Δε διαφωνώ καθόλου. Απλά αναφέρω μία αυτονόητη οικονομική επίπτωση. Είναι σα να λες ότι άμα πιεις πολύ' date=' μπορεί να χαλάσει το στομάχι σου και να κάνεις εμετό. Κάποιοι θα πιουν παρ' όλα αυτά, κάποιοι ίσως πιουν λιγότερο και κάποιοι δεν θα πιούν καθόλου. Εγώ indianos, έγραψα ένα ολόκληρο post για να εξηγήσω για ποιο λόγο δεν πρέπει κανείς να φοβάται να χρησιμοποιήσει την πιστωτική του κάρτα στο ίντερνετ, άρα λες να υποστηρίζω το να μην αγοράζει κανείς απ' έξω..;διαφωνεις απο οτι καταλαβα με το να βγαινουν εκτος ελλαδας τα ευρωπουλα αλλων συμπολεμιστων μας
Με ενοχλεί πολύ. Εγώ δεν το κάνω.δεν σε ενοχλει οταν ολοι οι ελληνες επιχειρηματιες (ονοματα δεν λεμε) στελνουν και αποταμιευουν τα λεφτα τους σε ξενες τραπεζες , π.χ. ελβετικες , και οχι σε ελληνικες ?
Αυτό φαίνεται να είναι σωστό, αλλά δεν είναι. Αν πας στη Γερμανία να ψωνίσεις από ένα υπαρκτό, μη on-line μαγαζί, θα βρεις μεν καλύτερες τιμές από ότι στα αντίστοιχα ελληνικά μαγαζιά (μάλλον), αλλά δεν θα βρεις τόσο χαμηλές τιμές όσο εκείνες που μπορεί να έχει ένα μαγαζί του κυβερνοχώρου λόγω των διαφορετικών συνθηκών λειτουργίας του. Απ' την άλλη, αν προτιμάς το on-line μαγαζί, τότε δεν έχεις λόγο να πας στη Γερμανία, ή οπουδήποτε αλλού.ακομα και αεροπορικως να παει κανεις στην γερμανια για να ψωνισει απο τον thomann ' date=' [b']ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ [/b]
μωρε κερδισμένος θα βγεί!!ασε που θα φάει και ωραιότατα σουβλάκια στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ με 0,80 λεπτα!! παρακαλω..... (αντι για 2 ευρω που τα φτάσανε οι αληταράδες εδω!) & θα πιει και ΦΟΒΕΡΕΣ μπύρες με 2 ευρω!! (αντι για 5 που κάνει εδω το ξέπλυμα που πίνουμε!!)ακομα και αεροπορικως να παει κανεις στην γερμανια για να ψωνισει απο τον thomann , ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ .
Φίλε Wow! σε πιάνω αδιάβαστοΑυτό φαίνεται να είναι σωστό, αλλά δεν είναι. Αν πας στη Γερμανία να ψωνίσεις από ένα υπαρκτό, μη on-line μαγαζί, θα βρεις μεν καλύτερες τιμές από ότι στα αντίστοιχα ελληνικά μαγαζιά (μάλλον), αλλά δεν θα βρεις τόσο χαμηλές τιμές όσο εκείνες που μπορεί να έχει ένα μαγαζί του κυβερνοχώρου λόγω των διαφορετικών συνθηκών λειτουργίας του. Απ' την άλλη, αν προτιμάς το on-line μαγαζί, τότε δεν έχεις λόγο να πας στη Γερμανία, ή οπουδήποτε αλλού.ακομα και αεροπορικως να παει κανεις στην γερμανια για να ψωνισει απο τον thomann ' date=' [b']ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ [/b]
Δεκτό το επιχείρημα' date=' αλλά σε παρακαλώ να μας διαθέσεις αυτά τα bookmarks προκειμένου να αποκτήσουμε προσωπική αντίληψη.Στα bookmarks έχω 3 "μαγαζά" που δεν είναι μόνο on-line
Μην πάρεις. Προτείνω μάλιστα να κόψουμε και τα σουβλάκια, και να οργανωθούμε για μαζικές παρεγγελίες από το Μπέμπλιγκεντότε να με συγχωρεί η ελληνική αγορά αλλά δεν θα πάρω
Δεκτό το επιχείρημα' date=' αλλά σε παρακαλώ να μας διαθέσεις αυτά τα bookmarks προκειμένου να αποκτήσουμε προσωπική αντίληψη.[/quote']Στα bookmarks έχω 3 "μαγαζά" που δεν είναι μόνο on-line
1. Thommans
http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw2_company_info_14.html?sn=49401510a0b3c28af83a6aff05cce6ab
Ωρε παναγία μου
2. Musik-Produktiv AAAAXXXXXXX
3. Boxymusic (δεν μου το φορτώνει, άλλη φορά)
Μην πάρεις. Προτείνω μάλιστα να κόψουμε και τα σουβλάκια' date=' και να οργανωθούμε για μαζικές παρεγγελίες από το Μπέμπλιγκεντότε να με συγχωρεί η ελληνική αγορά αλλά δεν θα πάρω.[/quote']
Αν μου βρεις ον-λινε σουβλακερή που να διακτινίζει 2πλόπιτα + full τζατζίκη με 0,30 + 0,10 μεταφορικά έκαστο τότε μα τους 1000 rewired humbuckers θα παραγγέλνω από έξω![]()
Also, άλλο οι καλές τιμές και άλλο το να ξέρει ο άλλος τι πρέπει να πάρει. Ο άσχετος θα πετάξει χρήματα αναπόφευκτα, είτε στο Νάκα, είτε στον Thomman, είτε οπουδήποτε αλλού. Η ασχετίλα οφείλεται σε πολλά πράγματα (στη δική μου περίπτωση συνήθως σε ημιμάθεια), και γι αυτό το πράγμα ΔΕΝ υπάρχει εύκολο αντίδοτο. Συμφωνείς;ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 10 ΦΡΑΓΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 1 ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ***** ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ