αγορα ηχειων monitor

Costas_SD

Νέο μέλος
Πόντοι
16
σκεπτομουνα να αγορασω καποια μονιτορ σαν τα tascam vlx5 ? (ετσι λεγονται?) ή καποια φτηνοτερα της m-audio για το pc με καρτα emu 0404.Αν μπορουσε να με κατατοπισει κανεις διοτι ειμαι λιγο ασχετος

¶ποψή μου (και όχι μόνο δικιά μου) ότι τα m-audio bx 8 είναι χειρότερα από τα bx 5!

vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5, vl x5 :D

¶ποψή μου (και όχι μόνο δικιά μου) ότι τα m-audio bx 8 είναι χειρότερα από τα bx 5!
yup.gif

Είχα ακούσει και τα m-audio και τα tascam στην Ελίνα

πριν επιλέξω.

Πιστεύω ότι η διαφορά τους είναι τεράστια...

Τα tascam είναι ένα εξαιρετικά ισορροπημένο ηχείο για

τα χρήματα του ενώ τα m-audio έχουν ένα "κενό" στις

μεσαίες...Και ειδικά τα BX-8 είναι ένα πολύ-ηχείο με υπερβολικά

πομπώδη ήχο. Κακή περίπτωση monitor δηλαδή.

Είμαι λοιπόν πανευτυχής που εδώ και 1 μήνα περίπου

τα αυτιά μου ακούνε μουσική και τις μίξεις μου

από τα tascam...!

ΥΓ: Παλιά άκουγα μόνο από ακουστικά (stanton 1000 αξίας~75 ευρώ) και εδώ και ένα μήνα τα είχα εντελώς "ξεχάσει"... Τα έβαλα λοιπόν μετά από τόσο καιρό ξανά χθες και νόμιζα ότι άκουγα από ακουστικά των 20 ευρώ...Μάλλον τα αυτιά μου συνήθισαν την "αλήθεια" των tascam...!

o θωμάς για τα tascam vlx5 λέει:

Availability of this item:

item is sold out

να πηδήξω τώρα από το παράθυρο ή θα μου πει κάποιος αν μπορώ να τα βρω και από κάπου αλλού??

Εμ τότε ρίξτε ένα αυτί και στα tapco s5 και s6 που πάνε πακέτο και με το μπασάκι και φτιάχνουν 1 πολύ καλό σύνολο. Όταν τα δοκίμασα μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

¶ντε να δούμε και τον διάδοχα της τασκαμ, τι θα λέει!

μπορείς να βρεις τα τάσκαμ και

εδώ

αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από το δελφίνι κ δε ξέρω τι παίζει. ο θωμάς δεν έχει γιατί θα βγει καινούργιο μοντέλο ή γιατί του τελείωσαν;

item is sold out

να πηδήξω τώρα από το παράθυρο ή θα μου πει κάποιος αν μπορώ να τα βρω και από κάπου αλλού??
Υπάρχουν στο MusicStore.

Έχω αγοράσει απο αυτούς 2 φορές χωρίς προβλήματα.

item is sold out

Υπάρχουν στο MusicStore.

Έχω αγοράσει απο αυτούς 2 φορές χωρίς προβλήματα.
nickel, με σώζεις!

με τι κάρτα παρείγειλες? μήπως ξέρεις αν δέχονται alpha bank visa electron?

Με Visa ψώνισα, δεν ξέρω αν η Visa Electron έχει διαφορά.

Ψάξε λίγο το site, αν δεν το διευκρινίζει στείλε mail στο τμήμα για Ελλάδα: [email protected] (φαντάζομαι και σε greeklish, υπάρχει και Έλληνας εκεί, Spyridon Mavridis)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back