Aγαπημενοι κρουστο- κιθαριστες.

vagelism

Musician/Educator
Πόντοι
2,098
Αν και τους εχουμε αναφερει κατα καιρους...σκεφτηκα να ανεβασω ενα θεμα με τους αγαπημενους μου νεους "κρουστο-κιθαριστες". Δεν ξερω αν ο ορος ειναι σωστος..Παρακαλω διορθωστε με ..βλεπω οτι εχουν σαν κοινο χαρακτηριστικο την χρηση της κιθαραςοχι μονο σαν ενα συνολικο μελωδικο αλλα και σαν ενα κρουστο οργανο.

Το αποτελεσμα στα δικα μου αυτια παντος ειναι μαγικο..

Kαλη ακροαση.

εδω παλι η Kaki King.

YouTube - Broadcast Yourself

Αυτός ο Raul Midon είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. (όχι ότι οι άλλοι είναι κακοί)

Τώρα, μη με παρεξηγείτε, μου αρέσει ιδιαίτερα το στυλ που εκφράζουν οι καλλιτέχνες που παραθέσατε, όμως...όταν διάβασα τον τίτλο του ποστ το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον παρακάτω κύριο...συγγνώμη για την "παρενόχληση"  ;D...

ez είπε:
Τώρα, μη με παρεξηγείτε, μου αρέσει ιδιαίτερα το στυλ που εκφράζουν οι καλλιτέχνες που παραθέσατε, όμως...όταν διάβασα τον τίτλο του ποστ το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον παρακάτω κύριο...συγγνώμη για την "παρενόχληση"  ;D...

Τωρα γινεσαι αδικος.... ;D....ποιος να συγκριθει μαζι του? ;)

Superfunk είπε:
Τωρα γινεσαι αδικος.... ;D....ποιος να συγκριθει μαζι του? ;)
Αυτός ίσως;  8)

longshadow είπε:
Αφου βάλατε όλους αυτούς, βάλτε και τον "μπαμπά" τους... :)

+1000000

Αξεπεραστος...ειδκα στις δουλειες με την harpguitar και τον Michael Manring...τι να πει κανεις για αυτο τον ανθρωπο...

Ωραιο θεμα (ωραια και η Kaki, δεν την ειχα ξανακουσει).

Να προσθεσω εναν απο τους αγαπημενους κιθαριστες - δεν ειναι ακριβως στην κατηγορια kaki/mckee κλπ - αλλα ενιοτε κοπανιεται και αυτος ;D ;D

WrTsXxx είπε:
φοβερός ο Βοβ! Ευχαριστούμε Οδυσσέα!
Ειχα την τυχη περσι να τον δω και απο κοντα - το live του ηταν απο τα πιο διασκεδαστικα αλλα κυριως εκπαιδευτικα live στα οποια εχω παρευρεθει. Απλα εξαιρετικος καλλιτεχνης και ανθρωπος.

ez είπε:

καλα ο drummer τσαμπα μεροκαματο παιρνει, τα παιζει ολα ο κιθαριστας ;D

(τι live κι αυτο στο Ροδον Θεε μου)

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι αυτοί δεν είναι μία ξεχωριστή κατηγορία κιθαριστών καθώς όλοι οι βιρτουόζοι της κλασσικής έχουν κάνει και μαθήματα ρυθμού δηλαδή το πως να εντάσσουν κρουστούς ήχους στο παίξιμό τους.Άλλοι βέβαια το κάνουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο (με το βιρτουόζοι εννοώ πολύ καλοί)

Από την ανάγνωση του τίτλου, αμέσως ήρθε στο μυαλό μου το συγκεκριμένο ιδίωμα

Ίσως επειδή μου αρέσει πάρα πολύ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back