• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αγορα rack rails...help

lol

Νέο μέλος
Πόντοι
1
gia se olous...

loipon, skeftome na ftiakso to diko mou rack stand alla den ksero pou boro na agoraso rack rails(ta sidera stin ousia pou vidonode ta mixanimata)...

bori na mou pi kapios an gnorizi?meno stin athina.

Thanks

πολύ trivia η ερώτηση σου, παρ' όλα αυτα τυχαίνει να έχω ένα φυλλάδιο απο εταιρία που κατασκεύαζει rack και προμηθέυει trails κτλ, όμως δυστυχώς οι πληροφορίες είναι λίγες. Η εταιρία λέγεται Ι.&Ε. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε βρίσκεται στην Παλλήνη και κατασκευαζει τα flexi rack, δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε τηλέφωνο ούτε ακριβής διεύθυνση αλλα μπορείς να δοκιμάσεις στις υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου ΟΤΕ κτλ.

Ελπίζω να βοήθησα. Αν βρείς τηλέφωνο - διέυθυνση κάνε ενα post να το δώ κι εγώ!

πολύ trivia η ερώτηση σου, παρ' όλα αυτα τυχαίνει να έχω ένα φυλλάδιο απο εταιρία που κατασκεύαζει rack και προμηθέυει trails κτλ, όμως δυστυχώς οι πληροφορίες είναι λίγες. Η εταιρία λέγεται Ι.&Ε. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε βρίσκεται στην Παλλήνη και κατασκευαζει τα flexi rack, δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε τηλέφωνο ούτε ακριβής διεύθυνση αλλα μπορείς να δοκιμάσεις στις υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου ΟΤΕ κτλ.

Καλησπερα...

φαντασου οτι μενω στην Παλληνη.Ευχαριστω ,θα προσπαθησω να τους εντοπισω.

Λοιπον τους εντοπισα για οποιον ενδιαφερετε¨

Ι&Ε ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

19 χλμ. Λ. Μαραθωνος-Πικερμι

210 6038966

Τελικά τι απέγινε, βρήκατε τις ράγες  ???

Ψάχνω και εγώ (για άλλη χρήση με υπολογιστές όμως). Αν βρήκατε, είναι για 19" με στρογγυλές ή τετράγωνες (χεχε) τρύπες?

btw η εταιρία Ι&Ε ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ έχει και ιστοσελίδα http://www.metaltech.gr αλλά δε νομίζω οτί ενδιαφέρονται για λιανική...

Cheers!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπον συμπολιτες...

Βρηκα ραγες στην Χαριλαου Τρικουπη.Ειναι καμια 200αρια μετρα πριν βγουμε Αλεξανδρας στο αριστερο μας χερι οπως ανεβαινουμε για Αλεξανδρας.Ειναι ενα μαγαζι που μοιαζει σαν να νοικιαζει συστηματα ηχου.Φτιαχνει ολων των ειδων τα κουτια και πουλαει και ολα τα σχετικα εξαρτηματα.

Δεν θυμαμαι ουτε ονομα ουτε αριθμο αλλα δεν ειναι δυσκολο να το βρητε.

Αυτα............................................................................................

Cheers για την άμεση απάντηση!

Το μαγαζί λέγεται Flight Case (Χαρ. Τρικούπη ύψος Κομνηνών - λίγο πριν δεξιά όπως ανεβαίνουμε προς Αλεξάνδρας).

Ο κύριος Μαρίνος είναι πολύ helpful και διαθέτει ράγες αλουμινίου και σιδερένιες.

Διάβασε επόμενο ποστ...

Thanks.

http://www.productionsound.gr/

http://www.productionsound.gr/ilika_4.htm 

αυτο που ζητας ειναι το 4ο απο πανω.. υπολογισε οτι θα χρεισατεις και παξιμαδια αλλα και βιδες (τα πουλαει και αυτα)...

βασικα fcc (αλεξανδρας) και production sound ειναι οι 2 απο τους μεγαλυτερους κατασκευαστες/προμηθευτες τετοιων υλικων...

Που ήσουν λίγο καιρό πριν...

Μου έπιασε τον κ...ο αυτός στην Τρικούπι, 60 Ευρώ για 4 ράγες αλουμινίου 1250 cm...

Λέω και εγώ, μου έκανε δώρο τις βίδες...

Αυτά είναι όπου σε βρει σε ξεσκίζει.

Μιας και πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν για rack rails, να σας παραθέσω κι εγώ τι βρήκα (είναι στην Θεσσαλονίκη το κατάστημα).

http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?cPath=117_317_197&products_id=4340

9,42 ευρώ το μέτρο.

Λέει για ράγα 4μ, αλλά σου κόβουν όσο θέλεις.

Νομίζω πως είναι μια καλή εναλλακτική.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα