Μια κλασική πρόταση εδώ απ το Noiz για καθαρό/rock ενισχυτή που απορώ πώς δεν έχει αναφερθεί ακόμα είναι ο Kustom Defender. (
Ενδεικτική σελίδα) Απ'όσο ξέρω υπάρχει στον Κουρμπή στην Αθήνα... Μόνο ίσως μειονέκτημα το ότι είναι μονοκάναλος (βέβαια έχει κάποιο switching, νομίζω, δεν ξέρω ακριβώς).
Επίσης έχε υπ'όψιν σου ότι
ίσως 
τα watt αυτά σου φανούν πολλά... Αν αναζητήσεις σχετικά θέματα και έχεις την υπομονή να διαβάσεις, θα δεις ότι έχουν συζητηθεί αυτά διεξοδικά (δεν υπονοώ βέβαια ότι είναι κακό να ρωτάς

)
Τέλος στα χρήματα που ψάχνεις δε ξέρω αν υπάρχει (καινούριος) καθαρόαιμος high gain/metal ενισχυτής (μιλάμε πάντα για λαμπάτους ώστε να τον χαίρεσαι για χρόνια, μια καλή αγορά που θα σου μείνει). Προσωπικά δεν το βλέπω ως πρόβλημα αυτό. Το Μεταλ-ζώον ;D βέβαια δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα σε καλύπτει... Υπάρχουν για μετά καλές λύσεις πάντως (και το μυαλό μου πάει πρώτα στα ελληνικά Telegun MSD & CTC Black Magic αν και ψιλοακριβά τα συγκεκριμένα, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Τέλος, αν πας σε μτχ. οι επιλογές σου επίσης αυξάνονται (ENGL Screamer50 π.χ.) κατα πολύ.
Και 2 λόγια για τον Line6 μια φορά που τον άκουσα από περιέργεια, το μόνο mode του που την παλεύει (και αυτό λόγω υπερκομπρεσσαρισμένου ήχου) είναι το insane... κατα τα άλλα όπου και να τον γύριζα... α πα πα αλλού! Δεν αξίζει με τίποτα, μου φαίνεται, τα λεφτά του...