Αγορά Ενισχυτή Ηλ. Κιθάρας

Με τι καμπίνα μπορεί να συνδυαστεί ο Laney GH50L;;
Καμπίνα με celεstion v-30! ! ! ! ! ! Εγώ έχω την MARSHALL 4x12 με v30, και είμαι πολύ παραπάνω απο απλά ικανοποιημένος. Από την άλλη, εάν θες να κανεις την κεφαλή να ακουστεί λίγο πιο vintage, ίσως και με celestion greenback να κόλλαγε καλά. Αλλά για καφρίλες και στακάτους ήχους.... V30 από αυτά που ξέρω πάντα. Την μάρκα θα πρότεινα Marshall, αλλά σίγουρα υπαρχουν και άλλες με εξίσου καλά ξύλα.

Εκείνες οι RANDALL με τα V30 ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν μπορω να καταλάβω γιατί. Παίζει να ειναι και εκείνη η σκληρή σίτα που έχουν μπροστά, γιατί μου φαίνεται οτι έχουν κατι στα πρίμα αυτες οι καμπίνες. Τεσπα... V30

Οι Valvestate της Marshall (combo) λένε τίποτα;; Κοστίζουν(στην Ελλάδα) γύρω στα 600-800 euros (Bon Studio).
M A K Ρ I A!!(εχω εναν)

fender hot rod deluxe/engl screamer/traynor ycv40/peavey classic 30
δοκιμασμενες συνταγες!!
Ωχ ωχ ωχ...Κατσε τωρα αγαπητε spimav_z' date='γιατι νομιζω οτι μολις περιεγραψες το γουστο μου στον ηχο λαμπατου ενισχυτη :wink: με τους προαναφερθεντες : fender hot rod deluxe και traynor ycv40.

Μιλαω για λαμπες 6L6 !!!

Παντα ομως με ξινιζε η τιμη.Μεχρι που ειδα αυτο 8O :http://www.thomann.de/gr/peavey_valve_king_112_gitarrencombo.htm

Πειτε μου εαν καποιος εχει αποψη στον συγκεκριμενο ενισχυτη γιατι εχω τρελλαθει να παω βουρρρ για αγορα!!

Περιλιπτικα σας λεω οτι εχω fender american strat για τα [u']blues,funk [/u]κ.τ.λ, και Jackson japan(seymour duncan pickups προσεχως) για τα metallοειδη..

Τι λες/λετε ?? Υπαρχει τελικα λαμπατος ενισχυτης που να μπορω να παιξω και τα 2 αυτα ειδη με λαμπες 6L6 και σ'αυτην την τιμη?

Αν ειναι ονειρο μην με ξυπνατε..

Με αυτούς τους ενισχυτές (fender hot rod deluxe/engl screamer/traynor ycv40/peavey classic 30) μπορώ να έχω heavy ήχο τύπου Fates Warning, Dream Theater κλπ;;; Και από καμπίνες τι προτείνετε;;

καλημερα κυριοι.

επειδη ελλειψα ενα ταξιδακι στην αθηνα μεχρι χθες , πηγα μια γυρα απο διαφορα μουσικα μαγαζια και διαπιστωσα τα εξης.

ο screamer/thunder γ@μ@νε με μια στρατ και πεταλακια στο input.(μου ειχε μεινει απωθημενο και επρεπε να τους ακουσω "ιδιοις ωτοις"

ειδα σε μουσικο μαγαζι εναν mesa/boogie ο οποιος πωλειται μεταχειρισμενος και "εκοψα" ..... κ @ υ λ @ !!!!!!

και τελος πηρα καινουριο και φ τ η ν ο τ ε ρ ο απο thomann αυτο που βλεπετε στο λινκ παρακατω , και αφου γυρισα ,κοτσαρισα πανω την gt8 και ειμαι πολυ ευτυχισμενος!!!

http://www.tech21nyc.com/pe60.html

αγαπητε phil-wolf νομιζω οτι με εναν engl και καποιο metalmaster αναμεσα στα πεταλακια σου θα κανεις δουλεια!

α κ ο υ σ ε ομως πρωτα! :wink:

καλημερα κυριοι.ειδα σε μουσικο μαγαζι εναν mesa/boogie ο οποιος πωλειται μεταχειρισμενος και "εκοψα" ..... κ @ υ λ @ !!!!!
Καλημερα φιλε spimav_z.Μπορεις να μου στειλεις pm τον τυπο και την τιμη του μεταχειρισμενου mesa boogie καθως και σε πιο μαγαζι τον βρηκες?

Και θα με βοηθουσε παρα πολυ αν μου παρεθετες,εσυ και οποιοσδηποτε αλλος εννοειτε, την γνωμη σου για τον ενισχυτη που ανεφερα πιο πανω(Peavey) σε σχεση και με τους υπολοιπους λαμπατους(με λαμπες 6L6) που ανεφερες.Η τιμη ειναι πολυ δελεαστικη.

Eυχαριστω.

ειδα σε μουσικο μαγαζι εναν mesa/boogie ο οποιος πωλειται μεταχειρισμενος και "εκοψα" ..... κ @ υ λ @ !!!!!!

Αλήθεια ποιος ήταν ο Mesa και σε ποιο μαγαζί τον είδες?

αν τον "εκοψα" καλα πρεπει να ειναι mesa/boogie mark 3.τον εχει ο καγμακης.

ημουν κι εγω καποια στιγμη να επαιρνα τον εν λογω peavey αλλα δεν το κανα και δεν το μετανιωσα.παντως αμερικανικος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

ημουν κι εγω καποια στιγμη να επαιρνα τον εν λογω peavey αλλα δεν το κανα και δεν το μετανιωσα.παντως αμερικανικος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
Δηλαδη,ουτε καν φτανει τους: fender hot rod deluxe/engl screamer/traynor ycv40/peavey classic 30,ετσι?Παραξενο μου φαινεται με λαμπες 6L6 και να μην...

Κριμα..

Παρεπιμπτοντως,τι προτεινεις για την περιπτωση μου?

αν θελεις fender ατο ηχο ακουσε εναν hot rod deluxe και μετα ακουσε τον traynor.

αν θελεις πολυ ωραια καθαρα και γκαζια απο τον ιδιο τον ενισχυτη ακουσε τους engl.πολυ ευελικτοι και πιο "συγχρονοι"

προσωπικα θα επαιρνα τον traynor διοτι εχει πολυ ωραια καθαρα οπως ο hot rod deluxe αλλα επισης , ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ LEAD ΚΑΝΑΛΙ! πραγμα που δεν εχει ο fender.

απο την αλλη ο engl θυμιζει κατι απο fender στα καθαρα χωρις ομως να ειναι. επισης εχει πολυ καλα γκαζια , αλλα και περισσοτερο headroom λογω των 10 επιπλεον watt.

οπως βλεπεις σου λεω παντα "ακουσε" και οχι "παρε" γιατι η τελικη επιλογη ειναι στα αυτια σου.

Aν θελεις fender ατο ηχο ακουσε εναν hot rod deluxe και μετα ακουσε τον traynor.Aν θελεις πολυ ωραια καθαρα και γκαζια απο τον ιδιο τον ενισχυτη ακουσε τους engl.πολυ ευελικτοι και πιο "συγχρονοι"

Προσωπικα θα επαιρνα τον traynor διοτι εχει πολυ ωραια καθαρα οπως ο hot rod deluxe αλλα επισης ' date=' ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ LEAD ΚΑΝΑΛΙ! πραγμα που δεν εχει ο fender.

Απο την αλλη ο engl θυμιζει κατι απο fender στα καθαρα χωρις ομως να ειναι. επισης εχει πολυ καλα γκαζια , αλλα και περισσοτερο headroom λογω των 10 επιπλεον watt.

Οπως βλεπεις σου λεω παντα "ακουσε" και οχι "παρε" γιατι η τελικη επιλογη ειναι στα αυτια σου.[/quote']

Κ'αταρχην σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου spimav_z,γιατι ειναι κατατοπιστικοτατες και με βοηθας αρκετα.Τωρα οσο αναφορα αυτα που ειπες,κοιταξε να δεις,

εχω παιξει με Fender hot rod deluxe 40,Fender vibrolux reverb(ή καπως ετσι),Peavey classic 30,Traynor Custom Valve 40 ,Ampeg J12T,Laney 15w,Mesa boogie Rect-O-Verb κ.τ.λ

Οσο αναφορα τα καθαρα παντα,κατεληξα οτι απο ηχο ειμαι της αμερικανικης σχολης δηλ. 6L6..

:wink: οποτε,ολοι οι παραπανω εκτος απο Peavey classic 30,Ampeg J12T,Laney 15w).

Δυστυχως δεν εχω ακουσει ακομα ENGL παρα μονο σ'ενα live στα 5/4 αλλα δεν καταλαβα και πολλα.

Για να μην μακρυγορησω αλλο,θελω πολυ ωραια καθαρα τυπου Fender και Traynor αλλα και οταν του πεταξω πανω ενα metalzone για στακατα γκαζια (καθως και καποια αλλα πεταλια,γιατι σκοπευω να δημιουργησω μια αναλογικη πεταλιερα) να μην τα βρει σκουρα.Και ολα αυτα στα λιγοτερα δυνατον Watt γιατι παιζω σε δωματιο.Λιγο χλωμο το τελευταιο βεβαια γιατι απ'οτι εχω δει,οι περισοτεροι παιζουν απο 40W και ανω..

Ιδωμεν...

αν θελεις fender ατο ηχο ακουσε εναν hot rod deluxe και μετα ακουσε τον traynor.
αν θελεις πολυ ωραια καθαρα και γκαζια απο τον ιδιο τον ενισχυτη ακουσε τους engl.πολυ ευελικτοι και πιο "συγχρονοι"

προσωπικα θα επαιρνα τον traynor διοτι εχει πολυ ωραια καθαρα οπως ο hot rod deluxe αλλα επισης ' date=' ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ LEAD ΚΑΝΑΛΙ! πραγμα που δεν εχει ο fender.

απο την αλλη ο engl θυμιζει κατι απο fender στα καθαρα χωρις ομως να ειναι. επισης εχει πολυ καλα γκαζια , αλλα και περισσοτερο headroom λογω των 10 επιπλεον watt.

οπως βλεπεις σου λεω παντα "ακουσε" και οχι "παρε" γιατι η τελικη επιλογη ειναι στα αυτια σου.[/quote']

πεστα ρε φιλε :wink:

ENGL RULES!!!

απο αυτα τα λιγα που εχω ακουσει δεν νομιζω να μπορεσεις να βγαλεις καλο ηχο απο πεταλια(od/dist/fuzz) με τους ενισχυτες που αναφερεις(6l6) :roll: αμα βαλεις το mt-2 το μονο που θα ακους ειναι ενα τζιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!την αποψη μου σου την ειπα αλλα απο αυτα που αναφερεις μαλλον εφαγε πορτα!τωρα αμα μπορεις να παρεις το boogie ok!τους engl δεν πολυ συμπαθω!εγω θα σου ελεγα να πας για τον Traynor και με ενα καλο booster να βρεις τον ηχο σου!

Εγω θα σου προτεινα σ αυτα τα χρηματα να ψαξεις για κανα 30αρη full λαμπα,απ οτι καταλαβα αυτος που εχεις ειναι τρανζιστορατος.. κατι κλασσικο και με διαφορα το καλυτερο στα χρηματα του (600euro απο thomann)

Peavey Classic 30

Laney VC30 112

Εχουν απιστευτο καθαρο (ειδικα ο Peavey!!) και πολυ ογκο..Τωρα για τα γκαζια ειναι θεμα δικο σου (πεταλακια)

Θα σου λεγα να μην μπεις στον κοπο να ψαξεις για κατι αλλο,ειναι οτι καλυτερο "λαμπατο" μπορεις να παρεις με τα χρηματα που διαθετεις και να το κρατησεις για πολυυυ καιρο,αφηνοντας πολλους "να ψαχνονται'' στα Live σου και απο θεμα ποιοτητας και εντασης..Το προβλημα ειναι λιγο στις εντασεις οταν θα παιζεις σπιτι γιατι πανω απο 1.5 αντε 2.5 αρχιζουν και τριζουν ντουλαπια και τζαμια!!

Εγω θα σου προτεινα σ αυτα τα χρηματα να ψαξεις για κανα 30αρη full λαμπα,απ οτι καταλαβα αυτος που εχεις ειναι τρανζιστορατος.. κατι κλασσικο και με διαφορα το καλυτερο στα χρηματα του (600euro απο thomann)

Peavey Classic 30

Laney VC30 112

Εχουν απιστευτο καθαρο (ειδικα ο Peavey!!) και πολυ ογκο..Τωρα για τα γκαζια ειναι θεμα δικο σου (πεταλακια)

Θα σου λεγα να μην μπεις στον κοπο να ψαξεις για κατι αλλο,ειναι οτι καλυτερο "λαμπατο" μπορεις να παρεις με τα χρηματα που διαθετεις και να το κρατησεις για πολυυυ καιρο,αφηνοντας πολλους "να ψαχνονται'' στα Live σου και απο θεμα ποιοτητας και εντασης..Το προβλημα ειναι λιγο στις εντασεις οταν θα παιζεις σπιτι γιατι πανω απο 1.5 αντε 2.5 αρχιζουν και τριζουν ντουλαπια και τζαμια!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back