Έχεις καταπληκτικό και πολύ προοδευτικό γούστο φίλε Vrass (που το βρήκες το 3ο?)Vrass είπε:Θα ήθελα να προσθέσω στις πρώτες θέσεις της λίστας μου τα τρία album των Kafrillion (Μπες-Βγες, Τραγούδια της γειτονιάς και Γ.Α.Μ.Ω.)
+άπειρο
Έχεις καταπληκτικό και πολύ προοδευτικό γούστο φίλε Vrass (που το βρήκες το 3ο?)Vrass είπε:Θα ήθελα να προσθέσω στις πρώτες θέσεις της λίστας μου τα τρία album των Kafrillion (Μπες-Βγες, Τραγούδια της γειτονιάς και Γ.Α.Μ.Ω.)
Το τρίτο (το Γ.Α.Μ.Ω.) είναι δύσκολη κατάσταση να βρεθεί. Ο μόνος σχετικά εύκολος τρόπος είναι ψάχνοντας να το κατεβάσεις από ptp αλλά και πάλι δεν το έχω βρει πουθενά ολοκληρο. Είναι περίεργο που και όσοι το έχουν δεν το αμολάνε να διαρρεύσει από κάπου. Είχα επικοινωνήσει με κάποιο από τα παιδιά της μπάντας πριν ενάμισι χρόνο περίπου ώστε να μου το στείλουν σε cd, αλλά τότε την έψαχναν ώστε να το κυκλοφορήσουν με κάποια μικρή εταιρία. Τελικά απ'όσο ξέρω δεν έγινε ουτε αυτό. Τα τλελευταία νέα που ειχα είναι ότι πλέον η μπάντα έχει σταματήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα, λόγω του ότι τα μέλη έχουν δουλειές που δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν.relayer είπε:Έχεις καταπληκτικό και πολύ προοδευτικό γούστο φίλε Vrass (που το βρήκες το 3ο?)
+άπειρο
Επισης οι Χάσμα, αρκετα χρονια πριν, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ συμβολαιο με μεγαλη εταιρεια (που σημαινει οτι εχασαν το προμοταρισμα/μηχανηματα που θα εδινε μια μεγαλη εταιρεια). Αυτο το γνωριζω προσωπικα (αν και δεν αποτελει μυστικο, το εχουν δηλωσει και online). Επισης, τα παιδια με το στουντιο που εφτιαξαν και τη βοηθεια που εδωσαν σε παραγωγες σε αλλες μπαντες, βοηθησαν σε κατι που πασχει η Ελλαδα, στην υποδομη. Αυτα ας τα βλεπουν κατι αλλες "εναλλακτικες"-"τρελοκοσμικες" μπαντες με "ανατρεπτικο" στιχο ...roussos είπε:Τελος, στα μονοπατια της punk, αντιστασιακης μουσικης ειναι οι Χασμα. Η μοναδικη μπαντα για εμενα που ταιριαξε το σκληρο ροκ τοσο καλα με τον ελληνικο στιχο. Πολυ ωραια τραγουδια και στιχοι, ανθρωποι που πιστευουν αυτο που κανουν και αρνουνται να παιξουν συναυλια σε κεντρο για λεφτα επειδη αυτα που λενε οι στιχοι τους ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Οχι οτι εχω κατι με τους επαγγελματιες μουσικους, αλλα οι Χασμα ζουν οτι πρεσβευουν. Τους αξιζει πιστευω σεβασμος, κανουν τα καλυτερα live κατ' εμε και ειναι η αγαπημενη μου ελληνικη μπαντα.
Αυτα απο εμενα.