- Πόντοι
- 48
¶ν είχατε όσα λεφτά θέλατε (τα όνειρα είναι τζάμπα δεν κοστίζουν!!!) τι μάρκα ενισχυτή θα αγοράζατε; Εκτώς από την επιλογή σας θα μπορούσατε να βάλετε μοντέλο και κάποιο link για να δούμε το εργαλείο που σας αρέσει.
Δικαιωματικά μόνο οι Orange μπορούν να είναι πορτοκαλί μέχρι αηδίας.Αμα τον πάρεις αυτόν θα πρέπει να τον βάψεις μάυρο με μαρκαδόρο.Η μπλέ ελεκτρίκ.Αυτό και γειά σας!
![]()
Φίλε αν είχα όσα λεφτά ήθελα νομίζω θα τις αγόραζα ΟΛΕΣ 8)¶ν είχατε όσα λεφτά θέλατε (τα όνειρα είναι τζάμπα δεν κοστίζουν!!!) τι μάρκα ενισχυτή θα αγοράζατε; Εκτώς από την επιλογή σας θα μπορούσατε να βάλετε μοντέλο και κάποιο link για να δούμε το εργαλείο που σας αρέσει.
E, τώρα με μια ακόμη απόλυτη άπoψη (και με τα συνήθη CAPS) πρέπει λογικά να περιμένεις ότι κάποιος θα προσπαθήσει να την αντικρούσει, έτσι δεν είναι;Απο ολους τους ενισχυτες που εχουν περασει απο τα χερια μου αν ειχα ...σκλαβους να μου τους κουβαλανε θα επαιζα βεβαια με ΔΥΟ(σε στερεο) απο τους καλυτερους ενισχυτες που εχει βγαλει ο μοναδικος original σχεδιαστης ενισχυτων (τον οποιον απλα ΟΛΟΙ οι αλλοι αντιγραφουν)
![]()
Ακριβώς! Αν θες Soldano μάλλον θες κάτι σε SLO, αλλιώς αν πρέπει να είναι πορτοκαλί μόνο Orange μπορεί να είναι! (¶ντε, άντε και καμιά Matamp καστομιά...) :wink:Δικαιωματικά μόνο οι Orange μπορούν να είναι πορτοκαλί μέχρι αηδίας.Αμα τον πάρεις αυτόν θα πρέπει να τον βάψεις μάυρο με μαρκαδόρο.Η μπλέ ελεκτρίκ.
Μπα απλα την αληθεια λεμε (ειδες χωρις caps η αληθεια... :lol: )E, τώρα με μια ακόμη απόλυτη άπoψη (και με τα συνήθη CAPS) πρέπει λογικά να περιμένεις ότι κάποιος θα προσπαθήσει να την αντικρούσει, έτσι δεν είναι; icon_razz.gif Φιλικά, πάντα...