Πάρα πολλές αλλά η πρώτη που μου έρχεται είναι ο επερχόμενος θάνατος του πυροβολημένου Slim Pickens στο Pat Garrett & Billy the Kid, ενώ από πίσω ακούγεται για πρώτη φορά Knockin' on Heaven's Door του Dylan.
Για Σινεματικές Ανθολογίες και βουρκωμένα μάτια.
Μία εμπνευσμένη συνεύρεση δύο τεράστιων (Penkipah & Dylan)
Αγαπημενη μουσικη ΚΑΙ ταινια
Το "Cavatina" απο "The Deer Hunter"(Ελαφοκυνηγος)
Λιγο ασχετο το βιντεο στο τελευταιο αλλα δεν βρηκα κατι αλλο!
Ζητω συγνωμη για το δευτερο ποσταρισμα αλλα δεν μπορεσα να κανω "τροποποιηση" στο πρωτο μου ποστ.Δεν υπηρχε πουθενα το κουμπακι!
Ουπςςς!!!!Μολις τωρα προσεξα με καθαροτερο το μυαλο μου και με τα ματια μου ... οχι μισοκλειστα σαν χθες(σημερα το πρωι δηλαδη-το πρωτο ποστ το γραψα τις πρωτες πρωινες ωρες ... οποτε συμπαθατε με) και να τσουζουν απο τη νυστα , οτι ειμαι λιγακι εκτος θεματος μια που δεν αναφερθηκα σε σκηνες αλλα σε soundtracks οπως δεν ζητησε ο odis13!Odis πασα μου και παλι σορυ , ελπιζω να μη σου μαμησα το θεμα.Οπως και να 'χει παντως νομιζω οτι κοι οι τρεις παραπανω ταινιες εχουν μουσικαρες!!
Αν και εδώ πρόκειται για (κλασσική πλέον)ταινία ροκ όπερα.
Η συγκακριμένη ερμηνεία του Τed Neely σε συνδυασμό με την μουσική του Weber, και ειδικά μετά το 3.00, πάντα με ανατριχιάζει/καθηλώνει, όσα χρόνια και να περάσουν
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.