αγορα poweramp

sharpshooter

Ενεργό μέλος
Πόντοι
178
γεια σε ολους. ψαχνω να αγορασω ενα poweramp 50w και θα με βοηθουσε η γνωμη σας

ειχα τον mesa fifty/fifty και ημουν απολυτα ευχαριστημενος. Πολυ αξιοπιστος, πολυ δυνατος και με τρελο headroom. Πλεον τους βρισκεις μονο μεταχειρισμενους μιας και τον εχει αντικαταστησει ο 2:50 (αυτο σημαινει πως τον βρισκεις αερκετα φτηνα :wink: )

Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!

O 50/50 ειναι πραγματι ωραιος αλλα αν δεν βρεις λογω παυσης κατασκευης ψαξε για κανενα Engl νομιζω ο 840 ειναι 50αρης

Βασικα, τωρα που το σκεφτομαι, δεν μπορουμε ετσι να σου προτεινουμε τελικους, μιας και το τη ηχο θελεις ειναι αυτο που θα καθορησει την τελικη σου αποφαση :wink:

Αυτον τον ρολο θα τον παιξει περισσοτερο η προενισχυση του. Αν και ειναι σωστο αυτο που λες γιατι παιζουν μεγαλο ρολο οι λαμπες που θα εχει το τελικο και βεβαια το κυκλωμα

προενυσχιση εχω engl e-570 special edition. τωρα απο ηχο θελω γεματο και βαρυ ειχα marshall 20/20 τελικο ο οποιος δεν μπορω να πω οτι με ικανοπηουσε και τρελα. για τον el-34 50/50 τι λετε?

Γιατί δεν παίρνεις και τελικό Engl? Εμένα που μου αρέσουν οι Marshall πάντως είμαι υπερ του el34-50/50 σε σετάκι με JMP-1. Είναι δυνατός όμως ε....

γιατι εχει τις ιδιες λαμπες (ελ-84) με τον marshall ο οποιος τα επεξε παρεπιπτωντος. καμια αλλη προταση

λογικα θα παω για boogie τον τσεκαρα online ψυθηκα παρα πολυ. τον εχει κανεις set με engl preamp να πει εντυπωσεις?

Εγώ έχω τον Mesa 2:50 και είναι φανταστικός

Στον προτείνω ανεπιφύλακτα

καλο είναι να ακούσεις το τελικό

τις engl στα 50w με τον 570 στον logotheti.to χω ακούσει και πιστεύω ότι άδικα ψάχνεις κάτι άλλο.άλλωστε ο συγκεκριμένος τελικός φτιάχτηκε για τη συγκεκριμένη σειρά προενισχυτών(570 580 530),όπως κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρείες.

δεν γίνεται να φτιάχνεις ένα γαμάτο προενισχυτή όπως ο 570 και να τον αφήνεις στη μοίρα του η t'antistrofo.h φιλοσοφία του προενισχυτή σαν ξεχωριστό κομμάτι είναι η ευελιξία στην επιλογή watt για τελικό.παράδειγμα αν πάρεις triaxis η τον studio pre η μέσα boogie σου προσφέρει μια γάμα 3 τελικών για όλα τα γούστα.20w 50w και 90w.to ίδιο και η engl αλλα με αλλα watt(50 60 και 100 νομίζω)στους τελικούς τις.

με λίγα λόγια,πριν κανεις οτιδήποτε,δοκίμασε τους τελικούς της engl.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back