Επειδή και εγώ τον Φεβρουάριο ενδιαφερόμουν για αγορά του Peavey 112 plus combo από γνωστό ευρωπαϊκό κατάστημα:
Όντως σαν κεφαλή είναι πολύ καλός ενισχυτής ο Peavey (έχω ακούσει/παίξει σε 6505head). Ο 6505 112 combo plus έχει και εξόδους για extra καμπίνα οπότε με μια καλή καμπίνα/ηχεία θα ναι μια χαρούλα.
Out of stock=προπαραγγελία, μάλιστα είχαν ήδη κλείσει τα 2 από τα 4 κομμάτια που είχε παραγγείλει το κατάστημα και έπρεπε να περιμένω κάποιους μήνες ώσπου να τον παραλάβει και να τον αποστείλει με τη σειρά του σε μένα (τέλη Μαϊου ΠΕΡΙΠΟΥ μου είπε ο ευγενέστατος έλληνας υπάλληλος με τον οποίο επικοινώνησα). Αυτή η πολύμηνη αναμονή με απέτρεψε από την αγορά του και κατέληξα στον λαμπάτο της Line6 που πρότεινα σε προηγούμενο post.
Γενικά από ότι έχω καταλάβει, είναι ενισχυτής-φάντασμα από τότε που βγήκε σε κυκλοφορία, πουθενά δεν είναι in-stock, όλο φτάνει σε λίγα κομμάτια και πουλιέται άμεσα, και δε ξέρω αν μπορείς να τον βρείς και πουθενά για να τον δοκιμάσεις.
Αν κάποιος μπορεί να κάνει υπομονή (χωρίς να ξέρει ακριβώς πότε θα τον παραλάβει) και να πάει στα τυφλά (δίχως να έχει ακούσει περι τίνος πρόκειται) καλή του τύχη!
PS. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν αναφέρω με ποιο κατάστημα συνομίλησα, απλά μην πεί κανείς πως κάνω και δυσφήμηση (ίσα ίσα που από κεί είμαι αρκετά ικανοποιημένος).