Αντί να πλακώνεστε, δεν γράφεις μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη?Pointy είπε:Οσο απιστευτο και αν σου φαινεται, εχω δοκιμασει. Την Affinity δεν την εχω δοκιμασει, γιατι ειμαι μελος μιας συνωμοσιας που μαζευομαστε online για να θαβουμε τις κιθαρες που παιρνεις εσυ! Και ομως ετσι ειναι, αφου το διαβασες και παραπανω! :-*
Δηλαδη? Τι παραπανω να γραψω? Δεν ειχα σκοπο να κανω κριτικη συγκεκριμενων μοντελων, αν και φανταζομαι και κατι τετοιο θα ηταν ενα χρησιμο thread. Ακομα ελπιζω να βγει κατι καλο!ndnikola είπε:Αντί να πλακώνεστε, δεν γράφεις μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη?
Το θέμα θα μπορούσε να εξελιχθεί καλά και αρκετοί νέοι οι οποίοι συχνά γράφονται στο site για να ζητήσουν κ να πάρουν αντίστοιχες συμβουλές να μπορούν να ανατρέχουν σε αυτό για κατεύθυνση στην αγορά της πρώτης τους κιθάρας!
+1athws είπε:ρε παίδες αφού το ξέρετε η αγορά και η εποχή τους σπρώχνουν όλους για γκατζετάκηδες και πουλμούρ, ο πιτσιρικάς έχει κινητό 300 ευρώ κομπιούτερ 1000 και πάει λέγοντας, σιγά μην πάρει την κιθάρα των 150..
+2όσο για το αν μάθει ή όχι, δεν πιστεύω τίποτα για τα ευκολόπαιχτη και τέτοια, θέληση χρειάζεται και κόπος, εγώ όσους ξέρω με κάτι λειωμένες ξεκινήσαν, οι άλλοι με τις ακριβές άσχετοι μείναν και τις έφαγε το ντουλάπι..
Να διαβάσεις τους κανονισμούς και να μην γράφεις γκρικλις...Καλώς ήρθες και καλή χρονιάxeas είπε:ti mou protinete
Σιγα μην παρει κιθαρα καθολου οταν θελει να παρει καινουριο κινητο καθε δυο χρονια, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμαathws είπε:ρε παίδες αφού το ξέρετε η αγορά και η εποχή τους σπρώχνουν όλους για γκατζετάκηδες και πουλμούρ, ο πιτσιρικάς έχει κινητό 300 ευρώ κομπιούτερ 1000 και πάει λέγοντας, σιγά μην πάρει την κιθάρα των 150..
Α κοιτα, αν δεν ξερεις να παιζεις απιστευτη κιθαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δωσεις πανω απο 100 ευρω! ;Dxeas είπε:ti mou protinete
Σωστός.....athws είπε:ρε παίδες αφού το ξέρετε η αγορά και η εποχή τους σπρώχνουν όλους για γκατζετάκηδες και πουλμούρ, ο πιτσιρικάς έχει κινητό 300 ευρώ κομπιούτερ 1000 και πάει λέγοντας, σιγά μην πάρει την κιθάρα των 150..
όσο για το αν μάθει ή όχι, δεν πιστεύω τίποτα για τα ευκολόπαιχτη και τέτοια, θέληση χρειάζεται και κόπος, εγώ όσους ξέρω με κάτι λειωμένες ξεκινήσαν, οι άλλοι με τις ακριβές άσχετοι μείναν και τις έφαγε το ντουλάπι..
τα +1 και +2 δεν καταλαβα!athws είπε:ρε παίδες αφού το ξέρετε η αγορά και η εποχή τους σπρώχνουν όλους για γκατζετάκηδες και πουλμούρ, ο πιτσιρικάς έχει κινητό 300 ευρώ κομπιούτερ 1000 και πάει λέγοντας, σιγά μην πάρει την κιθάρα των 150..
όσο για το αν μάθει ή όχι, δεν πιστεύω τίποτα για τα ευκολόπαιχτη και τέτοια, θέληση χρειάζεται και κόπος, εγώ όσους ξέρω με κάτι λειωμένες ξεκινήσαν, οι άλλοι με τις ακριβές άσχετοι μείναν και τις έφαγε το ντουλάπι..