κοιταε μονο για φουλ λαμπατο ενισχυτη για να μην το μετανιωσεις αργοτερα.Καλημέρα!
Θέλω να αγοράσω καινούριο ενισχυτή κιθάρας. Παίζω μουσική σε
στυλ Fates Warning. Τι προτείνετε;; Μπορώ να βρώ κάτι καλό αλλά
σχετικά φθηνό;
πχ εγω πηρα εναν engl screamer μεταχειρισμενο στα 600 ευρω.αν δεν μπορεις να δωσεις περισσοτερα για καινουργιο κανε κατι παρομιο.Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Εννοώ να αναφέρεις το "γνωστό" τρίπτυχο : ΜΑΡΚΑ - ΜΟΝΤΕΛΟ -ΤΙΜΗ! Thanks!
πραγματικα με τον tech21 εχω βγει απο αυτο τριπακι!και εγω λαμπατο εχω αλλα δεν παιζω με πολλα γκαζια!και στην ερωτηση φτηνο μικρο λαμπατο με γκαζια...η απαντηση ειναι δεν υπαρχει ή αμα βρεθει δεν νομιζω να ειναι αξιολογο(λογο της τεχνολογια μια λυχνιας)!κοιταε μονο για φουλ λαμπατο ενισχυτη για να μην το μετανιωσεις αργοτερα.
Tον combo μόνο μεταχειρισμένο τον βρίσκεις πλέον.Έχω την κεφαλή Triple XXX.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το μόνο που ενδεχομένως να χρειαστεί είναι αλλαγή τις stock λάμπες γιατί μου φάνηκαν πολύ άψυχες.Ποια είναι η γνώμη σου για τον Triple X της Peavey (combo);;
Ok! Θα τον τσεκάρω. Ποιος φέρνει τους Laneyστην Ελλάδα' date=' για να κάνω ένα test-drive? Πόσο κοστίζει ο συγκεκριμένος Laney;[/quote']
+1000000 και απο εμενα για τον Laney. Μιλαω σαν σχετικα καινουργιος κατοχος του συγκεκριμενου ενισχυτη!! "Δυστυχως" ο επισημος στην Ελλαδα ειναι ο ΝΑΚΑΣ... Test-drive μπορεις να κανεις εκει ανετα, κ να παραγγειλεις απο THOMA... 8)
Επισης σαν σημειωση να αναφερω οτι ο GH50L εχει μονο ενα καναλι, αλλα ξεχωριστο διακοπτη για το drive (με δυνατοτητα ποδοδιακοπτη). Δες αν αυτο μπορει να αποτελεσει αρνητικο σε αυτο που ζητας. (προσωπικα δεν με χαλαει καθολου).
Υ.Γ. λεω δυστυχως γιατι θα διαπιστωσεις οτι η on-line τιμη που βλεπεις στο thomann δεν εχει καμια σχεση με αυτη του Νακα...
Διαθέτω περίπου 600 euros. Τον θέλω για εξάσκηση' date=' ηχογράφηση και live.[/quote']
Για ριξε μια ματια σ'αυτον :wink: :http://www.thomann.de/gr/peavey_classic_30.htm
Εμενα δεν με πολυεντυπωσιασε αλλα ολοι μιλανε με τα καλυτερα λογια γι'αυτον τον all around ενισχυτη που να σε καλυπτει για εξάσκηση, ηχογράφηση και live.