Αγορα μπασου !

AntonyPath

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες !!!

θελω βοηθεια για αγορα μπασου

θελω να παιζω τζαζ, μπουζ, κλασικο ροκ !

να εχει ''ευκολη'' ταστιερα και διαθετω 300 - 500 ευρο

αν γινεται στο χρωμα ξυλου ή να φενονται τα νερα  !!!

αν εχει καποιος κατι υποψιν ας ανημερωσει

thanx !

δεν εχω ιδεα για το συγκεκριμενο.Δοκιμασε το και κρινε.σε αυτα τα χρηματα που εισαι μπορεις να βρεις αρκετες επιλογες παντως

Δες κάποιο από αυτή τη σειρά της cort. Είναι στα λεφτά σου, και σε θέμα ποιοτητας κατασκευής, φινιρίσματος, hardware και playability δεν έχουν αντίπαλο σε κατηγορίες μέχρι 500€. Εγώ έχω το Action V-A (active πεντάχορδο). Το είχα πάρει από το Λογοθέτη τον Ιούνιο μαζί με καλή θηκη rockbag 400€ μετρητά.

Εδιτ: Καλα, τώρα πρόσεξα ότι ξέχασα να βάλω το λινκ... Για αυτή τη σειρά μιλάω... http://www.cort.co.kr/english/products/common/list.asp?series_id=44

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Vrass είπε:
Δες κάποιο από αυτή τη σειρά της cort. Είναι στα λεφτά σου, και σε θέμα ποιοτητας κατασκευής, φινιρίσματος, hardware και playability δεν έχουν αντίπαλο σε κατηγορίες μέχρι 500€. Εγώ έχω το Action V-A (active πεντάχορδο). Το είχα πάρει από το Λογοθέτη τον Ιούνιο μαζί με καλή θηκη rockbag 400€ μετρητά.

Εδιτ: Καλα, τώρα πρόσεξα ότι ξέχασα να βάλω το λινκ... Για αυτή τη σειρά μιλάω... http://www.cort.co.kr/english/products/common/list.asp?series_id=44
+2112

βασικα μιας και δεν εχω ξαναπιασει μπασο στη ζωη μου

ενας παραγοντας ειναι και η ομορφια !!!

και το cort με ψηνει :)

αλα δεν θελω να την παθω οπως με την πρωτη μου κιθαρα

η οποια ειχε μια ταστιερα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!

θελω το μπρατσο να ειναι βολικο γενικα να ειναι ''ευκολοδηγιτο'' :)

thanx γενικα

και καμια προταση ακομα δεν θα ηταν ασχημα !!! :)

μαγαζια στην αθηνα που μπορω να τα βρω ??

εκτος του λογοθετη που ειπε ο φιλος

Aν θυμάμαι καλά, έχει ο Δήμου.(Τώρα αν του έχει τελειώσει δεν έχω ιδέα)

AntonyPath είπε:
θελω να παιζω τζαζ, μπουζ, κλασικο ροκ !
εγώ πάντως θα σου προτείνω το vintage modified που πόσταρε ο zero_the_hero καθώς ένα μεξικάνικο precision που γι αυτά που θες θα σε καλύψει....http://www.thomann.de/gr/fender_mexp_bsb.htm (σε πιο ανεβασμένη τιμή από το squier φυσικά)

και τα δύο δεν πιστεύω να μη σε ανταμείψουν για αυτά που θες, παρ 'όλα αυτά επιβάλλεται μια βόλτα στα μαγαζιά να τα δοκιμάσεις

Τελικα πηρα αυτο :

με μερικα σημαδια βεβαια και θα παω να το αλαξω !!!!

Τα νευρα μου μια φορα να ψωνησω και να μην εχει προβλημα !!!

εχω παρει 500 πραγματα απο ελλαδα. 8/10 με προβλημα !!

ενα πηρα απο ebay (sh 101) και μεταχ. και του 80' και ειναι πενα τι να πω...

Τεσπα νομιζω πωσ βρηκα το οργανο μου !!!

ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλον ΤΕΛΟΣ !!!!

ΕΧΩ Κ@ΥΛΩΣΕΙ !!!! απο αυριο αρχιζω μαθηματα !!!

MyBASS.jpg

Με γειές φίλε! Είναι πολύ ωραίο μπασάκι για τα λεφτά του. Εκανες καλή επιλογή. Το είχα δοκιμάσει το ίδιο όταν έψαχνα και εγώ. ;)

δυστυχώς δε φαίνεται στο pc μου η φωτο...

δίνεις καποιό λινκ;

Kαι η μακακια ειναι οτι το αλαξα γιατι ειχε κατι σημαδακια πηρα αλο και εχει προβλημα το ποντεσιομετρο  !!!!!

την τρελλα μου μεσα !!!!!!!!!!!!! δε με παει καθολου !!!! >:(

αν σε ενδιαφερει πουλαω ενα ολοκαινουργιο μπασακι σε αφτα που ζειτας.ειναι ξηλινο με νερα κ πεζειπολη καλητερα απο cort. an endiaferesai msg me.thanks.

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back