Αγορα Hi hat

paraddidle

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ειμαι σε φαση να αγορασω επιτελους ενα καλο hi hat ειμαι αναμεσα σε 2 μοτελα sabian το evolution hat HHX kai to fusion hat apo tin seira Hand hammered. Τα εχει παιξει κανενας να μου πει την αποψη του. Επισης δεν θα ελεγα οχι και σε zildjian απο αυτα που ειναι συνδυασμοι συγκεκριμενα A cusotm mastersound top me z custom dyno bottom.

Α τι σύμπτωση κι εγώ σ' αυτή τη φάση είμαι. Παίζω σε σπίτι και

θέλω να πάρω ένα καλό hi hat για να συνοδεύει τα roland μου τα TD6

(ένα ακουστικό hi hat δεν κάνει τόoooση φασαρία).

Μέχρι τώρα με έχουν κερδίσει για τον ήχο τους τα Zildjian A New Beat.

Τα έχουμε στη σχολή και νιώθω ότι έχουν ακριβώς τον ήχο που ψάχνω.

Παχύς και με πολλά χαμηλομεσαία. Πριν τα αγοράσω όμως θα ήθελα να

ακουσω τα Custom K γιατί τα έχει ο Steve Gadd (θα τον γουστάρεις κι εσύ

αφού σε λένε paraddidle) και είμαι πολύυυυ περίεργος! Αυτά - άλλες μάρκες

δεν με ενδιαφέρουν προς το παρόν αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις!

εγώ έχω παίξει με τα mastersound της zildjian τα 12". είναι πολυ καλά. βγάζουν πολύ όγκο ήχου, ακούγεται περισσοτερο από το 14" hit-hat μου, και ο ήχος τους είναι άπεχτος......

Αξίζει με διαφορά να πάρεις αυτό της Hand Hammered. Φυσικά πρέπει να έχει σχέση με το μουσικό σου είδος.

Μια που μιλάμε για hihat...

Ποια είναι η γνώμη σας για τα δύποδα?? Αυτά με τη απίστευτη κλίση..Είναι τόσο τρομερά χρήσιμα όσο δείχνουν??

Καμιά μάρκα να προτείνετε??

Ψάχνω κ γω για hi hat γύρω στα 200-300ε αλλά δν εχω κάτι υπ όψην. Παιζω γενικά rock k metal. Τί προτάσεις υπάρχουν?

εχεις καποια προτιμηση σε εταιρεια?

γενικα, δες για:

meinl: soundcaster custom

sabian: aax stage

ziljian: A New Beats

istanbul: radiant brilliant

bosphorus: gold

ok. Θα παω μια βόλτα να δώ τι απο αυτά μ ταιρίαζει πιο καλά. Ευχαριστώ πάντως!!

επισης λιγο παραπανω απο 300ε(γυρω στα 330) κοστιζουν τα paiste rude που ειναι απο τα καλυτερα πιατα για πιο extreme φασεις ;)

καλημερα παιδια.. πριν 1 χρονο, απο περιεργεια (και ως larsακιας), οταν βρισκομουν στο manchester της αγγλιας, εψαξα και βρηκα το hihat του ulrich Z custom dyno beat 14" και ειχα μεινει βλακας. η πλακα ειναι ειναι οτι δεν το ειχαν ετσι μονο του. το ειχαν πανω σε μια starclassic maple, και δεν μπορουσα να ξεκολλησω. Η τιμη του παιζει στα 300-320 ευρω . εχει βαρυ ηχο, και ολα τα λεφτα ειναι οταν παιζεται μισανοιχτο. αλλα το κακο με αυτο το hihat ειναι οτι ο αντιπροσωπος εδω, δεν το εχει φερει ποτε. τοτε, ξεκινησα μια παραγγελια μεσω αντιπροσωπου, αλλα τζιφος. μου ειπαν οτι δεν προκειται να ερθει. τοτε δεν ηξερα και τα καταστηματα στο internet και εμεινα με την ιδεα.

ειναι ισως το καλυτερο hihat που εχω ακουσει, ειδικα για ηχο οπως αυτος των metallica.

αν καποιος βρεθει στο εξωτερικο, ας κανει ενα κοπο να το ακουσει

Θέλω κ γώ hi-hat σε στύλ lars αλλά δεν υπάρχουν πουθενά τα συγκεκριμένα μοντέλα κ δεν ξέρω κ τί να ζητήσω που να έχει παρόμοιο ήχο...

Καλορίζικο το hihat και καλόπαιχτο.

Εγώ εδώ και 20 κάτι χρονάκια έχω το K/Z Zildjian, πλέον νομίζω ότι το βγάζει ο κατασκευαστής ώς K/Z special αν δεν κάνω λάθος. Είναι ένα hihat που μπορεί να παίξει άνετα από Jazz μέχρι ... Death.

Ναι σωστά τα λέω ιδού και το link του κατασκευαστή:

http://www.zildjian.com/EN-US/products/productDetail.ad2?catalogID=-2&typeID=7&productID=1391

Φιλικα πάντα

Το Κ/Ζ είναι 13 ή 14 γιατί ενδιαφέρομαι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να αντικαταστήσω τα sabian ΑΑΧ 14 stage που έχω. Σε ρωτάω γιατί όντως έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτά τα πιατίνια.

Εγώ έχω το 14άρι αλλά βγαίνει και σε 13άρι.

Το 13άρι δεν το έχω ακούσει αλλά είναι ελκυστικό να το έχω για δεύτερο hihat αν και έχω καταλήξει σε κάτι πιο .... extreme

http://www.meinlcymbals.com/generation_x/safarihihat

Το οποίο για effect κυρίως και κλειστό μου άρεσε αρκετά.

Ναι το meinl θα ταίριαζε πιστεύω καλύτερα λόγω μεγαλύτερης διαφοράς στην διάμετρο αλλά και γιατί είναι διαφορετικός ο ήχος του.

Απαντήσεις

Trending...

Back