Αγορά κλασικής κιθάρας έως 800 ευρώ

• Thread starter Thread starter Capdi
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 1K

Capdi

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλημέρα ! Διάβασα πολλά παρόμοια θέματα αλλά νομίζω δεν έχει γραφτεί κάτι που να καλύπτει το παρακάτω θέμα.

Όπως αναφέρω και στον τίτλο ενδιαφέρομαι για αγορά κλασικής κιθάρας με μαξ τιμή 800 ευρω. Με κλασική κιθάρα έχω ασχοληθεί στο δημοτικό για 3 χρόνια. Στη συνέχεια γυμνάσιο ασχολήθηκα με ηλεκτρική και μεχρι και σήμερα στα 25 μου, εχω ασχοληθεί αρκετά σοβαρά κυρίως με jazz. Αυτή την περίοδο λοιπόν μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να αρχίσω πάλι μαθήματα κλασικής κιθάρας.

Έχω ήδη μια κλασική Yamaha CG-100YA την οποία είχα πάρει πριν 17 χρόνια 100 χιλιαδες δραχμες. Η κιθάρα βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση, όμως έχει πρόβλημα με το intonation και απο το 5ο ταστο και πανω στις συγχορδίες ακούγεται κάπως φάλτσα...

Έτσι σκέφτηκα να δώσω κάποια λεφτά να πάρω μια κλασική η οποία δε θα με εμποδίσει να εξεληχθώ, δε θα μου τρώει τα χέρια παίζοντάς την αλλά κυρίως να είναι πολύ καλύτερη (ηχητικά και παικτικά) απο αυτή που έχω ( μη δωσω τσαμπα λεφτα...)

Να προσθέσω οτι η  κιθάρα προορίζεται για βασικό μου όργανο αφού θα την χρησιμοποιώ και στο jazz παίξιμο (πάει ο ηλεκτρικός ήχος πάει  :P).

Γνωρίζω οτι μια πραγματικά καλή κλασικη θέλει πολλά παραπάνω χρήματα, αλλά λόγω έλλειψης εμπειρίας σε κλασικές και  χρημάτων δε μπορώ να δωσω παραπάνω.

Τέλος να πώ οτι δε με ενδιαφέρει καθόλου, μα καθόλου, καθόλου το είπα (?) η αγορά ηλεκτροκλασικής...

Μετά απο αυτο το ''σύντομο'' κειμενάκι τι θα προτείνατε?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back