Αφιερωμένο στους fans του Hendrix

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Jimi Henrix- Live at Woodstock '69 (διάρκεια 57')

jimi_hendrix_woodstock.jpg

http://video.google.com/videoplay?docid=-3981364972665945187

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωωωωω! Δεν προλαβαίνω τώρα, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα του αφιερώσω 57 λεπτά!!! :D

αυτό είναι στυλ γ@μώ τα πρέκια μου...

ρε να παρει η ευχη να πάρει... ;D

Δατς αξιουαλι κοπυράιτιντ ματίριαλ... (το έχω σε dvd), αλλά αφού δεν έχει πρόβλημα η εταιρία που το πουλάει, γιατί να έχω εγώ;

Οτι και να πει κανεις.... Ειναι ποοοοοοοοοολυ λιγο......... :-X

Γιατι να μην παιζω ετσι??  :'( :-[ :'(

Δεν επιασα τον τιτλο.

Υπαρχουν ''μη fan του hendrix'' εδω μέσα?

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!

Πλακα πλακα ωραιοτατο βιντεο, απο οσο προλαβα να δω.

το βιντεο τα σπαει!

το κακο ειναι οτι εχει ο hedrix επαιξε πολυ περισσοτερο απο 57 λεπτα κ δεν τα βλεπουμε ολα! :(

Καταπληκτικο βιντεο!!αποσπασματα απο αυτη την εμφανιση αυτου του καταπληκτικου αριστεροχειρα μουσικου ειχα δει ,αλλα ποτε ως τωρα ολοκληρη!57 λεπτα Hendrix ειναι απολαυση!δυστυχως προλαβα να δω μονο τη μιση.... :(!μπραβο Ηλια ;D ;D ;D ;D!

bluezlick είπε:
το βιντεο τα σπαει!

το κακο ειναι οτι εχει ο hedrix επαιξε πολυ περισσοτερο απο 57 λεπτα κ δεν τα βλεπουμε ολα! :(
No worries, υπαρχει ανανεωμενο οπτικοακουστικο υλικο που εχει μερικα τραγουδακια ακομα (και όχι μονο)... ;)

Freedom είπε:
το βιντεο τα σπαει!

No worries, υπαρχει ανανεωμενο οπτικοακουστικο υλικο που εχει μερικα τραγουδακια ακομα (και όχι μονο)... ;)
ξερω αλλα ολοκληρο το θελω λεμε!  ;D

bluezlick είπε:
το βιντεο τα σπαει!

ξερω αλλα ολοκληρο το θελω λεμε!  ;D
Καλή τυχη με το προτζεκτ της χρονομηχανης σου μαν...οταν εισαι ετοιμος πες μου να σου γραψω μια λιστα με μερικα πραγματακια που θελω να μου φερεις απο εκεινη την εποχη... ;D

Freedom είπε:
Καλή τυχη με το προτζεκτ της χρονομηχανης σου μαν...οταν εισαι ετοιμος πες μου να σου γραψω μια λιστα με μερικα πραγματακια που θελω να μου φερεις απο εκεινη την εποχη... ;D
θα την φτιαξω ετσι ωστε να χωρανε δυο ατομα!  ;D

bluezlick είπε:
θα την φτιαξω ετσι ωστε να χωρανε δυο ατομα!  ;D
Και ποιος σου ειπε οτι θελω να παρω και την γυναικα μου μαζι?  ;D

O καλύτερος κιθαρίστας κατα τον J.H..........

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back