- Πόντοι
- 16
Πραγματικά πιστεύω οτι πρέπει κάποιος να τους ξεφτιλήσει αυτούς του μπα@@@@ους... Δεν είναι δυνατών να είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιείς Vista επειδή δεν σου διαθέτουν του drivers... Και εκτός αυτού όταν πας να εγκαταστήσεις χρ θέλεις και τον εξωτερικό τον floppy... Ε δεν γίνεται αυτό... Πέρασα τέλος πάντων τα χρ, ξεπατώθηκα να βρώ τους drivers τα βρήκα σε ένα κινέζικο ή ιαπωνικό σάιτ δεν ξέρω ακριβώς... Και πάλι δεν τους βρήκα όλους.... είναι δυνατόν ρε γμτ???
www.acer.com.cn/driver/check_whole.asp?a=d32&sort=notebook&product=AS5920G&path=WinXP
ορίστε το σάιτ για όσους παιδεύονται... αναζητώ όμως εγώ πληροφορίες ή drivers για καλύτερο LAN, για μικρόφωνο... Παίδες βοήθεια γτ δεν αντέχω... τι νταβατζηλίκι είναι αυτό??? ότι θέλετε ή στείλτε πμ ή μαιλ στο [email protected]
www.acer.com.cn/driver/check_whole.asp?a=d32&sort=notebook&product=AS5920G&path=WinXP
ορίστε το σάιτ για όσους παιδεύονται... αναζητώ όμως εγώ πληροφορίες ή drivers για καλύτερο LAN, για μικρόφωνο... Παίδες βοήθεια γτ δεν αντέχω... τι νταβατζηλίκι είναι αυτό??? ότι θέλετε ή στείλτε πμ ή μαιλ στο [email protected]