Σκέφτομαι στις γιορτές να το κάνω το κασκαντεριλίκι.. ;D
Και να προλάβω κανέναν,η Agile δεν έχει παράστημα στην Ευρώπη και με ενδιαφέρει κιθάρα που ανάλογων specs,όσο αφορά τις διαστάσεις(wide neck κυρίως),δεν υπάρχει άλλη.
Διάβασα τον μπούσουλα του superfunk και θα γράψω όπως τα κατάλαβα και όποιος ξέρει καλύτερα ας με διορθώσει.
Το post του είναι παλιό(μικρότερο ΦΠΑ,κ.λ.π.) και με κόκκινο έχω προσθέσει λέξεις&νούμερα εγώ.
π.χ. η δηλωθησα αξια της κιθαρας+βαλιτσα ειναι 284 ευρω & το κοστος των μεταφορικων 108 ευρώ
πληρωνεις
(284+108=394) χ 3,5%=13,72 δηλ.συνολο αξιας με δασμο 394+13,72=405,72
& μετα 405,72 χ 23%= 93,31
Δηλαδή συνολικά θα πληρώσω 405,72+93,31=499,03 ευρώ
Σωστά; ??? ;D
Ο δασμός είναι σωστά στο 3,5%;
Αυτό που γράφει η rondo,"International Economy" και ζητάει 108 ευρώ είναι το απλό USPS EMS που λέει ο superfunk που θα μου έρθει με τα ΕΛ.ΤΑ.ώστε να γλιτώσω από courier,κ.λ.π.;
Δεν θα ρωτήσω πως μπορώ να αποφύγω το τελωνείο,έχω αποδεχθεί ότι πρέπει να πληρώσω.
Θέλω όμως να ρωτήσω για την περίπτωση που η rondo στέλνει μόνο με Fedex(έτσι γράφει ένα post του 2011) πως μπορώ να εκμεταλλευτώ τον συγγενή μου στην Καλιφόρνια και τι ακριβώς να του ζητήσω;
Άντε και την παρήγγειλε την κιθάρα με βαλίτσα..
Μετά,με τι πρέπει να μου την στείλει για να έρθει με ΕΛ.ΤΑ.;
Εδώ είναι και το site για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά ή αν μπορεί να καταλάβει για τι μεταφορική μιλάμε.
http://www.rondomusic.com/