faltsoo είπε:Παραγγελια 28/12 στο dv247
και ηρθε σημερα το fenderi με τα σχιστα ματια.
ο upsας παλιος γνωστος ειχε αλλες δυο για περιοχη Πειραια
αντε καλοριζικες.
,
,
,
περι GAK.CO.UK τωρα o λογος
ιδου η απαντηση που μου εστειλαν οταν χθες τους ζητησα να μου στειλουν δυο (2)
κιθαρες Ελλαδα.
GAK.CO.UK
Home | Order Tracking | Contact Us GAK Representative: Mingus Cornish
Hi, many thanks for your email.
Unfortunately we do not currently have the facility to ship internationally. I apologise for any inconvenience caused.
Please do not hesitate to contact us if we can be of any further assistance.
Many thanks
Mingus Cornish
GAK.CO.UK
???
Ακριβώς κι εγώ με την ίδια κάρτα προσπάθησα,μα τίποτα.theopas είπε:πάντως παιδιά εγώ προσπάθησα να αγοράσω με visa electron της Εθνικής και δεν τη δέχεται παρόλο που το dv247 είναι συμβατό με electron...
faltsoo είπε:Παραγγελια 28/12 στο dv247
και ηρθε σημερα το fenderi με τα σχιστα ματια.
ο upsας παλιος γνωστος ειχε αλλες δυο για περιοχη Πειραια
αντε καλοριζικες.
,
,
,
περι GAK.CO.UK τωρα o λογος
ιδου η απαντηση που μου εστειλαν οταν χθες τους ζητησα να μου στειλουν δυο (2)
Περιεργο... ??? ???
Εκανα χθες μια παραγελλια.κιθαρα και θηκη
κιθαρες Ελλαδα.
GAK.CO.UK
Home | Order Tracking | Contact Us GAK Representative: Mingus Cornish
Hi, many thanks for your email.
Unfortunately we do not currently have the facility to ship internationally. I apologise for any inconvenience caused.
Please do not hesitate to contact us if we can be of any further assistance.
Many thanks
Mingus Cornish
GAK.CO.UK
???
Είναι θέμα σχέσης ευρώ-στερλίνας.grafistas είπε:Εχω μια απορία, μέρα με τη μέρα οι τιμές του dv247 ανεβαίνουν? Ήθελα να παραγγείλω κατι ηλεκτρονικά ντράμς και μεσα σε 2 μέρες ανεβηκανε 40 λίρες....γιατι το κάνουν αυτο?????Αυτο υσχίει και για άλλα προιόντα που ήθελα να αγοράσω.
ισχυει!!!! πραγματικα πλεον για να πουλησεις κατι μεταχειρισμενο πρεπει χαλαρα να πεσεις κατω απο το 50% της τιμης που το αγορασες(και εννοω απο playbakc,thomann οπου ειχε καλυτερη τιμη το προιον οταν το πηρες...)tugito είπε:Οι τιμές που έχει αυτή την στιγμή το dv247 ειδικά σε σύγκριση με thomann αλλά και Ελλάδα είναι απίστευτες. Πχ η prs tremonti se κιθάρα που καινουρια εχει 600 ευρώ ,στον thomann 580 και στο dv247 έχει 330 ευρώ ΜΕ τα ταχυδρομικά..
Χαρακτηριστικά είδα στις αγγελίες ενα παλικάρι να την πουλάει 400 ευρώ και καλά κάνει γιατι την πηρε προφανώς 600+ αλλά το dv247 τα έχει διαλύσει όλα..
![]()