τι ορίζεις ως καλό μπάσσο?astpapast είπε:σκοπευω να αποκτησω ενα ΚΑΛΟ μπασο...
Γιατί είναι καλή εταιρία με reputation μπάσα, τα κιτ της είναι καταπληκτικά χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι στα όρια του customshop και σου βγαίνουν τελειωμένα (με τελωνεία, μεταφορικά, βαψίματα...) γύρω στα 1.5000 ευρώ...astpapast είπε:( γιατι carvin ????? )
Δεν είμαι σίγουρος, με τις σημερινές αναδουλειές στην αγορά...αλλά 2.000 είναι μία πολύ λογική τιμή για handmade, custom όργανα.εσυ δηλαδη λες οτι με κατω απο 2 χιλιαρικα δεν γινεται δουλεια καλη σε μαστορα....
Από σχετικά πρόσφατη εμπειρία φίλου μπασσίστα (πολύ καλού παίκτη)…ελληνικό χειροποίητο μπάσσο του κόστισε 1800ευρώ κας.astpapast είπε:εσυ δηλαδη λες οτι με κατω απο 2 χιλιαρικα δεν γινεται δουλεια καλη σε μαστορα....
Ξεχνάς λοιπόν τον οποιονδήποτε μάστορα για κατασκευή οργάνου από την αρχή...astpapast είπε:ααα μπατζετ εννοω πανω κατω το χιλιαρικο...
Σωστάεπίσης καλό θα είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι πολύ δύσκολα θα πουλήσεις ένα τέτοιο όργανο,
αν κρίνω από τις κιθάρες , νομίζω τις ίδιες δυσκολίες μεταπώλησης θα έχει και το κάρβιν….
To μπάσο που έχεις ως πρότυπο στο link δεν εξηγεί την ανάγκη μάστορα...υπάρχουν πάρα πολλά έτοιμα.astpapast είπε:μμ..μαλιστα Pan12 ... δηλαδη εννοεις οτι μαλλον θα ηταν καλυτερα αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα σε μαστορα καλυτερα να τα δωσεις σε κατι ετοιμο...και να εχεις και δυναοτητα μεταπωλησης μετα...?
Δεν εννοώ κάτι συγκεκριμένο … απλά καταθέτω κάποια πράγματα που έχω υπόψη μου με σκοπό να μπεις σε κάποιες δεύτερες σκέψεις…αν δε το έχεις ήδη κάνει...astpapast είπε:μμ..μαλιστα Pan12 ... δηλαδη εννοεις οτι μαλλον θα ηταν καλυτερα αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα σε μαστορα καλυτερα να τα δωσεις σε κατι ετοιμο...και να εχεις και δυναοτητα μεταπωλησης μετα...?
Ενα Jazz Bass, οποιοδήποτε σημερινό CNC το προσέχει καλύτερα από οποιoνδήποτε μάστορα ;Dastpapast είπε:φυσικα κ δεν την εξηγει...σκεφτομουν το ενδεχομενο μαστορα διοτι λεω αφου θα τα δωσω που θα τα δωσω ο μαστορας θα το προσεξει ιδιαιτερως και θα ειναι και οπως θελω εγω... :/
...ή τις αγγελίεςxaxa pan12 εγω δεν εχω κολλημα με τις ετικετες...γι αυτο...αλλα μαλλον το θεμα ειναι οτι με αυτα τα λεφτα καλυτερα να δοκιμαζω ετοιμα...