- Πόντοι
- 16
Kαλησπέρα...Λοιπόν εγώ ως σταθμό εργασίας χρησιμοποιώ το nuendo οι λόγοι είναι πολλοί' date='αλλα ένας από τους σημαντικότερους είναι ότι είναι παρα πολύ σταθερό!!επίσης ένα από τα πολύ αγαπημένα μου soft σύνθια είναι το z3ta+ Waveshaping Synthesizer.Το οποιο κάνει παπάδες.Και αν ακούσει κάποιος τα έτοιμα preset του θα θυμηθεί πολλές καινούριες παραγωγές.(βεβαια το λέω με κάθε επιφύλαξη)Επίσης επίσης ένα από τα τελευταία μπιμπλίκια που βγήκε στην αγορά το Korg Legacy Collection MS20, poly6 & wavestation το οποιο έχει δυο υπερκαλουτσικα εφεδακια παντώς τυπου π.χ. πέρασα την φωνή μου στο ms20 και την μετέφραζε σε ήχο με τις ανάλογες τονικότητες.
(πρέπει να έχω κάτι να παιζω τις ώρες χαλάρωσης που το αυτή έχει γίνει τούμπανο :lol: )τέλος χρησιμοποιώ πολύ τα εφέ τις PSP Lexicon 42 ,Nitro ποιοτικά και χρήσιμα...αυτά ως επί το πλείστον :arrow:[/quote']
Αυτά πως δουλεύουν ? δηλαδή πχ κάνεις εγκατάσταση το "z3ta+ Waveshaping Synthesizer" και το ανοίγεις μέσα από ένα άλλο πρόγραμμα πχ Acid , cacewalk , cubase κτλπ ?
Τι εννοείς για το Nuendo σταθερό ?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: