Αγαπημενο inlay design?

Πόντοι
98
Εχετε αγαπημενο inlay design στην ταστιερα και ποιο ειναι αυτο? Ή μηπως προτιματε καμια διακοσμηση αλα κλασσικη κιθαρα?

Η ψηφος μου παει στα πουλια της PRS. :)

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Πρωταρης κιθαριστας και σκυβεις να κοιταξεις την ταστιερα?  ;D
Δεν εχω συνηθισει ακομα να παιζω χωρις να την κοιταω, παταω αλλου για αλλου. Με τον καιρο μου ειπε ο δασκαλος θα συνηθισω. Ετσι κι αλλιως η flying v δε μου αρεσει με αλλα inlays  :)

Εγω εχω το αλλο πρόβλημα, μπερδευομαι αν κοιταξω, νοητικα απομονωνω τις νοτες που θελω και ειναι πιο ευκολο να παιξω αν κοιταζω που και που αντι για ολη την ωρα. Αν με βαλεις να κοιτάξω ολη την ωρα θα παιξω χειροτερα. ;D

95thanasis είπε:
Blocks, ιδιαίτερα στα μπάσα!
Καλα στο μπασο μιλαμε για μπλοκαρες.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Εχετε αγαπημενο inlay design στην ταστιερα και ποιο ειναι αυτο? Ή μηπως προτιματε καμια διακοσμηση αλα κλασσικη κιθαρα?

Η ψηφος μου παει στα πουλια της PRS. :)
παρομοίως, μιλάμε για "ποίημα", έργο τέχνης

Τώρα απάντησα ήδη... αλλά για maple ;)

Θέλω επίσης να πω ότι το no inlay είναι badass και όχι βαρετό. Τέλος, μερικές φορές τα βράδια μου αρέσουν και τα piranha inlays.

Badass μονο σαν bragging rights, "κοιταξτε παιζω χωρις βοήθειες!", αλλα για μενα σαν παικτη/θεατη που δεν με νοιαζει αυτο ειναι καργα βαρετο.

Μου αρέσουν οι κιθάρες χωρίς inlays, ιδίως οι κλασσικές-ακουστικές, άντε και κάποια jazz σκάφη...

Τα μεγάλα dots τα απεχθάνομαι, ενώ σε κάποιες κιθάρες τα blocks ή ακόμα καλύτερα τα split blocks, (βλέπε Gibson Super 400 ή D'Angelico New Yorker) είναι ποίημα!!!

Φυσικά σαν δάσκαλος, στο μάθημα κρατώ πάντα κιθάρα με inlays, ότι κι αν είναι αυτά, καθώς χωρίς αυτά γίνεται πολύ δύσκολη η παρακολούθηση για τον μαθητή, όταν του δείχνεις πράγματα στην ταστιέρα...

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ερωτηση προς τους 4 που ψηφισαν no inlay, ειστε τοσο βαρετοι γενικα στην ζωη σας? ;D
εντελώς όμως  ;D

Fender76PB_Fretless_4.jpg

Αγαπημένα inlays...δύσκολο από μόνο του γιατί πάνε με το σχέδιο της κιθάρας. Όλα μ'αρέσουν στις κατάλληλες κιθάρες. Αν είναι να ξεχωρίσω κάποια ιδιαίτερα τότε θα έλεγα αυτά εδώ:

PRS_Used_513_Swamp_Ash_10167322_a.jpg

SCHECTER_Demon7_SatinBlack.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back