hwept είπε:
ΟΧΙ ΦΤΗΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
ΟΧΙ ΦΤΗΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
ΟΧΙ ΦΤΗΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
ΟΧΙ ZBT ZXT ZHT SOLAR PST1 2 3 4 5 B8 B8PRO XIST ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΝΑΛΟΓΑ
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΙΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ
καταρχην hwept γινεσαι υπερβολικος 1 φορα να γραψεις ''οχι αυτο το ενα το αλλο'' το καταλαβαινουμε δεν ειμαστε πιθικια
λοιπον ο φιλος o stathopa παιζει λιγο καιρο δεν υπαρχει λογος να παρει
καλα aka ακριβα πιατα
φιλε μου stathopa
τα πραματα ειναι απλά...αν βρεις μεταχειρισμενο hi-hat και
να ειναι πραγματικα ευκαιρια πχ 40-50% ή αν βρεις πχ Sabian Stage Hats AAX στα 200 ευρω χτυπα το...αλλιως εγω δε θα σε αποτρεψω απο το να παρεις sabian Xs20 ή τα B8 Pro.
η Sabian βγαζει πραγματικα καλα οικονομικα μοντελα και μη μασας
ο φιλος απο επανω υπερβαλει αν και οσον αφορα
τις συγκεκριμενες σειρες paiste zildjian δεν εχει αδικο...κοιτα και τις σειρες τις Sabian που σου πρότεινα ειναι πραγματικα καλες και εχω παίξει απο B8 PRO τα εξης
16'' rock crash, 16'' medium crash και 16'' thin crash
18'' thin crash
20'' power rock ride
14'' medium hi-hats
ηταν ολα καλά αλλα εκπληκτικα ηταν το ride τα hihats και τα 16'' medium και thin crash, τωρα δε ξερω ποσο αντεχουν στο χρονο...εμενα δε μου εσπασε κανενα crash παντως και τα επαιζα 3 χρονια αρκετα δυνατα μη σου πω και αγαρμπα
το ακριβοτερο να ξερεις δε σημαινει οτι ειναι και καλυτερο...το καλυτερο ειναι αυτο που ακουγεται σε σενα καλυτερα και απο εκει και περα αυτο που καθιστα καλυτερο ενα πιατινι απο ενα αλλα ειναι οι προδιαγραφες και η ποιοτητα κατασκευης
ειχα δωσει το 99 117.000 για 14'' paiste 2002 soundedge hi-hats...η αρχικη ηταν 147.000 αλλα επειδη στο μαγαζι τοτε εκανα ΠΟΛΛΕΣ αγορες μου κοψανε 30.000
απο την πρωτη στιγμη στο στουντιο δε μου αρεσε αλλα περιμενα να του ριξω κοπανημα για να ''ανοιξει'' λιγο ο ηχος του, τελικα μετα απο 3 χρονια παιξιματος τα μετανιωσα πολυ τα λεφτα που εδωσα. πολυ καλο πιατο κατασκευαστικα αλλα δεν ηταν για μενα...το πουλησα πηρα τα stage hats και ισιωσα