• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αγορα απο GuitarFetish

nikos17m

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Για σας παιδια θελω να παραγγηλω μερικους μαγνητες απο το guitarfetish και θα χρησοιμοποιησω prepaid card απο την κυπρου τα χρηματα που θα βαλω στην καρτα πρεπει να ειναι $ η θα γινει αυτοματα η αλλαγη οταν τα στειλω στο καταστημα?

Ευχαριστω

Νικος

nikos17m είπε:
Για σας παιδια θελω να παραγγηλω μερικους μαγνητες απο το guitarfetish και θα χρησοιμοποιησω prepaid card απο την κυπρου τα χρηματα που θα βαλω στην καρτα πρεπει να ειναι $ η θα γινει αυτοματα η αλλαγη οταν τα στειλω στο καταστημα?

Ευχαριστω

Νικος
Βρε Νικολάκη, δηλαδή αν αγόραζες από Ρωσία θα έβαζες ρούβλια στη κάρτα;

Σου εχουμε πει επανειλημμενα να διαβασεις τις ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ οδηγειες στο www.paypal.com

επισης σου εχουμε πει επανειλημμενα πως δουλευουν οι πιστωτικες καρτες....

επισης ΠΟΥ θα βρεις ανθρωπε μου...δολλαρια....? :o

Τελος παντων αντε ΑΛΛΗ μια φορα

ΟΛΑ τα ηλεκτρονικα μεσα πληρωμης (ΟΛΑ καταλαβες?ΟΛΑ!!!) "τροφοδοτουνται" (δηλ.χρεωνονται) με το ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ του αγοραστη & "πληρωνουν" στο νομισμα της χωρας του ΠΩΛΗΤΗ.

ΟΚ?

:)

(α,σε ικετευω μη μας ξαναρωτησεις για το Paypal.... :P)

Εγώ που βρήκα Μαχόγκανυ Μαδαγασκάρης, αλλά εκεί πληρώνονται με "φούντες"...και δεν καπνίζω, τι να κάνω?

Αudiokostas, έχεις pm

Ετσι όπως το γραψες ρε συ θα με περάσουν για βαποράκι.

Για άλλο ήταν παιδιά.

ρε παιδια δεν ξερω απο αυτα τι να κανω εξαλου απο πιστωτικες δεν εχω εμπειρια.μια prepaid εχω μονο και 2 φορες πηρα απο θωμα και playback.Παντως σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα