AB pedal για amp / modeller

Tasos Sim

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Λοιπόν, σκέφτομαι το παρακάτω που μου φαίνεται λογικό, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Θέλω για live να έχω εναν ενισχυτή με καμπίνα για τον βρώμικο ηχο και ενα modeller (πχ helix, ampero, Kemper κλπ) για τα υπόλοιπα που θα πηγαίνει κατευθείαν σε κονσόλα ή σε software υπολογιστή αντίστοιχα.
Με το ΑΒ πετάλι θα τα αλλάζω και θα δουλεύει κανονικά;

Πχ ΑΒ πετάλι: https://www.thomann.de/gr/jhs_pedals_mini_a_b_box.htm

Υ.Γ: το παραπάνω το σκέφτομαι γιατί κοιτάω έναν μονοκαναλο ενισχυτή που μου αρέσει πολύ για βρώμικο και σαν εύκολη λύση για καθαρό σκέφτομαι το fx modeller σε κονσόλα.
***2 ενισχυτές με 2 καμπίνες δεν παίζει

Έχω κάνει το αντιστοιχο με 2 λαμπάτους ενισχυτές, οπως και πολύ συχνά το ανάποδο με 2 κιθάρες ταυτόχρονα σε εναν ενισχυτή με αυτο

Επομένως δε βλέπω λόγο να μη δουλεψει.

Ο ενισχυτής θα έχει μόνο βρώμικο κανάλι.
Ναι έχει fx loop.

Θέλω να έχω βρώμικο σε ενισχυτή με καμπίνα και μόλις πατάω το AB switch να αλλάζει στο καθαρό που θα πηγαίνει κατευθείαν κονσόλα/ΡΑ

Βρες εναν ενισχυτή που να έχει και ωραια και βρωμικα καλά. Τι κάθεσαι και μπλέκεις. Θα χρειαστείς DI για να μπεις στην κονσόλα αν είναι μακριά και το modeller σου δεν έχει xlr.

Με εναν καλό δικάναλο ενισχυτή και την πεταλιέρα σου σε 4 cable method για τα εφε δεν χρειάζεσαι τιποτα άλλο.

Έχω το Hotone Ampero που έχει xlr.

Δικαναλο σίγουρα το σκέφτομαι, αλλά θα χρειαστώ και switcher που αλλάζει κανάλι μαζί με τα εφέ... Δεν παίζει να κάνω 3-4 ταπ ενώ παίζω λαιβ για να αλλάζω ήχο (βρώμικο με gate και κάποιο boost σε καθαρό με reverb και/ή delay, chorus κλπ)

εγγύηση

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back