Είμαι αμερική και θα την παραγγείλω εδω.Dreamdancer είπε:Αν τις δεις σαν project κιθαρες και εισαι διατεθειμενος να δουλεψεις πανω τους και να κανεις πραγματα που θα τα εκανε ενας τεχνικος τοτε ναι....αλλα και παλι αν δεν μενεις εξωτερικο δεν λεει να πληρωσεις τωρα και τελωνειο για...Agile.
Με λιγα λογια για οτιδηποτε εκτος του project ποιο πολυ σε συμφερει να παρεις καποια μετεχειρισμενη γνωστης εταιρειας πχ καμια ltd.
Ουπς τωρα το ειδα σορυ.Είμαι αμερική και θα την παραγγείλω εδω.
δεν είμαι σίγουρος ότι έχουμε μιλήσει αλλά δεν αποκλείεται. Κοίτα, το συνολικό ποσό για εδώ που βρίσκομαι είναι πάρα πολύ μικρό. Σκέφτομαι ότι με 300-350 δολλάρια (και λίγη τύχη) μπορεί να είναι καλό οργανάκι. Δεν έχω διαβάσει και πολλά αρνητικά μέχρι στιγμής. Αν ήμουν Ελλάδα, ούτε για πλάκα δε θα το σκεφτόμουν με τελωνεία και μεταφορικά.droneblack είπε:Ουπς τωρα το ειδα σορυ.
Αλλαζει το πραμα,αν ημουν στη θεση σου θα προχωρουσα....
(Οtto εχουμε ξαναμιληση για αυτες και σε παλιοτερο θεμα `η κανω λαθος?)
Αν κανεις το setup εσυ και ισως και καποιες επιπλεον εργασιες αν χρειαζονται οπως fret leveling και τα σχετικα, τοτε προχωρα αφοβα....otto## είπε:δεν είμαι σίγουρος ότι έχουμε μιλήσει αλλά δεν αποκλείεται. Κοίτα, το συνολικό ποσό για εδώ που βρίσκομαι είναι πάρα πολύ μικρό. Σκέφτομαι ότι με 300-350 δολλάρια (και λίγη τύχη) μπορεί να είναι καλό οργανάκι. Δεν έχω διαβάσει και πολλά αρνητικά μέχρι στιγμής. Αν ήμουν Ελλάδα, ούτε για πλάκα δε θα το σκεφτόμουν με τελωνεία και μεταφορικά.
Τα specs είναι εντυπωσιακά πάντως.
Το κακό είναι ότι δεν ξέρω κανέναν με εμπειρία οπότε βασίζομαι σε ξένα fora:Dreamdancer είπε:Αν κανεις το setup εσυ και ισως και καποιες επιπλεον εργασιες αν χρειαζονται οπως fret leveling και τα σχετικα, τοτε προχωρα αφοβα....
Ναι και εγω κατι τετοιο συναντησα οταν ψαχνομουν,το πεντε% σκεφτηκα και αυτα που λεει ο Dreamdancer για πιθανο fret leveling και μιας και δεν ειμαι Αμερικη,εκανα πισωΚαι βλέπω ότι κατά 95% τα σχόλια είναι κάτι παραπάνω από θετικά. Κανένας δε παραπονιέται για κακή ποιότητα και σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι είναι καλύτερα όργανα από τα epiphone (με τα τελευταία να έχουν λογικά καλύτερη αξία μεταπώλησης). Έχω ήδη μία gibson αλλά με τρώει να δοκιμάσω και αυτές.
Δε θέλω άλλo stratocasteroειδές. Γενικά πάντως οι τιμές στην Αμερική δεν είναι και τόσο καλές όσο νομίζει ο κόσμος. Μετά από πολλές βόλτες σε μαγαζιά κλπ, θεωρώ ότι οι fender/gibson/esp/klp είναι τσιμπημένες. Μπορεί να είναι λίγο φτηνότερες από Ελλάδα αλλά τίποτα εξωφρενικό.Dreamdancer είπε:Eγω παντως αν εμενα εκει οπως εσυ μια τετοια θα την χτυπαγα χωρις ενδοιασμους ;D....
http://www.rondomusic.com/leona.html
Τί ήθελες δηλαδή σε αυτά τα λεφτά; Αμερικάνικη ή μεξικάνικη; Τα κορεάτικα και τα κινέζικα διαρκώς βελτιώνονται, κάνοντάς τα εξαιρετικά από άποψης value for money. Αν απλά σου αρέσει εμφανισιακά πχ κάποιος συνδυασμός top και φινιρίσματος αλλά τα έσκαγες για κάτι καλύτερο, προτιμότερο να πας σε custom καταστάσεις μετά. Δυστυχώς ενδιάμεση χρηματικά οδός δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση.otto## είπε:Πασχίζω να βρω αρνητικές κριτικές αλλά είναι ακατόρθωτο. Από χτες έχω διαβάσει όλα τα ξένα μεγάλα forums που βρηκα και όλοι λένε καλά έως εξαιρετικά σχόλια. Επίσης έχω το θετικό ότι αν μου έρθει ελαττωματικό προιόν μπορώ να το στείλω πίσω και να το αντικαταστήσω μπαμ-μπαμ. Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι ότι ποτέ μου δεν είχα κορεάτικη ή κινέζικη κιθάρα και φοβάμαι να κανω το "πισωπάτημα".
Μα σε αυτά τα χρήματα παίρνεις mexico fender. Συμφωνώ όμως πως ενδιάμεση οδώς δεν υπάρχει.Dnightshade είπε:Τί ήθελες δηλαδή σε αυτά τα λεφτά; Αμερικάνικη ή μεξικάνικη; Τα κορεάτικα και τα κινέζικα διαρκώς βελτιώνονται, κάνοντάς τα εξαιρετικά από άποψης value for money. Αν απλά σου αρέσει εμφανισιακά πχ κάποιος συνδυασμός top και φινιρίσματος αλλά τα έσκαγες για κάτι καλύτερο, προτιμότερο να πας σε custom καταστάσεις μετά. Δυστυχώς ενδιάμεση χρηματικά οδός δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Κρίνοντας από αυτά που γράφονται, οι Agile είναι πολύ καλές για τα λεφτά τους, συν ότι αν ξεφύγει κάτι από το QC όπως λες και εσύ την στέλνεις πίσω άμεσα.
Τι πήρες αν επιτρέπεται ? κανένα λίνκ ? θέλω και εγώ να πάρω αλλα με φοβίζει το ότι δεν ξέρω τι παίζει με τα τελωνειακά από USAotto## είπε:5. Πήρα άλλη κιθάρα και την περιμένω. God bless american ebay.
Φυσικά και επιτρέπεται απλά θα στην ποστάρω μόλις μου έρθει σπίτι. Ακόμη περιμένω.K_designer είπε:Τι πήρες αν επιτρέπεται ? κανένα λίνκ ? θέλω και εγώ να πάρω αλλα με φοβίζει το ότι δεν ξέρω τι παίζει με τα τελωνειακά από USA