Afro-Cuban Rhythms for Drumset

Come_Clarity είπε:
μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το cd για αυτο το βιβλιο http://www.amazon.com/Afro-Cuban-Rhythms-Drumset-Book-CD/dp/0897245741

εχω το βιβλιο αλλα εχω χασει το cd....
Χμμ...Έχεις χάσει το cd?ή δεν το πήρες?Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το βεις! :/...Ρίξε όμως και μια ματιά προς κανένα ebay!Αλλά έχω να σου προτείνω κάποια βιβλία που έχω και τα έχω μελετήσει λιγάκι!

1)Τhe New Method For afro Cuban Drumming -> Jimmy Branly

2)Afro Cuban Coordination-> Maria Martinez

3)Afro Cuban 68->Art Bernstein

Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν ακόμα...Καλή συνέχεια στην αναζήτηση,& αν βρω κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ξαναποστάρω :)

chrisvek είπε:
Χμμ...Έχεις χάσει το cd?ή δεν το πήρες?Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το βεις! :/...Ρίξε όμως και μια ματιά προς κανένα ebay!Αλλά έχω να σου προτείνω κάποια βιβλία που έχω και τα έχω μελετήσει λιγάκι!

1)Τhe New Method For afro Cuban Drumming -> Jimmy Branly

2)Afro Cuban Coordination-> Maria Martinez

3)Afro Cuban 68->Art Bernstein

Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν ακόμα...Καλή συνέχεια στην αναζήτηση,& αν βρω κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ξαναποστάρω :)
+1 στο βιβλιο της Maria Martinez...

Εξαιρετικα καλογραμμενο και αναλυτικο afrocuban βιβλιο και Μust για οσους θελους να ασχοληθουν με ενα απο τα δυσκολοτερα στυλ για ντραμς!!

Να προτεινω και εγω με την σειρα μου και ενα σουπερ Afrocuban Playalong ..το AFROCUBAN GROOVES FOR BASS AND DRUMS του Goines -Ameen.

Για αγορες βιβλιων απο το ιντερνετ προτεινω το www.sheetmusicplus.com

Πανω απο 5000 τιτλους βιβλιων και Play along για drums - λογικες τιμες..και shipping στην Ελλαδα

thnx για την προταση Βαγγελη.

το βιβλιο που αναφερεις που το εχουν προτεινει ξανα στο παρελθον. Το site δεν το ηξερα μιας κ δεν εχω ασχοληθει με αγορες βιβλιων μεσω ιντερνετ. θα το κοιταξω

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back