A whiter shade of pale (Cover)

PAL

Ενεργό μέλος
Πόντοι
103
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Αφού κλείστηκα μέσα με φαρυγγίτιδα και λίγο πυρετό και αφού δεν είχα και καμία ιδιαίτερη έμπνευση να γράψω κάτι είπα να κάνω ένα κοβεράκι που δεν είχα κάνει ποτέ μου να δω πως θα πάει. Τελικά το κομμάτι που διάλεξα ήταν πιο δύσκολο απο οτι του φαινόταν.

PAL - A Whiter Shade of Pale(Cover).mp3

Attachments

Λίγο παραπάνω κόμπρεσιον θέλει στη φωνή και στο όργανο.

Εκανες πολύ καλή δουλειά. Πολύ αγαπημένο κομμάτι, και αρκετά δύσκολο.

Εισαι ήρωας που το τραγούδησες σε αυτήν την κατάσταση. 

• Ευχαριστώ
Reactions: PAL
Λίγο παραπάνω κόμπρεσιον θέλει στη φωνή και στο όργανο.

Εκανες πολύ καλή δουλειά. Πολύ αγαπημένο κομμάτι, και αρκετά δύσκολο.

Εισαι ήρωας που το τραγούδησες σε αυτήν την κατάσταση. 

Με έπιασε η μανία μου να το τελειώσω, Αν δεν βαρέθω θα το ξανατραγουδήσω όταν θα είμαι καλύτερα. Ναι το όργανο έχεις δίκιο θέλει λίγο μάζεμα σε κάποια σημεία που ανεβαίνει η ένταση.

Πολύ Καλό Πάνο! 

Είναι που δεν τραγουδας καλά στα Αγγλικά! Μια χαρά τραγουδάς!

Μπράβο!

(περαστικά!)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Ευχαριστώ
Πολύ Καλό Πάνο! 

Είναι που δεν τραγουδας καλά στα Αγγλικά! Μια χαρά τραγουδάς!

Μπράβο!

(περαστικά!)

Σε ευχαριστώ Απόστολε. Το κομμάτι έχει δύσκολο στίχο... δεν έχει ροή ο στίχος... και αν δεν έχεις εξοικειωθεί με τα φωνητικά του, η φωνή βγαίνει σαν να τραγουδάς ενω τρως ταυτόχρονια στραγάλια. Αυτή η φωνάρα απο τους Procol Harum που το έχει πει, το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο. Εκεί την πάτησα και διάλεξα αυτό το κομμάτι ?. Θα το ξαναπώ... τα επόμενα takes θα είναι σίγουρα καλύτερα.

• Like
Reactions: roberto30
Καταπληκτικη χροια......Αν χρειαστει να ηχογραφησεις επαγγελματικά κοιτα να βγεις γυμνος στο κρυο να αρρωστησεις λιγο γιατι σε βοηθαει Πάνο!!!!!!

• Ευχαριστώ
Καταπληκτικη χροια......Αν χρειαστει να ηχογραφησεις επαγγελματικά κοιτα να βγεις γυμνος στο κρυο να αρρωστησεις λιγο γιατι σε βοηθαει Πάνο!!!!!!

Χεχε... θα σκάσω μύτη Λάρισα με μαγιό και παντόφλα και ένα κουβαδάκι φραπέ με μπόλικα παγάκια. Θα τρομάξει ο Joe Cocker απο την βραχνάδα μου ?.

• Haha
Reactions: geka
Αφού κλείστηκα μέσα με φαρυγγίτιδα
Ίσως και να βοήθησε στην βραχνάδα της ερμηνείας, που έδωσε ένα edge.

Well done.  

• Ευχαριστώ
Ίσως και να βοήθησε στην βραχνάδα της ερμηνείας, που έδωσε ένα edge.

Well done.  

Σε ευχαριστώ Terry. Βοήθησε ναι αλλά νομίζω θέλει και άλλη δουλειά η φωνή. Μάλλον το βιάστηκα.

M' άρεσε η χροιά, η ερμηνεία όμως όχι.

Μ' άρεσε το οργανικό μέρος, ο ήχος του οργάνου, η προφορά όμως έχει δουλίτσα.

• Ευχαριστώ
M' άρεσε η χροιά, η ερμηνεία όμως όχι.

Μ' άρεσε το οργανικό μέρος, ο ήχος του οργάνου, η προφορά όμως έχει δουλίτσα.
Ναι ναι θέλει δουλειά και σε ερμηνεία και σε προφορά. συμφωνώ Νέστορα.

Πολύ καλή δουλειά Πανο. 

Σίγουρα τα φωνητικά θέλουν δουλειά, αλλά η χροιά είναι φοβερή και σε σημεία φαίνεται ότι μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό αν το δουλέψει κι άλλο.

Πολύ ωραιο το organ κι εν γένει όλο το κομμάτι ηχητικά. 

• Ευχαριστώ
θα συμφωνήσω με τους φίλους μου και για το πολύ ωραίο organ και για τη χροιά και για τη δουλίτσα στην ερμηνεία αλλά να προσθέσω και την προσοχή που πρέπει να δείξεις "για να έχεις"... μην επιχειρήσεις ΤΙΠΟΤΑ πριν αναρρώσεις τελείως πριν... το "σπάσιμο" στο ρεφραίν είναι κακό σημάδι και αν συνεχίσεις την πίεση ενώ δεν είσαι σε καλή κατάσταση μπορεί να πάθεις ζημιά... πρόσεχε...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Ευχαριστώ
Πολύ καλή δουλειά Πανο. 

Σίγουρα τα φωνητικά θέλουν δουλειά, αλλά η χροιά είναι φοβερή και σε σημεία φαίνεται ότι μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό αν το δουλέψει κι άλλο.

Πολύ ωραιο το organ κι εν γένει όλο το κομμάτι ηχητικά. 

Μπάμπη σε ευχαριστώ πολύ και απο εδώ.

θα συμφωνήσω με τους φίλους μου και για το πολύ ωραίο organ και για τη χροιά και για τη δουλίτσα στην ερμηνεία αλλά να προσθέσω και την προσοχή που πρέπει να δείξεις "για να έχεις"... μην επιχειρήσεις ΤΙΠΟΤΑ πριν αναρρώσεις τελείως πριν... το "σπάσιμο" στο ρεφραίν είναι κακό σημάδι και αν συνεχίσεις την πίεση ενώ δεν είσαι σε καλή κατάσταση μπορεί να πάθεις ζημιά... πρόσεχε...?

Νίκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν το ήξερα οτι μπορεί να γίνει ζημιά, το αντιμετώπισα πολύ χαλαρά το όλο ζήτημα. Σταματάω αμέσως κάθε φωνητική δραστηριότητα... και να σου πω την αλήθεια σήμερα αντι να δω κάποια βελτίωση αισθάνομαι ότι είμαι μάλλον και λίγο χειρότερα.

• Like
Reactions: npap
Καταραμένη φαρυγγίτιδα!

Μου αρέσει αυτό το ύφος σου ρε Πάνο. Ότι γράφεις και ότι λες ωραίο μου ακούγεται.

Αυτό το Arturia Midi που αναφέρεις πιο πάνω, πιο είναι? Μήπως έχεις το Keylab Essential? Γιατί θέλω να πάρω ένα και δεν είμαι σίγουρος για το Keybed.

• Ευχαριστώ
Καταραμένη φαρυγγίτιδα!

Μου αρέσει αυτό το ύφος σου ρε Πάνο. Ότι γράφεις και ότι λες ωραίο μου ακούγεται.

Αυτό το Arturia Midi που αναφέρεις πιο πάνω, πιο είναι? Μήπως έχεις το Keylab Essential? Γιατί θέλω να πάρω ένα και δεν είμαι σίγουρος για το Keybed.
Σε ευχαριστώ πολύ Άλεξ.

Ναι αυτό είναι… πολύ καλό, ανθεκτικό, δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα και το έχω χρόνια,

δεν έχει aftertouch αν και έτσι το διαφήμιζαν στο site που το πήρα και σαφώς το key stroke feeling δεν είναι κακό αλλά σίγουρα αρκετά υποδεέστερο από το Roland που έχω.

• Like
Reactions: Alex Raptakis
Πολυ καλο το εκανες. Ειναι και αγαπημενο μου κομματι.

Ε η προφορα τωρα ... νταξ εμεις σε ακουμε, δεν θα τραγουδησεις στο καρνεγκι χολ.

Η χροια ειναι ωραια. Το κακο ειναι οτι η φαρυγγίτιδα, εκτος απο τη βραχναδα που ειναι ωραια, σου βγαζει και κοκκορακια.

• Ευχαριστώ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα