Πολύ ωραίο! Καλόπαικτο! Έ όχι και σ΄ένα μήνα, νωρίτερα θα είναι!Mprob είπε:Τελικά παρήγγειλα........
http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Basses/Electric-basses/Jack-Danny-150A-STBN-Satin-Brown/art-BAS0003160-000
Σε ένα μήνα λογικά θα είναι εδώ!
Να μην βάλεις τίποτα. Άστο όπως είναι και όταν έρθει η ώρα του, θα πας για το επόμενο μπάσο.Mprob είπε:Τι θα με συμβουλεύατε να βαλω?
+ 1Terry RoscoeBeck5 είπε:Να μην βάλεις τίποτα. Άστο όπως είναι και όταν έρθει η ώρα του, θα πας για το επόμενο μπάσο.
Έχω το ίδιο μπασάκι σε fretless με active pj μαγνήτες. Εσένα είναι active? Πάντως, με ένα σετάπ και σφύξιμο όλων των βιδών (ήταν χαλαρά συναρμολογημένο) εμένα ήρθε στα ίσα του και παίζει πολύ ωραία. Από ήχο, κι εγώ ροκ έως metal παίζω και με καλύπτει με τους active p+j.Mprob είπε:Δεν θέλω να κάνω μόντα,απλά μια αναβάθμιση στους μαγνήτες,για να καλύψουν jazz-rock μουσική,καθώς για καινούργιο μπάσο,λόγω των ελληνικών συνθηκών εργασίας και οικονομίας θα ψαχτώ πάρα πολύ αργότερα,μα πάρα πολύ.
Οπότε το κοίτα αργότερα για καινούργιο καλύτερο δεν είναι στά άμεσα σχέδια 5ετίας και..........
Ωχ, έχει ένας φίλος τον microcube και για μπάσο απλά ΔΕΝ... και αμερικανικό μπάσο να έβαζες επάνω, θ' ακουγόταν το ίδιο. Ενώ αν συνδέσεις το harley benton σε έναν ampeg, τα σπάει.Mprob είπε:Προς το παρών έπαιζα στης κιθάρας,αλλα τώρα θα πάρω εναν μπάσου.Της κιθάρας έχω τον Roland Microcube.
Δεν σκεφτομουν για ακριβούς.
Ένα τικ πιο πάνω.
Σόρυ για την παρέμβαση αλλά, με τη Behringer να φουσκώνει συστηματικά τα βατ των ενισχυτών της, και με τον ενισχυτή μπάσου στα 45 μπερι-βάτ ;D , αυτός 100άρης ενισχυτής κιθάρας θα πρέπει να παίζει γύρω στο 1/10 στις πρόβες...Sottos είπε:άριστος ήχος, τον έχω σε στούντιο για να παίζει με drummer και 100w ενισχυτή κιθάρας:
http://www.thomann.de/gr/behringer_bxl450a_ultrabass.htm
Και ο drummer βάζει τις μπαγκέτες του στο 1/30... ;Dgdevelek είπε:Σόρυ για την παρέμβαση αλλά, με τη Behringer να φουσκώνει συστηματικά τα βατ των ενισχυτών της, και με τον ενισχυτή μπάσου στα 45 μπερι-βάτ ;D , αυτός 100άρης ενισχυτής κιθάρας θα πρέπει να παίζει γύρω στο 1/10 στις πρόβες...
Όχι δεν τον έχω, απλά ακούγεται παντού στην ιντερνετο-πιάτσα πως οι μπέρι ενισχυτές μπάσου αυτής μάλιστα της οικογένειας απογοητεύουν με την ισχύ τους, καθώς και ότι για να παίξεις πρόβα με ακουστικά ντραμς θες ΠΟΛΛΑ βατ, τουλάχιστον τριψήφια, και ΠΟΛΥ περισσότερα απο τον ενισχυτή με τον οποίο παίζει ο κιθαρίστας (δεν είναι τυχαιο πως οι μπασοκεφαλές συχνά υπερβαίνουν τα 400 βατ), τώρα βέβαια αν εσύ τον έχεις και είσαι ικανοποιημένος εγώ δεν μπορώ να σε αμφισβητήσω, οπότε :-XSottos είπε:Έχεις τον εν λόγω ενισχυτή?
Συμφωνώ απόλυτα!haaru είπε:ρε το παλικάρι ακόμα δεν ξεκίνησε να παίζει καλα καλά... Φίλε μήν πάρεις κανα combo-τέρας με +άπειρα watt για να παίζεις σπίτι, 3 απλοί λόγοι:
1) Τσαμπα λεφτά θα δώσεις
2) Θα ειναι βαρύ και δεν θα το παίρνεις μαζί σου
3) Θα είναι ογκώδες και θα σου τρώει χώρο
Στο studio θα έχεις άλλον ενισχυτή που θα ενοικιάζεις και στο οποιοδήποτε live (όταν με το καλό ερθει) παίζουν όλα τα παρακάτω: ενοικίαση, δανεισμός, να έχει ήδη ο διοργανωτής/μαγαζάτορας η απλά να σε βγάλει απο το PA. Ένα μίκρο combo θα το εχεις και σαν μονιτορ.