Καλησπερα σε ολους και να εισται καλα.Εχω το προγραμμα acid pro 5 ειμαι πολυ αρχαριος και θα ηθελα την βοηθεια σας.Αν καποιος γνωριζει το προγαμμα ας μου δωσει ορισμενες οδηγιες διοτι απο αγγλικα λιγα οποτε δεν μπορω να διαβασω το manual.Καταρχην πως μπορω να αλλαξω τα bbm 2 τραγουδιων ωστε να παιζουν συγχρονισμενα.αυτο ειναι το κυριοτερο.Ας ειναι η οδηγιες σας αναλυτικες διοτι αρχαριος ειπαμε.Και οτι αλλο μπορειτε να βοηθησετε ευμπροσδεκτο.Σας ευχαριστω παρα πολυ και να εισται ολοι καλα.
Απ'όσο ξέρω δεν αλλάζεις και στα δύο τραγούδια κάτι.
Καταρχάς αν θες απλά και μόνο να κάνεις ρεμίξ τραγουδιών υπάρχει κάτι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ .Το πρόγραμμα Atomix mp3
Αν όμως θες να προσθέτεις εσύ λούπες κτλπ ή να γράφεις δικά σου κομμάτια τότε ναι , πρέπει να ασχοληθείς με το Acid και όχι μόνο.
Καταρχάς πάρε για βάση μια λούπα σε τέσσερα τέταρτα που να κάνει ένα απλό ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ , επαναλαμβανόμενη μπότα ώστε να έχεις μια βάση στο τέμπο και εκεί πάνω να κολάς τα τραγούδια.
Οταν βάζεις ένα τραγούδι στο acid βγαίνει μια καρτέλα έτσι ? δεν θυμάμαι τώρα απ'έξω τι λέει αλλά πατάς πρώτα YES και μετά next next next next συνέχεια μέχρι να φτάσεις εκεί που έχει κάτι τσεκαρίσματα για το αν θες το τραγούδι να λειτουργεί με το pitch ώστε όταν ανεβαίνει το τέμπο να μην λεπτένει και η φωνή και το αντίθετο.Εκεί λοιπόν ΔΕΝ μαρκάρεις το "save project κτλπ " και μαρκάρεις νομίζω ΜΟΝΟ το πρώτο και το τρίτο κουτάκι.
Μετά τι κάνεις ............. χμμμμμ μετά πάνω στη μπάρα του ACID υπάρχουν κάποια κουμπιά
Το πρώτο πρώτο το ξεκλικάρεις
Και γιατί αυτό ? Οταν είναι κλικαρισμένο ( μέσα ) τότε ότι τοποθετείς το τοποθετεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ πάνω σε συγκεκριμένο μέτρο ώστε να δουλεύεις σωστά όταν προσθέτεις λούπες. Με τα τραγούδια όμως είναι λίγο διαφορετικά. Οπότε όταν το ξεκλικάρεις αυτότράβα με το κέρσορα το τραγούδι μέχρι πέρα και κούνα το με τον κέρσορα μέχρι να κολήσει πάνω στη λούπα στο ρυθμό και να τα ακούς σωστά.Εκεί παίζεις όσο μπορείς προσπαθώντας να βρεις το καλύτερο δυνατό σημείο.
Μεγάλωσε φυσικά το track ώστε να μπορείς να το κινείς πιο άνετα
Αν θες να βάλεις και δεύτερο τραγούδι κάνε το ίδιο .Μετά μπορείς να αφαιρέσεις την λούπα από κάτω.
Για ποιό λόγο όμως θες το ACID ? Γιατί αν ο σκοπός σου είναι η μίξη κομματιών υπάρχουν ένα σωρό άλλα προγράμματα ειδικά για DJ