καλο ειναι να εχεις μαζι σου μια μπαταρια 9V για να δεις σε πρωτη φαση αν δουλευουν τα μεγαφωνα. Απλα ακουμπα τους πολους της μπαταριας στους ακροδεκτες του καθε μεγαφωνου, και περιμενε να δεις τις μεμβρανες να πεταγονται και να ακουγεται ενα "τσικ".Jasemeister είπε:Εννοείται οτι θα ελέγξεις τα μεγάφωνα οτι δουλεύουν χωρίς προβλήματα και ότι δεν έχει η καμπίνα κάποιο θέμα.
alderbody είπε:εγω ειμαι της γνωμης να τον παρεις.
αλλα σιγουρα πριν το τελικο "ναι", καλο ειναι να βγαλεις μερικες φωτο να δουμε περι τινος προκειται...
και μετα να τον πουλησεις σε μενα γιατι ο studio 54 ειναι κακος ανθρωπος και επισης εχει ενισχυτη με 6 μεγαφωνα, αρα δεν θελει αλλα 4!... ;D
O 54 θα τον έφτιαχνε μόνος του τον ενισχυτή.... και όσο πιό πολλά τόσο πιό καλά....
ειδες τι κακος ανθρωπος και τι πλεονεκτης ειναι ο 54?... να φανταστεις, ακομα και το κολλητηρι του γυρισε και τον εκαψε!...studio54GR είπε:O 54 θα τον έφτιαχνε μόνος του τον ενισχυτή.... και όσο πιό πολλά τόσο πιό καλά....
Αν δεν εχεις καποιο ιδιαιτερο λογο να ασχοληθεις με το restoration (πχ υπαρχουν ανθρωποι που ζουν για την προκληση του να ξανααναστησουν απο καμενες λαμαρινες ενα παλιο σκαραβαιο), αν δεν εισαι εντελως βινταζιαρης, αν δεν εισαι των ηλεκτρονικων και της παραγγελιας εξαρτηματων, αν δεν εχεις ενα ξαδερφο-κοντινο μαγαζατορα που τον εμπιστευεσαι κλπ δεν βρισκω αληθινα λογο να τον παρεις, με αυτα που παραθετεις...ουτε σε λεφτα προκειται να σου ερθει φτηνοτερος, ουτε ο κοπος σου θα ειναι λιγος (και η επιτυχια ψιλοαμφιβολη)kostis k. είπε:Όπως φαίνεται είναι πολύ ταλαιπωρημένος (σκουριασμένος, χτυπημένος, στραβωμένο το μπροστινό cover).
..
Επίσης φαίνεται πως το κουτί είναι βαμμένο... ??? ???
...
Λέει επίσης πως δεν έχει καν δοκιμάσει να αλλάξει τις λάμπες - αλλά δε ξέρω αν τον εμπιστεύομαι.
...
Δε ξέρω αν δουλεύουν τα μεγάφωνα (ξέχασα να πάρω μπαταρία μαζι... ).
...
Τον έβαλα στην πρίζα αλλα yok! Τίποτα...
...
Γενικά ποιες οι πιθανότητες να μη δουλέψει ποτέ;
Εχει Master Volume Μακούλη, ειναι μετά το 1976 φτιαγμένος και γύρω στα 70 watts.ffmakis είπε:Ειναι ο Super Reverb 45 Watt 1974-76
Τον βρισκεις ευκολα στην ΧΕ με 500 ευρω.
Δεν νομιζω οτι αξιζει να τον αγορασεις.
Καταρχήν, απο τις φωτογραφίες φαίνετε καθαρά ότι ο επιλογέας της τροφοδοσίας είναι στα 110v.kostis k. είπε:Τον έβαλα στην πρίζα αλλα yok! Τίποτα...