη μαιμού γιατί αφού βγάζει "φοβερά όργανα" αναγράφει αλλονών brand names παράνομα ??????

AXLNICK είπε:
Όταν μια εταιρεία είναι στημένη μόνο και μόνο για την κατασκευη αντίγραφου στο εικαστικό μέρος... είναι για πέταμα !

Προσωπικά δεν έχω YAMAHA φίλτατε αλλά περισσότερες από 20 κιθάρες που την μάρκα που γράφουν την αντιπροσωπεύουν κιόλας...

Τα κούτσουρα τα έχω για το τζάκι και αν έτσι έμεινα πίσω.... δεν θέλω να ξαναπάω μπροστά !

Κοίτα τα Κινέζικα μαϊμούλια σου και νόμιζε ότι θες... αλλά μην παίρνεις στο λαιμό σου και άλλους !

Αναφορικά με τις Squier και Epiphone.... δεν είναι μια αλλά χίλιες φορές αξιόπιστες... ειδικά τα τελευταία χρόνια !

Τιμούν και το τελευταίο ευρω που κοστίζουν !!!
Νομίζω ήμουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ...έλα να δεις από μονος σου....γιατι απο αυτα που λες μιλάς χωρις να εχεις πιασει στα χερια σου τετοιο όργανο.απλά άκουσες , είδες.,σου ειπε καποιος καπου στο Τέξας στη Λαμία και δεν ξερω γω που...Θα συμφωνήσω με ενα φίλο που ειπε οτι ειναι λαχείο...είχα 5 πριν απο αυτη που εχω τώρα την πήρα για πλάκα και δεν την αλλάζω με κανένα Epiphone καυσόξυλο....Ενα σετακι καλους μαγνητες και κλάμααααα ο AXL NICK

Ναι κάποιος μου είπε.....

... τα 30 χρόνια εμπειρίας.......

Βγάλε το λογότυπο...

Άλλαξε μαγνήτες......

άλλαξε ηλεκτρικά.......

άλλαξε σώμα και μπράτσο....

αααα και γέφυρες και κλειδιά....

και σίγουρα έχεις ένα καταπληκτικό όργανο !!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

ΥΓ: Κράτα το scratchplate.... κάποια στιγμή από το γρατζούνισμα θα το αλλάξεις έτσι κι' αλλιώς !

AXLNICK είπε:
Ναι κάποιος μου είπε.....

... τα 30 χρόνια εμπειρίας.......

Βγάλε το λογότυπο...

Άλλαξε μαγνήτες......

άλλαξε ηλεκτρικά.......

άλλαξε σώμα και μπράτσο....

αααα και γέφυρες και κλειδιά....

και σίγουρα έχεις ένα καταπληκτικό όργανο !!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

ΥΓ: Κράτα το scratchplate.... κάποια στιγμή από το γρατζούνισμα θα το αλλάξεις έτσι κι' αλλιώς !
Και ΠΑΛΙ ήμουν συγκεκριμένος ΜΟΝΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ.....

Η πρόσκληση ΙΣΧΥΕΙ για να μάθεις...δεν είναι κακό..κι εγώ δεν ήξερα

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ...

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back