Noμίζω ότι είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Απο Νοέμβριο θα έχουν βγει τα καινούρια φημολογείται. Οπότε καλύτερα να περιμένεις για να μην το μετανιώσεις.Alexeys είπε:ουτως η αλλως θα περιμενω γιατι θα βγουν καινουργια macbook.
Τι έγινε ρε παιδία όλοι μακ αγοράζουν. ;DAlexeys είπε:Καλησπερα παιδια!ειμαι ετοιμος να χτυπησω ενα macbook και θελω να μου πειτε μαγαζια γιατι εδω στον πειραια δεν ξερω κανενα.ευχαριστω!
δεν το ηξερα οτι εχουν καλεσ τιμες τα multirama.θα κοιταξω τοτε εδω πρωτα.kilon είπε:Τι έγινε ρε παιδία όλοι μακ αγοράζουν. ;D
Για περίεργο λόγω , κανείς δεν αναφέρει τον μεγαλύτερο υποστηρικτή της APPLE τα multirama. Το καινούργιο μεγάλο Multirama που έχει ανοίξει στον Πειραιά. έχει αφιερώσει ένα ολόκληρο όροφο μόνο για τους MAC. Εγώ απο εκεί πήρα τον δικό μου iMac.
To μεγάλο είναι στην Εθνικής Αντιστάσεως και υπάρχει και ένα μικρό Multirama που είναι στην Ηρώων Πολυτεχνείου. ΚΑι στα δύο μπορείς να δείς κάποιους μακ. Στο μεγάλλο μπορει να δείς όλα τα μοντέλα.
Πολυ καλο!Θα το κοιταξω, αλλα εχω κουραστει με το περιμενε ρε γμτ!lambrosgg είπε:Ούτε εγώ ήξερα για τα multirama. Απλώς είχα δει στο site τους ότι φέρνουν και Mac Pro κάτι που λίγα καταστήματα το κάνουν.
Επίσης μπορείς να κοιτάξεις το www.systemgraph.gr το οποίο φέρνει προιόντα της apple γενικώς και κάνει καλές προσφορές που και που (πριν μερικούς μήνες είχε το macbook pro 1300 ευρώ!)