Adult Zone (ssssexy time !!)

Silot

Ενεργό μέλος
Πόντοι
66
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Είμαι περήφανος για το πρώτο μου τσοντο-clip !!

Το backing track ξεκίνησε σαν κάτι παντελώς διαφορετικό, αλλά διάφορες συμπτώσεις το οδήγησαν σ' αυτήν την κατάντια....

Περιμένω το approval του Kwsta και τις αγαπησιάρικες απόψεις σας εναγωνίως γι' αυτό το ενάμιση λεπτό πραγματικής αγάπης  ;D !

http://www.soundclick.com/bands/page_songInfo.cfm?bandID=589115&songID=6438305

Ωραίο... δεν είναι τόσο "ακατάλληλο", μια χαρά το ακούω και για επένδυση ταινιών... φυσιολογικών!  ;D Ποια κιθάρα πρωταγωνιστεί;

Άψογος. Ατμοσφαιρικό, αλλά όχι και για τσόντα. Με τι το ηχογράφησες;

Και να μην ήξερα ότι ήσουν εσύ, θα το καταλάβαινα από την trademark φράση με τα double stops μεταξύ 1:15-1:20.  ;D ;D

Silot είπε:
Είμαι περήφανος για το πρώτο μου τσοντο-clip !!
Εγώ τολμώ να πω ότι....τελείωσα!!... ;D (άρα 100% επιτυχία).. ;D ;D ;D

Γειά σου ρε...unsigned Αποστόλη!! ;D

Πολυ πολυ ωραιο κοματι!

ομορφη αρμονια σε συνδιασμο με ενα απιστευτο Frasing!

η αληθεια ειναι ομως οτι μου θυμησε κατι τετοιο....  ;D

416RzCmZLpL.jpg

longshadow είπε:
Εγώ τολμώ να πω ότι....τελείωσα!!... ;D (άρα 100% επιτυχία).. ;D ;D ;D
Για να πω την αμαρτία μου, κι εγώ άρχισα να ...φτιάχνομαι προς το τέλος. Όμως επειδή δεν έχω πού να διοχετεύσω την ενέργειά μου εδώ στην ξενιτιά, πήγα λίγο στο thread του Vartani και ήρθα στα ίσα μου... ;D ;D ;D

Είσαι... Santanικός τύπος... 8)

Ντάξει, εγώ τελείωσα δύο φορές,και μία η πρόωρη, τρείς ;D...

Όχι και τόσο τσοντο τράγουδο, αλλά είναι ολίγον τι "αισθησιακό"... ::)

Silot, ανωμαλάκι μου, δυστυχώς δεν μπορώ να το ακούσω... γαμώ την γκαντεμιά μου!

Πολύ μου άρεσε.  :)

Αν είναι να το συνεχίσετε πείτε μου να βάλω το
shma05.gif

Τρίγκα, εσύ μικρό στρουμφάκι, πως σε αφήσανε να έχεις access σε τέτοιο θέμα άνταλτ;

Ρε συ μπλούζλικ, απάντα στον τρίγκα, για να θυμηθώ κι εγώ... ;D

Οντως δεν προκειται για καθαρο τσοντο κλιπ, πιο πολυ σε στριπτιζο κλιπ κανει!

Πολυ ωραιο παιξιμο και πολυ καλη ηχογραφηση!

Ευγε

Stavrilian - ενας εν δυναμει τσοντο-session  :-*

Το κατάφερα και το άκουσα! Είσαι σεξουάλας, πως να το κάνουμε...

index.php

Θα ήθελα να το ξαναμιξάρεις με παθιάρικα βογγητά, δικά σου ή και άλλων, γίνεται; Θα μου κάνεις το χατήρι; Ε, καταπληκτικέ silot;  ;)

Τόλη κι εγώ έχω συνηθίσει να ακούω άλλα κομμάτια στις τσόντες που κατεβάζω...:P ;D 8)

Στο clip σου μου άρεσε πολύ ο ήχος σου!!! ;) Να υποθέσω ότι ακούμε V.O.S. και Bassman;

schafferbfg είπε:
ωραιος.....για τσοντες ταιριαζει μονο santana....
Καλά, στο συγκεκριμένο είδος ταινιών (που το κατέχω κάπως θα έλεγα) βρίσκεις από jazz μέχρι thrash metal!

Το ξέρετε πως στο τοπ-τεν μουσικής υπόκρουσης για πορνοταινίες (στις πιό κυριλέ όμως, με υπόθεση) υπάρχει και το Dark Side Of The Moon;

elavd είπε:
Τόλη κι εγώ έχω συνηθίσει να ακούω άλλα κομμάτια στις τσόντες που κατεβάζω...:P ;D 8)

Το ξέρετε πως στο τοπ-τεν μουσικής υπόκρουσης για πορνοταινίες (στις πιό κυριλέ όμως, με υπόθεση) υπάρχει και το Dark Side Of The Moon;
Καταλάβαμε... Gilmour και στις τσόντες, Ηλία;  ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα