• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αγορα πρωτης κιθαρας

Panagiotis Tsap είπε:
Ενταξει δε συζητώ για ενισχυτη...που κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα πιο σημαντικα και σου δινουν και ορεξη, αλλα ενταξει αλλαζουμε το θεμα τωρα! ;D
Σκοπιμα δεν αναφερθηκα σε ενισχυτες, εκει ειναι αρκετα πιο περιπλοκα τα πραγματα!

ωστόσο για να αποφαίνεσαι έτσι για τις "φτηνές" κιθάρες, σίγουρα έχεις δοκιμάσει αρκετές άλλες
Οσο απιστευτο και αν σου φαινεται, εχω δοκιμασει. Την Affinity δεν την εχω δοκιμασει, γιατι ειμαι μελος μιας συνωμοσιας που μαζευομαστε online για να θαβουμε τις κιθαρες που παιρνεις εσυ! Και ομως ετσι ειναι, αφου το διαβασες και παραπανω! :-*

μα έλα, πες μας ποιές έχεις δοκιμάσει... διαφορετικά η ετυμηγορία σου είναι κάπως αόριστη...  ???

Pointy είπε:
Οσο απιστευτο και αν σου φαινεται, εχω δοκιμασει. Την Affinity δεν την εχω δοκιμασει, γιατι ειμαι μελος μιας συνωμοσιας που μαζευομαστε online για να θαβουμε τις κιθαρες που παιρνεις εσυ! Και ομως ετσι ειναι, αφου το διαβασες και παραπανω! :-*
Αντί να πλακώνεστε, δεν γράφεις μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη?

Το θέμα θα μπορούσε να εξελιχθεί καλά και αρκετοί νέοι οι οποίοι συχνά γράφονται στο site για να ζητήσουν κ να πάρουν αντίστοιχες συμβουλές να μπορούν να ανατρέχουν σε αυτό για κατεύθυνση στην αγορά της πρώτης τους κιθάρας!

Εγώ πάντως συμφωνώ με την κατεύθυνση σχήμα - brand name - μετέπειτα βελτίωση - χρήση ώς πειραματόζωο ή δεύτερη κιθάρα.

Και πιστεύω ακόμη και μέχρι τα 200 ευρώ μπορείς να πετυχαίνεις όλα τα παραπάνω (να ναι καλά τα εργοστάσια στην κίνα)!

μαη του σεντς.

ndnikola είπε:
Αντί να πλακώνεστε, δεν γράφεις μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη?

Το θέμα θα μπορούσε να εξελιχθεί καλά και αρκετοί νέοι οι οποίοι συχνά γράφονται στο site για να ζητήσουν κ να πάρουν αντίστοιχες συμβουλές να μπορούν να ανατρέχουν σε αυτό για κατεύθυνση στην αγορά της πρώτης τους κιθάρας!
Δηλαδη? Τι παραπανω να γραψω? Δεν ειχα σκοπο να κανω κριτικη συγκεκριμενων μοντελων, αν και φανταζομαι και κατι τετοιο θα ηταν ενα χρησιμο thread. Ακομα ελπιζω να βγει κατι καλο!

Χεχε, τωρα ειδα και κατι σε αλλο thread... το αστειο ειναι οτι το τυπακι απο πανω σου συμφωνει τελειως με τη νοοτροπια μου και μαλιστα καθεται και θαβει φτηνες κιθαρες ο ιδιος χωρις καν να τις εχει δει απο κοντα! Το μονο που τον χαλασε εδω ειναι τα νουμερα που ειπα - αν ητανε για 50 ευρω πανω ή κατω δηλαδη θα μου ελεγε και μπραβο, ενω τωρα νομιζει οτι του βρισαμε την κιθαρα! Σταματαω να ασχολουμαι, το παιδι ειναι απιστευτο!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ρε παίδες αφού το ξέρετε η αγορά και η εποχή τους σπρώχνουν όλους για γκατζετάκηδες και πουλμούρ, ο πιτσιρικάς έχει κινητό 300 ευρώ κομπιούτερ 1000 και πάει λέγοντας, σιγά μην πάρει την κιθάρα των 150..

όσο για το αν μάθει ή όχι, δεν πιστεύω τίποτα για τα ευκολόπαιχτη και τέτοια, θέληση χρειάζεται και κόπος, εγώ όσους ξέρω με κάτι λειωμένες ξεκινήσαν, οι άλλοι με τις ακριβές άσχετοι μείναν και τις έφαγε το ντουλάπι..

athws είπε:
ρε παίδες αφού το ξέρετε η αγορά και η εποχή τους σπρώχνουν όλους για γκατζετάκηδες και πουλμούρ, ο πιτσιρικάς έχει κινητό 300 ευρώ κομπιούτερ 1000 και πάει λέγοντας, σιγά μην πάρει την κιθάρα των 150..
+1

όσο για το αν μάθει ή όχι, δεν πιστεύω τίποτα για τα ευκολόπαιχτη και τέτοια, θέληση χρειάζεται και κόπος, εγώ όσους ξέρω με κάτι λειωμένες ξεκινήσαν, οι άλλοι με τις ακριβές άσχετοι μείναν και τις έφαγε το ντουλάπι..
+2

Εgo piga kai pira prin tria xroinia mia FENDER SQUIER ton 100 euro ......min fantastite oti ksero na pezo  foveri kithara twra ..eixa kati daskalous asta na pane....EYTIXOS ipirkse enas polly kalos daskalos ekana mazi tou 1,5 xronia....twra lew na allakso kithara na parw IBANEZ RG 270 DX RG370DX-BLK Features:

Wizard II Maple Neck

Basswood Body

Jumbo Frets

Edge III Bridge

1x INF3 Neck Pickup

1x INFS3 Middle Pickup

1x INF4 Bridge Pickup

Black Hardware

Scale: 25,51"

Finish: Black

ti mou protinete

athws είπε:
Σιγα μην παρει κιθαρα καθολου οταν θελει να παρει καινουριο κινητο καθε δυο χρονια, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ;)

xeas είπε:
ti mou protinete
Α κοιτα, αν δεν ξερεις να παιζεις απιστευτη κιθαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δωσεις πανω απο 100 ευρω! ;D

Περα απο την πλακα εγω σου προτεινω για αρχη να δεις τι παιζει με το Edge και με τα Floyd Rose γενικοτερα, και βεβαια τι μουσικη θες να παιξεις. Η μια κιθαρα ειναι αρκετα διαφορετικη απο την αλλη σε στυλ.

Νομιζω RG270DX λεγανε παλιοτερα το μοντελο που στην ουσια ειναι τωρα η 370, τελως παντων μια χαρα κιθαρα ειναι, απλα δοκιμασε τη πρωτα καπου να δεις οτι σου ταιριαζει. Μετα απο εναμιση χρονο εχεις μια ιδεα.

athws είπε:

Σωστός.....

athws είπε:

τα +1 και +2 δεν καταλαβα!

Αν και συμφωνω εν μερει με τα παραπανω η αποψη που ειναι μαυρισμενη ειναι απλα ακυρη. Γιατι εγω ξερω αλλους τοσους που πηραν ακριβες κιθαρες και τωρα ειναι ταλενταρες.!!

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι και πολυ λογικο να λεμε τετοια πραγματα για να στηριξουμε μια γνωμη ειναι απλα γενικολογιες!!

δεν έγραψε πως όποιος ξεκινήσει με ακριβή κιθάρα ΘΑ του μείνει αμανάτι, αλλά ότι μπορεί κάλλιστα να γίνει κατι τέτοιο, όπως μπορει να ξεκινήσει με χάλια όργανο αλλα να το αγαπήσει και να το δουλέψει και να γίνει καλός κιθαρίστας

Βασικα εγραψε αυτο ''εγώ όσους ξέρω με κάτι λειωμένες ξεκινήσαν, οι άλλοι με τις ακριβές άσχετοι μείναν και τις έφαγε το ντουλάπι..''

Αυτο που λες εσυ δεν το βλεπω πουθενα.

αν και βέβαια κανείς δεν με έχει ορίσει δικηγόρο του συνφορουμίτη...  ;D

είναι ξεκάθαρο - μετά από ελάχιστη "ερμηνεία" - πως φέρνει όσους γνωρίζει ως παράδειγμα και μόνο ότι "ορίστε, το τι αξίας όργανο παίρνει κανείς ως ξεκίνημα δεν προσδιορίζει και τη συνέχεια, αυτοί που εγώ γνωρίζω να ξεκίνησαν με ακριβά όργανα, στο ντουλάπι τις έστειλαν"

''είναι ξεκάθαρο - μετά από ελάχιστη "ερμηνεία''

Υπαρχει μια μικρη αντιθεση σε αυτο?!

Μιλαω ξεκαθαρα για τον τροπο που υποστηριξε κατι ακομα και ως παραδειγμα γιατι τα παραδειγματα τα αναφερουμε για καποιο λογο.

Δηλαδη αμα γραψω εγω οτι οσοι πηραν φθηνες δεν σταυρωσαν νοτα ΑΛΛΑ οσοι πηραν ακριβες ειναι πεχτουρες πλεον, τι θα γινει?! Ειναι λογικο να το αναγουμε εκει?

Για μενα ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου. Γιατι θελει να ξεκινησει κιθαρα απο που επιρεαστηκε και οχι αν πηρε φθηνη η ακριβη.

:)

Trending...

Νέα θέματα

Back